Wij zijn
doorbijters.


Op zoek naar het juiste
profiel voor jouw vacature.

Vacature aanmelden
Tevreden klanten

Onze diensten voor
werkgevers

Uitzendkrachten

We gaan op zoek naar lokale arbeiders en bedienden tot en met bachelorniveau. Dat doen we zowel voor kortetermijntewerkstellingen als voor opdrachten van lange duur met de mogelijkheid tot een vast contract.

Payroll

Wij nemen je salarisadministratie van je over. Van facturatie en uitbetalingen tot vooruitstrevende badging systemen. Hiervoor gebruiken we de meest performante digitale tools.

Werving & selectie

Al onze aandacht gaat uit naar het vinden, selecteren en aanstellen van de geschikte kandidaat. Hierna maken wij de beste selectie voor jou.

Assesment & testen

We doen er alles aan om onze klanten vooruit te helpen. Waar anderen opgeven, bijten wij ons vast. Met een uitgebreid aanbod van assessments en testen, zetten wij door tot wij de juiste kandidaat gevonden hebben.

Internationale rekrutering

Zoek je een technisch geschoold profiel of een ervaren technische arbeider? Wij zoeken het juiste profiel voor jou en gaan daarvoor letterlijk voorbij de grenzen.

Op zoek naar
extra personeel?

Vacature aanmelden
Altijd een
kantoor
bij jou in de
buurt.
Een nationale dekking met
internationale connecties.

Zoek je een technisch geschoold profiel, een ervaren technische arbeider, een ingenieur of IT-er? Wij zoeken het juiste profiel voor jou en gaan daarvoor letterlijk voorbij de grenzen. Met meer dan tien jaar ervaring zijn we pionier op vlak van internationale rekrutering. We starten een zoektocht op maat voor iedere klant, zowel binnen als buiten Europa.

Zoek het kantoor in jouw buurt

Accepteer het gebruik van marketingcookies om deze Google maps te bekijken.

Magazine