Terug naar overzicht

Doorbijter Nik: “Het is belangrijk om nooit te blijven hangen en je altijd opnieuw heruit te vinden”

11 juni 2024

Nik Vanhoogten is Office Manager in ons kantoor in Herentals. En dat doet hij al 4 jaar met passie en plezier. In dit artikel vertelt hij over zijn job, z’n mindset en waar hij met plezier z’n tanden inzet!

De kracht van stabiliteit

“Voor ik 4 jaar geleden begon bij Job Talent, werkte ik ook al in de uitzendsector. Maar ik wilde een stap hogerop zetten, meer commerciële ademruimte hebben en toch in dezelfde regio blijven. Zo kwam ik bij Job Talent Herentals terecht!”

“Mijn ambitie was vanaf het begin om een stabiel kantoor uit te bouwen en om gekend te zijn bij bedrijven als een kantoor dat kwaliteit levert. Ik merk dat dat goed aan het lukken is! Ons team van Doorbijters is een sterke groep waarin iedereen hard werkt en gelukkig is in z’n job. We hebben een goede band en behalen onze resultaten terwijl we ook plezier maken op de werkvloer.”

Doorbijter Nik

Sleutel tot succes? Blijven heruitvinden!

“In mijn job als Office Manager zorg ik ervoor dat er vacatures binnenkomen en dat die vacatures ingevuld raken. Daarnaast contacteer ik prospecten, ben ik het aanspreekpunt voor onze klanten, stuur ik de medewerkers op kantoor aan en evalueer ik hen.”

“We moeten als team blijven presteren. Het is niet omdat je het ene jaar hoge resultaten haalt, dat dat het jaar erop nog steeds zo is. De markt verandert snel en bedrijven kunnen in een dalperiode terechtkomen. Dan is het aan ons om onszelf en ons kantoor steeds opnieuw heruit te vinden, ons te verdiepen in nieuwe klanten, nieuwe collega’s aan te nemen, huidige teams te hervormen … Het is enorm belangrijk dat we nooit blijven hangen en ons altijd flexibel opstellen. Zo kunnen we elke nieuwe uitdaging aan!”

Elke dag brengt iets nieuws

“Job Talent is een heel familiale onderneming waar iedereen elkaar kent, waar de communicatielijnen kort zijn en waar we geapprecieerd worden voor ons harde werk. Zo mocht ik vorig jaar met andere Doorbijters die 4 jaar in dienst waren met onze bestuurders gaan eten in La Botte in Genk. Een heel fijne erkenning!”

“Ik zet met plezier mijn tanden in elke nieuwe dag. En om elke dag ervoor te kiezen om de juiste keuzes te maken, om iets te doen waar ik voor de volle 100% achtersta. Als je dat doet, heb je achteraf nooit spijt. Ik ben iemand die vooruitkijkt. Dus laat elke nieuwe dag maar komen!”

 

Wil jij ook aan de slag als Doorbijter bij Job Talent? Bekijk hier onze vacatures en wie weet tot binnenkort!