Vacatures in West-Vlaanderen

Wanneer werknemers voor de keuze gesteld worden “dichtbij huis werken of meer verdienen?”, kiezen de meeste mensen resoluut voor optie één. Gelukkig kun jij profiteren van het beste van twee werelden dankzij onze uitgebreide databank met vacatures in West-Vlaanderen. Want er gaat niets boven een interessante job dicht bij huis.

Werken in West-Vlaanderen? De voordelen van een job in je buurt

Door op zoek te gaan naar vacatures in West-Vlaanderen, win je kostbare tijd die je dan weer kunt besteden aan je gezin, je vrienden of je hobby’s. Bye bye lange verplaatsingen! Bovendien bespaar je jezelf heel wat stress. Op tijd komen is namelijk een hele klus als je rekening moet houden met files en mogelijke treinvertragingen, maar niet als je gewoon op je fiets kunt stappen of je maar heel even in de auto moet zitten. Is het al eeuwen geleden dat je door de week nog een rustig hebt ontbeten of dat je op tijd thuis was voor het avondeten? Dan zijn vacatures in West-Vlaanderen zeker iets voor jou.

Een vacature in West-Vlaanderen? Bekijk onze databank!

Wil jij ook genieten van de vele voordelen van vlak bij huis werken? Grasduin hier tussen de beschikbare vacatures in West-Vlaanderen en vind de job van jouw dromen!

Ieper
prio
Voor een dynamisch bedrijf in de Westhoek zijn we op zoek naar een baliemedewerker. Die zal onder andere instaan voor het bedienen van klanteninstallatiebedrijven aan de afhaalbalie. Een andere taak zal zijn dan je de verkoop aan de afhaalbalie combineert met het magazijnwerk.
Brugge
Haal je verkoop skills maar al boven. Voor een bedrijf in de regio van West-Vlaanderen, zijn we op zoek naar een enthousiaste verkoper. We zoeken iemand die zijn mannetje kan staan en die heel wat overtuigingskracht in zich heeft. Verder zijn we op zoek naar een verkoper die reeds enkele jaren ervaring heeft in een soortgelijke functie. Het is ook belangrijk dat je kennis hebt over de producten. Je kan namelijk pas mensen overtuigen van een product,wanneer je er zelf 100% van op de hoogte bent. We zoeken geen IT-er, maar wel iemand die ervaring heeft met Windows, Word en Excel. Als persoon ben je vriendelijk, hou je van orde en ben je leergierig. Er komen namelijk jaarlijks nieuwe materialen op de markt. Je bent iemand die graag op de hoogte is van de laatste trends in sanitair. Op deze manier word je zeker een beginnende trendzetter. We zoeken iemand die woonachtig is in de regio van Brugge. Je bent ook in het bezit van een eigen wagen. Last but not least, ben je bereid om 5 dagen per week te werken waarvan ook op zaterdag. In de plaats daarvan krijg je een vrije dag in de week. Wat hoor je te doen? De taken zijn zeer uiteenlopend. Deze gaan van het geven van adviezen aan de klanten,tot aan het opstellen en uitbrengen van offertes. Je staat ook in om offertes te beoordelen en in te voeren. Verder dien je de offertes te beheren en te archiveren. Orde en netheid is zeer belangrijk, je zorgt ervoor dat de toonzaal steeds netjes is. Haal jullie beste mister/misses proper maar naar boven. De showroom moet steeds up-to-date zijn. Ondanks dat er regelmatig veranderingen gebeuren, ben je zelf ook verantwoordelijk voor de inrichting hiervan. Je helpt bij het begeleiden van projecten en je coördineert deze ook.
Roeselare
prio
Onze klant in Roeselare is op zoek naar een showroom verkoper. Voor deze functie mag je je verwachten aan een interessant takenpakket: - Je staat in voor het commercieel beleid van de winkel, je voert kwalitatieve verkoopgesprekken, kan verkoopovereenkomsten sluiten en staat in voor de opmaak van offertes; - Eveneens sta je in voor de marketing van de winkel, je beheert en volgt klanten leads op, brengt ideeën naar voor volgens budget en goedkeuring, en volgt de acties op; - Je volgt de markt op en zorgt dat nieuwe producten voorgelegd worden aan het management; - Onze klant in koning, je zorgt voor na-service, klachtenbehandeling en algemene service; - Ook het administratief beheer van de winkel komt je toe, zo zal je instaan voor kassabeheer, verwerking van bestelbons en algemeen boekhoudkundig, administratief werk; - Tot slot biedt je ondersteuning aan collega's, in dit filiaal of een ander.
Brugge
- Je zorgt mee voor het onderhoud en de herstellingen van medisch materiaal (o.a. elektrische bedden en toebehoren); - Je staat mee in voor de levering en installatie van o.a. elektrische zorgbedden bij de klant (ziekenhuizen, woonzorgcentra, thuiszorg,...);