Vacatures in Oost-Vlaanderen

Wanneer werknemers voor de keuze gesteld worden “dichtbij huis werken of meer verdienen?”, kiezen de meeste mensen resoluut voor optie één. Gelukkig kun jij profiteren van het beste van twee werelden dankzij onze uitgebreide databank met vacatures in Oost-Vlaanderen. Want er gaat niets boven een interessante job dicht bij huis.

Werken in Oost-Vlaanderen? De voordelen van een job in je buurt

Door op zoek te gaan naar vacatures in Oost-Vlaanderen, win je kostbare tijd die je dan weer kunt besteden aan je gezin, je vrienden of je hobby’s. Bye bye lange verplaatsingen! Bovendien bespaar je jezelf heel wat stress. Op tijd komen is namelijk een hele klus als je rekening moet houden met files en mogelijke treinvertragingen, maar niet als je gewoon op je fiets kunt stappen of je maar heel even in de auto moet zitten. Is het al eeuwen geleden dat je door de week nog een rustig hebt ontbeten of dat je op tijd thuis was voor het avondeten? Dan zijn vacatures in Oost-Vlaanderen zeker iets voor jou.

Een vacature in Oost-Vlaanderen? Bekijk onze databank!

Wil jij ook genieten van de vele voordelen van vlak bij huis werken? Grasduin hier tussen de beschikbare vacatures in Oost-Vlaanderen en vind de job van jouw dromen!

Lokeren
prio
Voor onze klant in Lokeren zoeken wij iemand om de matrijzen correct in te stellen en deze om te bouwen volgens specificaties van een bepaald order. Daarnaast staat deze persoon ook in voor de productie van de onderdelen. Een kwalitatieve productie van de nodige onderdelen moet worden verzorgt binnen de deadlines. Een veilige, nette en efficiënte manier van werken is erg belangrijk.
Destelbergen
Voor een bedrijf in de regio van Oost- Vlaanderen zijn we op zoek naar een HC-operator, die beschikt over een portie gezond denkvermogen en technisch inzicht. De taken die je zal vervullen zijn onder andere het bedienen van de afvul- en verpakkingsmachines in de afdeling productie. Je bouwt frequent de productielijn om voor een nieuw gerecht : je stelt de folie in, zorgt dat de lasnaden stevig zijn, je garandeert dat de juiste houdbaarheidsdatum geïnkt wordt en dat de metaaldetectie en checkweger correct afgesteld zijn. Eenmaal de lijn correct ingesteld is, help je mee aan de lijn om het gerecht te verpakken. Verder sta jij in voor het oplossen van technische defecten. We zijn op zoek naar iemand met het volgende profiel: Je werkt in de voeding dus het respecteren van hygiënemaatregelen in een voedingsbedrijf is een must. Je werkt in een 2-ploegenstelsel en je bent flexibel op vlak van taken en uurregeling.
Ronse
prio
We zijn op zoek naar 2 monteurs voor een fulltime job. Graag wensen we iemand met ervaring in montage of iemand die een opleiding als schrijnwerker gevolgd heeft of die de nodige ervaring heeft. Als tweede zijn we op zoek naar 1 monteur gecombineerd met andere posten (flexibele job inhoud). Ook hier zoeken we een kandidaat met ervaring in montage. Graag werknemers met een A2- diploma in een technische richting, bij voorkeur in de sector van metaalbewerking en/of schrijnwerkerij. Of je bent gelijkgesteld door ervaring. Je staat in voor orde en netheid op je werkplaats. Je stelt je flexibel op en je bent sterk gemotiveerd in je job. Je bent een harde werker en hard werken schrikt je niet af.
Ronse
prio
We zijn op zoek naar 1 Cnc operator gecombineerd met kwaliteitscontrole. De volgende taken hoor je als Cnc operator uit te voeren: Samen met een collega sta je in voor de bediening van de CNC-machines; Je voert kleine nabewerkingen uit op de verzaagde aluminium profielen; Je zorgt ook voor reiniging en verpakking van deze profielen; Je rapporteert aan de Productie Manager. We zijn op zoek naar werknemers met een A2- diploma in een technische richting, bij voorkeur in de sector van metaalbewerking en/of schrijnwerkerij. Of je bent gelijkgesteld door ervaring. Je staat in voor orde en netheid op je werkplaats. Je stelt je flexibel op en je bent sterk gemotiveerd in je job. Je bent een harde werker en hard werken schrikt je niet af.
Aalst
prio
Voor een kippenbedrijf te Aalst zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers. Jouw taak bestaat eruit om kip in te pakken. De taal waarin je communiceert is niet van belang zolang je gemotiveerd bent om hard te werken.
