Ontdek vacatures in transport via Job Talent

vacatures transportWil jij graag werken als chauffeur? Ben je op zoek naar een job in transport? Dan is Job Talent dé geknipte partner voor jou. We zijn namelijk een gespecialiseerd uitzendbureau dat een brug vormt tussen werkzoekenden en transportbedrijven die op zoek zijn naar gemotiveerde werknemers. Veel of weinig ervaring? Wij hebben de gepaste job voor jou!

Ontdek onze vacaturedatabank

In onze uitgebreide databank vind je heel wat vacatures in transport. We hebben niet alleen jobaanbiedingen van bedrijven die op zoek zijn naar chauffeurs; ook vacatures voor transportplanner, administratief medewerker transport en andere functies in de transportsector zitten in ons aanbod.

Je kunt bij Job Talent zowel voor korte als voor lange opdrachten terecht. Welk soort werk in de transportsector je ook zoekt, we hebben zeker vacatures die aansluiten bij wat jij precies wil.

Kom langs voor een vacature in transport

Wil je graag eens binnenspringen om te horen wat we jou precies te bieden hebben? Dat kan! Momenteel hebben we kantoren in vijf verschillende steden: Leuven, Neerpelt, Hasselt, Zaventem, en Sint-Truiden. Maak dus gerust een afspraak. Voor je het weet wandel je ons kantoor buiten met een nieuwe job in transport op zak!

Schrijf je in!

Wil je liever op onze site naar jouw nieuwe droomjob zoeken, dan kan dat ook. We hebben een groot aanbod vacatures in transport. Wil je graag solliciteren voor een job die je aanspreekt? Neem dan snel contact met ons op.

Maar het kan nog makkelijker: als je je online inschrijft bij Job Talent nemen we zelf contact met jou op zodra we een vacature hebben die aansluit bij jouw profiel. Een interessante job in de transportsector missen wordt dus onmogelijk.

Hamont-Achel
Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen, wegomlegging, weersomstandigheden, de lading en het gedrag van de andere weggebruikers. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij.
Opglabbeek
Voor onze klant gelegen te Oudsbergen zijn we op zoek naar een chauffeur asfalttransport mét ervaring. Heb je een rijbewijs CE en een geldig attest code 95 op zak, en heb je minstens 1 jaar ervaring dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal tewerkgesteld worden in de bouwsector, je vervoert asfalt met een kipper. Je zal verantwoordelijk zijn voor het basisonderhoud van je voertuig en controleert de technische geschiktheid van de vrachtwagen.
Machelen (Bt.)
Als Trainer transport van Gevaarlijke Goederen heb je onderstaand takenpakket: - Je organiseert en geeft opleidingen. - Je maakt opleidingsmateriaal aan en beheert deze. - Je bereid lessen voor. - Je volgt de regelgeving op. - Je geeft advies.
Borgloon
Ben jij klantvriendelijk? Ben je een kei in het plannen? Dan ben jij degene die we zoeken. Je zal je collega-planners ondersteunen en in team een vloot van vrachtwagens aansturen; Je bent het aanspreekpunt voor klanten inzake het totale transportproces; Je zal laad- en leverslots inboeken en opdrachten geven aan chauffeurs en onderaannemers.