Terug naar overzicht

Doorbijter Lotte: “Je voelt je hier écht gewaardeerd als persoon, en niet als nummer”

28 mei 2024

Senior HR Consultant Lotte Reumers is een van onze ambitieuze Doorbijters in ons kantoor in Pelt. Haar avontuur begon intussen al 5 jaar geleden, en ze komt nog steeds elke dag met plezier naar het werk. Waarom dat zo is, kom je te weten in onderstaand artikel.

Van horeca naar uitzendbureau

“Zo’n 5 jaar geleden werd ik opgebeld door Job Talent met de vraag of ik voor hen wilde werken. Ik werkte toen in de horecawereld, maar was enorm geïnteresseerd in de job. Met volle goesting begon ik aan deze nieuwe uitdaging. Toch bleef het kriebelen om een eigen horecazaak te starten. Daarom maakte ik een tijdje geleden mijn droom waar en startte ik mijn eigen zaak in bijberoep. Momenteel staat dit even on hold, maar ik hoop om over een paar jaar opnieuw te beginnen.”

Doorbijter Lotte

De leuke klantencontacten en het uitdagende commerciële aspect

“Ik ben Senior HR Consultant in het kantoor in Pelt. Dat wil zeggen dat ik uitzendkrachten screen en aan het werk help. Het geeft me enorm veel voldoening wanneer dat elke keer opnieuw lukt! Ik blijf zoeken tot ik die persoon aan het werk krijg, maakt niet uit hoe ver ik hiervoor moet gaan.”

“Het commerciële aspect van m’n job vind ik ook heel fijn. Wanneer ik bijvoorbeeld één bedrijf uit een keten match met nieuwe uitzendkrachten en daarna doorzet om een samenwerking te starten met alle vestigingen over heel België. Ik wil dan ook heel graag doorgroeien op commercieel vlak. Ik ben altijd ambitieus geweest, wil me blijven bewijzen en sta open voor elke nieuwe uitdaging als Doorbijter.”

Gewaardeerd als persoon

“Niet alleen ons team in Pelt is ambitieus en hecht, heel het Job Talent-team is sterk en goed op elkaar afgestemd. Dat komt zeker ook omdat we hier allemaal graag werken! We worden geapprecieerd voor wie we zijn. We worden gezien als persoon en niet als nummer. Kom je in een moeilijke periode terecht op privévlak? Dan zijn het niet zomaar je ‘bazen’, maar mensen waarop je écht kan rekenen. Een goede werkgever is goud waard!”

 

Wil jij ook aan de slag als Doorbijter bij Job Talent? Bekijk hier onze vacatures en wie weet tot binnenkort!