Erpe-Mere
prio
Je zal instaan om samen met je collega autoglas te herstellen en te vervangen. Je wordt zowel tewerkgesteld mobiel als op verplaatsing. Hierdoor kom je dagelijks in contact met klanten en krijg je voldoende afwisseling, wat de job erg boeiend maakt. We zijn op zoek naar een werknemer die stipt en flexibel is en iemand die graag in contact staat met verschillende klanten. Je bent leergierig en een echte doorzetter, dit is nodig om je job zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Je bent iemand die netjes en gedetailleerd werkt. Je talenkennis van het Nederlands is vlot, kennis van de Franse taal is een pluspunt, maar dat is niet noodzakelijk.
Lokeren
prio
Voor onze klant in Lokeren zijn wij op zoek naar een stikker m/v die ons team zal aanvullen. We zijn hiervoor op zoek naar een persoon die graag fysiek werk uitvoert. Als stikker/stikster sta je recht en werk je op buikhoogte. Daarnaast help je mee in het productieproces, zorg je voor de afwerking van onze producten en verzorg je het uiteindelijke eindresultaat.
Lokeren
Voor onze klant te Lokeren zoeken wij een chauffeur CE die graag met flexibele uren werkt, je bent iemand die graag nog een handje mee helpt in het magazijn. Als chauffeur verzorg je mee met onze vaste magazijniers het magazijn, je helpt mee met het laden en lossen dit doe je met behulp van een heftruck. Je verplaatst je tussen onze 2 vestigingen en doet sporadisch een rit naar de Antwerpse haven.
Sint-Niklaas
Voor onze klant in Sint-Niklaas zijn wij opzoek naar een preventieadviseur niveau 2, specifiek zoeken we iemand die zelfstandig aan de slag kan/wil gaan en na verloop van termijn vast in de regio tewerkgesteld zal zijn in de regio van Zwijndrecht. Als preventieadviseur is het jouw verantwoordelijkheid regelmatig rondgangen te organiseren op de werf. Uit deze bezoeken haal je voldoende info voor risicoanalyses, kan je veiligheidsmaatregelen aanpassen of aanbevelen en maar je verslag op van het aantal arbeidsongevallen. Daarnaast zorg je er voor dat er voldoende bewustwording is rond veiligheid en plan je vergaderingen om dit op te volgen. Je hebt de eind verantwoordelijkheid en indien er een arbeidsongeval gebeurt onderzoek je de graad van het ongeval en werk je een actieplan uit om dit beter te kunnen voorkomen.
Temse
Voor een bedrijf gelegen in Temse, gespecialiseerd is in de bouwsector zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker die verkoopsadministratieve taken op zich neemt. Het takenpakket zal o.a. uit de volgende taken bestaan: - Je verzorgt de verschillende aanbestedingen. - Je maakt technische fiches en voorbeeldoffertes op voor de verhuurde machines. - Je staat in voor de administratie van de aan- en verkoop.
Ronse
prio
Concreet zal je samen met je teamgenoten instaan voor het plaatsen van aluminium veranda’s bij onze klanten. We zoeken een werknemer die reeds enige ervaring heeft in het plaatsen van veranda's, ramen en deuren, algemeen schrijnwerk of metaalconstructie.
Ronse
prio
Het plaatsen van veranda's. Je staat in voor orde en netheid op je werkplaats. Je stelt je flexibel op en je bent sterk gemotiveerd in je job. Je bent een harde werker en hard werken schrikt je niet af.
Ronse
In de regio van Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde werfleider die zijn team kan motiveren. Je hebt onder andere de verantwoordelijkheid over de volledige organisatie en sturing van de werf. Je bent iemand die goed kan inspelen op de uitdagingen van onze klanten, dit maakt dat je flexibel en wendbaar bent in je organisatie. Je leidt en controleert de operationele taken op de bouwplaats. Als werfleider stuur je je team aan en werk je motiverend. Je neemt actief deel aan de werfvergaderingen en of opleveringen Je waakt over de kwaliteit, veiligheid en perfecte technische opvolging van de uitgevoerde werken en dit binnen de vooropgestelde timing en budgeten. Je werkt vanuit ons hoofdkantoor te Ronse. Last but not least, rapporteer jij alles aan de Business Unit Manager. Je maakt een inschatting van de huidige bezettingsgraad van het personeel en bekijkt of deze voldoende is. Je staat ook in voor de evaluatie daarvan.
