Terug naar overzicht

Doorbijter Bogna: “Job Talent geeft ons veel verantwoordelijkheid, maar ook flexibiliteit en vertrouwen”

11 juni 2024

Zo’n 3 jaar geleden verhuisde Bogna Zarnotal van Polen naar België. Ze startte meteen bij Job Talent! En jawel, ze vindt haar job als International Recruitment Consultant nog even leuk en uitdagend als in het begin. Maar wat drijft haar nog op de werkvloer en in haar privéleven? Je ontdekt het in dit artikel!

Vlotte start in België

“Voordat ik naar België kwam, volgde ik al privéles Nederlands in Polen. Toen ik in de zomer van 2021 naar hier verhuisde, wilde ik een job vinden in een ambitieus en dynamisch bedrijf waar ik de kans zou krijgen om te leren en mezelf te ontplooien. Mijn lerares Nederlands Joke werkte zelf bij Job Talent en raadde me aan om te solliciteren. En zo begon ik in september 2021 aan mijn eerste werkweek. Een betere start in België kon ik me niet voorstellen!”

“Mijn doel is om het Nederlands op moedertaalniveau te beheersen. Ik deed al verschillende cursussen, en gelukkig heb ik ook een Vlaamse vriend. Daarnaast luister ik graag podcasts zoals ‘De Wereld van Sofie’ en ‘Hey Paul’, en kijk ik graag naar Vlaamse tv-programma’s. Mijn favoriet? ‘De Mol’! Een heel leuke manier om mijn Nederlands te onderhouden.”

Doorbijter Bogna

Een job vol kansen

“Mijn takenpakket als International Recruitment Consultant gaat heel breed. Ik ga langs bij klanten en vraag wat hun eisen zijn voor bepaalde vacatures, ik stel de functieomschrijving op en deel die met mijn collega’s in België en Polen. Daarna ga ik actief op zoek naar kandidaten via verschillende kanalen en match ik de juiste kandidaten met de vacatures. Onze starters komen uit het buitenland. Meestal uit Polen maar ook uit andere Europese landen zoals Litouwen, Letland, Portugal of Bulgarije. Ik verwelkom hen in België, leid hen rond in het bedrijf, breng alle administratie in orde en ben hun aanspreekpunt wanneer ze vragen hebben.”

“Het leuke aan deze job is dat het veel uitdagingen en kansen met zich meebrengt. Ik mag achter de schermen een kijkje nemen bij productiebedrijven en krijg veel ambitieuze opdrachten en wervingsprojecten. Job Talent geeft ons als medewerkers veel verantwoordelijkheid, maar ook flexibiliteit en vertrouwen. We krijgen een opdracht, en het is aan ons om die te vervolledigen op onze manier. Dat is een heel fijne manier van werken!”

Functieomschrijvingen schrijven als favoriet

“Het leukste aan mijn job is dat ik met veel mensen praat, zowel met uitzendkrachten als bij de bedrijven die ik bezoek. Om de ideale match te vinden, is het aan mij om te begrijpen wat de job inhoudt en om die inhoud te matchen met de ervaring van de kandidaat. En geloof het of niet, maar ik vind functieomschrijvingen schrijven superleuk! Het geeft me veel voldoening wanneer ik een aantrekkelijke vacaturetekst schrijf en zo het beste talent aantrek.”

 

Wil jij aan de slag als Doorbijter bij Job Talent? Bekijk hier onze vacatures en wie weet tot binnenkort!