Werken zonder diploma? Perfect mogelijk via Job Talent!

werken-zonder-diplomaWerken zonder diploma, het lijkt een utopie, maar dat is het zeker niet. Job Talent kan je helpen om voor jou de geknipte job te vinden, ook al heb je geen enkel diploma op zak! We hebben een uitgebreide vacaturedatabank met jobs waar mensen zoals jij voor in aanmerking komt. Ontdek snel hoe we je precies kunnen helpen!

Jobs voor arbeiders en bedienden

Het is onze taak om zowel werkzoekende arbeiders als bedienden in contact te brengen met een passende werkgever. Ben je gepassioneerd en heb je een positieve ingesteldheid? Kijk je er al reikhalzend naar uit om aan de slag te gaan? Schitterend, dan kunnen we voor jou zeker een werkgever vinden die je een job kan aanbieden, ook al heb je geen diploma.

Werken zonder diploma in je eigen streek

Waar je ook woont, we helpen je graag aan een passende job bij jou in de buurt, als arbeider of bediende. Momenteel heeft Job Talent al kantoren in Leuven, Zaventem, Hasselt, Neerpelt en Sint-Truiden. Aarzel dus niet en maak gerust een afspraak om eens langs te komen. Binnenkort kun je misschien wel beginnen te werken, zonder diploma.

Vind een job op onze site

Surf je liever al eens rond op onze site om te kijken welke vacatures je aanspreken? Geen enkel probleem! Ben je op zoek naar een korte opdracht, een langere opdracht of een vast contract? We bieden je een brede waaier aan mogelijkheden!

We zoeken mensen die willen werken zonder diploma in:

Schrijf je in

Ben je benieuwd welke jobs we voor jou in petto hebben? Schrijf je dan in bij Job Talent. Eens je ingeschreven bent, nemen we zelf contact op met jou zodra we een vacature hebben die aansluit bij je profiel. Zo mis je nooit meer een interessante vacature!