loading...

Vacatures administratief bediende

Vacatures administratief bediende

Een functie als administratief bediende? Dan ben je goed in plannen en houd je altijd het overzicht. Deze functie is onmisbaar in elke organisatie! Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de administratie van een bedrijf of organisatie. Je vervult ondersteunende administratieve taken, zoals agendabeheer, facturatie en telefoontjes beantwoorden. Ontdek onze vacatures voor administratief bediende en ga aan de slag!
Lees meer

Werken als administratief bediende

Als administratief bediende heb je een gevarieerd takenpakket, waardoor je een echte allrounder bent. Over het algemeen zorg je ervoor dat afspraken van collega’s nauwkeurig worden vastgelegd in de agenda en beheer je de formulierenstroom en archivering op kantoor. Daarnaast ben je vaak essentieel voor de factuuradministratie, het debiteurenbeheer en de inkoopadministratie. De specifieke taken kunnen variëren, afhankelijk van de organisatie waar je werkt. Daarom is het verstandig om bij sollicitaties naar de rol van administratief medewerker te controleren wat er precies van je wordt verwacht.

Plannen zit in je natuur en je houdt altijd het overzicht. Als salarisadministratie tot je takenpakket behoort, zorg je ervoor dat je collega’s aan het einde van de maand hun salaris op tijd ontvangen. Je wordt het visitekaartje van het bedrijf en ontvangt bezoekers met een glimlach, schrijft ze in en begeleidt ze naar de juiste plek.

Het werkveld van administratief medewerkers is zeer divers, variërend van grote multinationals tot kleine en middelgrote bedrijven en zelfs horecazaken en sportclubs. Elk bedrijf of organisatie krijgt te maken met administratieve taken, dus je hebt talloze mogelijkheden om je nieuwe werkgever te kiezen. Of je nu liever in de publieke sector of het bedrijfsleven werkt, één ding is zeker: je hebt nauw contact met collega’s in andere functies. Als jij een echte duizendpoot bent, is deze functie zeker iets voor jou.

En laten we vooral niet vergeten dat administratief medewerkers vaak de mogelijkheid hebben om vanuit huis te werken. Dit geeft je de mogelijk om een goede balans te vinden tussen werk en privé.

Dus, als je goed bent in plannen, graag het overzicht behoudt en een gevarieerde en waardevolle functie wilt vervullen, word dan administratief medewerker! Check onze vacatures voor administratief bediende en laat jouw organisatorische vaardigheden schitteren!

Sluiten
0 Vacatures gevonden
Loading...

Jouw zoekopdracht leverde geen passende vacatures op.
Pas je zoekopdracht aan om meer resultaten te zien:

  • Pas de functietitel aan en controleer op spelfouten.
  • Zoek in onze sectoren ipv op functietitel.