Werk vinden doe je via Job Talent!

werk vindenHet lijkt vaak niet zo evident, het juiste werk vinden. Of je nu een schoolverlater bent of al enkele jaren ervaring op de teller hebt staan, de zoektocht naar een job loopt soms niet over rozen. Gelukkig sta je er niet alleen voor: Job Talent helpt je in je zoektocht naar passend werk. Ontdek snel wat we voor jou precies kunnen betekenen!

Werk vinden op de eenvoudigste manier

Het is onze missie om zowel werkzoekende arbeiders als bedienden tot bachelorniveau in contact te brengen met werkgevers die nood hebben aan gekwalificeerde uitzendkrachten. We hebben een uitgebreid netwerk van bedrijven dat met ons samenwerkt. Logisch dus dat je via Job Talent in een mum van tijd werk kunt vinden dat perfect aansluit bij jouw profiel.

Bedrijven zoeken specialisten zoals jij

Job Talent is een uitzendbureau dat zich onder meer toelegt op technische profielen en knelpuntberoepen. Wil je zelf werk vinden als technische specialist? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ben je een ongeschoolde arbeider of een bediende? Ook jou helpen we met plezier om werk te vinden.

Werk vinden in je eigen regio

In welke streek je ook werk zoekt, we helpen je graag aan een boeiende job bij jou in de buurt. Momenteel hebben we al kantoren in Leuven, Zaventem, Hasselt, Neerpelt en Sint-Truiden. Maak dus gerust een afspraak om eens langs te komen.

Vacatures op onze site

Zoek je liever eerst online naar een nieuwe job? Neem dan gerust een kijkje in ons ruim aanbod aan vacatures.

We hebben voor jou nieuwe jobs in:

Schrijf je nu in

Wil je geen enkele vacature missen? Schrijf je dan in bij Job Talent. Zodra we werk gevonden hebben dat aansluit bij jouw profiel, nemen we zelf contact met je op. Erg handig, want dan ben je altijd op de hoogte van alle interessante vacatures.