Pas op, wij bijten

Niet letterlijk, uiteraard, maar we bijten ons wel vast in jouw en onze doelen. Hoe maakt ons niet uit, zolang we er maar geraken.

Daarom zijn wij Doorbijters, mensen die geloven dat resultaten er maar komen als je er hard voor werkt. Die hun tanden zetten in elke nieuwe uitdaging, hoe ambitieus de vraag ook is.

Doorbijters zijn…

 • Gebeten

  Doorbijters zetten door. Altijd en overal.
 • Ambitieus

  Doorbijters willen altijd meer en beter.
 • Ondernemend

  Doorbijters tonen initiatief en nemen hun verantwoordelijkheid.
 • Grensverleggend

  Doorbijters denken buiten de lijntjes.
 • We doen er alles aan om onze klanten en sollicitanten vooruit te helpen. Het juiste profiel voor die eerste, de juiste job voor die tweede.

  Waar anderen opgeven, bijten wij ons vast. Ook als het even tegenzit, zetten wij door. Tot die oplossing er is en klant, sollicitant én wijzelf tevreden zijn.
 • Doorbijters leggen de lat hoog voor zichzelf. We willen groeien in onze job.

  Want alleen door zélf ambitieus te zijn, kunnen we onze klanten en sollicitanten nog beter van dienst zijn. En lossen we hún ambities in, zodat onze sollicitanten vooruit kunnen in het leven en onze klanten kunnen doorgroeien.
 • Naar onze klanten. We zijn er ons verdomd goed van bewust dat zij een belangrijk deel van hun ambities in onze handen leggen. We gaan dat commitment aan. Niet omdat we moeten, maar omdat we willen.

  Naar onze collega’s. We hebben elkaar nodig om onze doelen te halen. Onder Doorbijters is dan ook alles bespreekbaar. Met het nodige respect, maar zonder elkaar naar de mond te praten.
 • Wij kennen onze metier door en door, maar daar nemen we geen genoegen mee. We blijven leren, omdat we willen blijven groeien.

  Doorbijters beseffen dat het niet alleen de platgetreden paden zijn die tot successen leiden. Daardoor kunnen wij projecten aan waar de rest zich de tanden op stukbijt.

Wij van Job Talent zijn gebeten om wat we doen, goéd te doen. En ondersteunen graag mensen en organisaties die hetzelfde doen. Daarom zijn we trotse partner van het Ronald McDonald Kinderfonds, dat ouders met zieke kinderen logistiek bijstaat.

Een hap uit de wereld van Job Talent