Lokeren
prio
Voor onze klant in Lokeren zoeken we een gedreven inpakker M/V. Als inpakker zal je samen met je team instaan voor etiketteringen, inpak werk, verplaatsen van de bestellingen en werk je mee in het productieproces waar nodig. Daarnaast zijn jij en je collega's verantwoordelijke over de retours. Voel je je aangesproken? Lees dan zeker even verder.
Lokeren
prio
We zijn op zoek naar een magazijnier in de regio van Lokeren die op zoek is naar een afwisselende functie waarbij je handmatig werk zal combineren met heftruck werk. Als magazijnier/heftruckbestuurder sta je in voor het laden en lossen van de vrachtwagen. Daarnaast pick je de gevraagde artikelen voor onze klanten en vul je het magazijn aan waar nodig. Samen met je collega's heb jij de eindverantwoordelijkheid over de stock en help je de voorraad aan te vullen in de productie.
Melle
Sta jij graag mensen bij met "raad" maar vooral daad, tijdens de opstart van een renovatie project en/of een nieuwbouw? Dan is deze job wellicht iets voor jou. Jij zal instaan voor het plaatsen van silicone voegen rond ramen, deuren, sanitair, vloeren en gevelelementen.
Destelbergen
Als betonhersteller sta jij in voor het visueel nazicht van de betonstructuur. De delen die aangetast zijn zal jij verwijderen. Een andere taak is het ontroesten van de wapening en dit behandelen tegen nieuwe roest. Verder sta je in voor het plaatsen van de bekisting, aanbrengen van de herstelmortel en het egaliseren van de ondergrond. Jij bent zo wat de mister proper van het beton.
Destelbergen
Je staat vooral in voor het uitvoeren van kleine metselwerken. Je zal bekistingswerken uitvoeren in functie van betonherstel. Er is vooral sprake van traditionele bekisting en geen systeembekisting. Je wordt ingezet op verschillende gebieden, zoals het uitkappen en het opnieuw voegen van cement voegwerk, herstellen van barsten, scheuren, herstellen van natuursteen, plaatselijk vervangen van stenen. We zoeken iemand die multifunctioneel is in zijn handelen.
Erpe-Mere
Maandelijkse afsluit (A-Z) BTW-aangiftes: opstellen en indienen van de btw-aangifte Maand- en kwartaalrapportering Berekenen belastingen op kwartaalbasis en jaarlijks opstellen en indienen van de aangifte in de Vennootschapsbelasting Aanleveren van alle nodige gegevens aan de commissaris voor de jaarlijkse audit van de balans- en resultatenrekeningen Opstellen van de jaarinfo voor de ondernemingsraad
Destelbergen
prio
Zegt de job lijnverantwoordelijke jou iets, en kan je je vinden in de productie? Dan is deze job misschien wel iets voor jou. Je stuurt een team van een 5-tal medewerkers, je bent verantwoordelijk voor je team. Je controleert onder andere ook de correctheid van de assemblage en vult de nodige kwaliteitsdocumenten in. Wanneer er zich een storing voordoet op een lijn voer jij kleine technische interventies uit. Je helpt mee aan de productielijn nadat de lijn correct is afgeregeld en opgestart. Je regelt de pompen af en je stelt de nodige parameters in om het product te kunnen verpakken. Je voert dagelijks een verslag uit aan de High Care Manager.
Destelbergen
prio
Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud. Je voert dagelijkse interventies uit en algemene onderhoudstaken van onze productie - en verpakkingsmachines. Wanneer er zich een storing voordoet dan ben jij diegene die dit hoort op te lossen. Je weet snel en efficiënt in te grijpen. Je denkt actief mee in het ontwikkelen van aanpassingen en verbeteringen aan ons machinepark. Je werkt ook nauw samen met de productie- en verpakkingsafdeling.
Lokeren
prio
Voor onze klant in Lokeren zijn wij op zoek naar een medewerker voor de productielijn. Jouw dag start met de controle van de lijn, je vult de grondstoffen aan waar nodig en voorziet voldoende materiaal om de productie op te starten. Samen met je collega's zal je instaan voor het vervaardigen van textiel de afwerking hier van. Daarnaast bedien je de machines en sta je in voor kleine herstellingen bij een panne. Op deze manier hou je de lijn draaiende en werk je samen met je collega's naar een kwalitatief resultaat. Als ervaren productiemedewerker vang je onze nieuwe mensen op en geef je opleidingen.
