Ben jij uitzendkracht? Maak dan kans op een dubbel weekloon.

Ja, ik wil me inschrijven Nee, ik verdien al genoeg

Hoe werkt het?

Maak je graag kans om je weekloon te verdubbelen? Da’s gemakkelijker dan je denkt!
Volg de drie stappen hieronder en maak kans op meer koopkracht als uitzendkracht.

Scroll naar het contactformulier hieronder en vul je gegevens in.

Overtuig ons waarom jij een dubbel weekloon verdient. Hoe origineler, hoe beter!

In oktober worden er twee winnaars uitgenodigd om zijn/haar cadeaucheque in ontvangst te nemen.

Ja, ik schrijf me in Ja, ik schrijf me in Ja, ik schrijf me in
1Jouw job
2Jouw gegevens
3Wedstrijd
  • (niet liegen hé)

Is jouw pree
nog wel oké?

Wij maken gebruik van cookies of gelijkaardige technologieën (bv. pixels of sociale media plug-ins) om o.a. uw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij analyserende en marketing cookies te gebruiken om uw websitebezoek persoonlijker te maken, gerichte advertenties naar u te verzenden en om ons meer inzicht te geven in uw gebruik van onze website.

Gaat u ermee akkoord dat we cookies gebruiken voor een optimale websitebeleving, opdat wij onze website kunnen verbeteren en om u te kunnen verrassen met advertenties? Bevestig dan met "OK".

Wenst u daarentegen specifieke voorkeuren in te stellen voor verschillende soorten cookies? Dat kan via onze cookie policy. Wenst u meer uitleg over ons gebruik van cookies of hoe u cookies kan verwijderen? Lees dan onze cookie policy.