Sint-Kruis-Winkel
prio
Voor een bedrijf in de regio van Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een magazijnier - operator. Hij/zij zal onder andere instaan voor de pasteurisatie van etenswaren. Ben je zelf iemand die de kwaliteit van voeding hoog in achting neemt? Dan is deze job misschien wel iets voor jou. Jijzelf bent verantwoordelijk voor de pasteurisatie en koeling van de verpakte producten. Je zal onder andere instaan voor het vullen van de autoclaven. Je zal het pasteurisatieproces starten en volgen via het Autoclaaf Management System, dit in samenwerking met de kwaliteitsdienst. Je voert bepaalde temperatuurmetingen uit en noteert deze in de daarvoor voorziene documenten. Verder zorg je ook nog voor een snelle en efficiënte koeling van de warme afgevulde bereidingen. Verder voer je diverse logistieke taken uit met behulp van een transpalet en scanningssysteem. De frigo's dienen ordelijk te zijn. Je zorgt er ook voor dat de producten correct gestockeerd worden. Tot slot is één van jouw taken ook het orderpicken van producten om zo de verpakkingslijnen te bevoorraden. Dit gebeurt met een elektrische of manuele stapelaar, niet met een heftruck.
Sint-Niklaas
prio
Wij zijn op zoek naar een Student HR consultant die ons team kan vervolledigen op dinsdag. Jouw dag zal er als volgt uitzien: * We starten in de ochtend met een korte briefing: hierin geven we mee wat er de dag daarvoor gebeurd is, welke afspraken er gemaakt zijn en wat er opgevolgd moet worden; * Na de briefing neem je contact op met de inschrijvingen van die dag om de afspraak nog eens te bevestigen; * Hierna start je met het opbellen van de nieuwe kandidaten, die zich hebben ingeschreven op onze website of op de VDAB; * Door het stellen van een aantal gerichte vragen kom je te weten of de kandidaat op zoek is naar een job optie vast en plan je een afspraak in op kantoor; * Bijkomende administratie zal ook onder jouw takenpakket vallen: je zal instaan voor het beantwoorden van mails, opmaken van vacatures en het in orde brengen van sociale documenten.
Sint-Niklaas
prio
Wil jij onze klanten helpen met een van hun grootste uitdagingen, het invullen van hun vacatures? Dan ben jij de HR Consultant die we zoeken voor ons Job Talent kantoor in Sint-Niklaas. Taken - Telefonische en face-to-face screening van kandidaten - Opstellen vacatures - Opvolging kandidaten bij bedrijven - Proactieve zoektocht naar geschikte kandidaten - Contact met de klant - Administratie: contracten, inschrijvingen, contractverlengingen, sociale documenten…
Wetteren
prio
Voor jou staat de klant op de eerste plaats Je staat in voor het volledige beheer van patiëntendossiers gelinkt aan verschillende instellingen zoals ziekenhuizen, revalidatiecentra,... Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking, opvolging en afhandeling van de lopende orders en waak je over de te volgen procedures. Je bent geboeid door de paramedische sector en houdt van een nauw en persoonlijk contact met klanten en zorgverstrekkers. Je speelt proactief in op hun vragen, informeert en adviseert vlot in beide landstalen (NL/FR) en dit zowel telefonisch als via e-mail. Je bent iemand die nauwkeurig kan werken
Lokeren
Jouw job als bediende op de dienst aankoop vereist heel wat organisatievermogen. Hierbij de toelichting van hoe je job er zal gaan uitzien: - Je volgt het volledige proces op, we zorgen voor een toegewezen domein zodat je je hier volledig op kan focussen; - De aanvraag van offertes, de opvolging van bestellingen en leveringen behoren volledig onder jouw takenpakket; - Ook zorg je voor raamovereenkomsten; - Verder werk je samen met je team alles gegevens in een database zodat we hier steeds op kunnen terug vallen; - Ook klachten behandeling, betwistingen i.v.m. vacatures, onregelmatigheden en rekening houden met de belangen van de betrokkenen zijn een onderdeel van jouw functie.
Aalst
Voor een bistro gelegen in de regio van Aalst zijn we op zoek naar een allround horecamedewerker. Ben je stressbestendig, klantgericht en heb je een passie voor de horeca? Dan is deze job misschien wel iets voor jou! Als horecamedewerker sta je in voor het ontvangen en bedienen van de klanten. Echter dien je ook mee te helpen in de keuken, onder andere bij het dresseren van de borden.
Oudenaarde
Logo's drukklaar maken en nadien aanbrengen op diverse kledij Kwaliteitscontrole Digitaal ontwerp opmaken van kledij met logo's Magazijnswerk zoals verzendklaar maken van de leveringen , controle van inkomende en uitgaande goederen Opvolging bestellingen
Temse
Onze klant in het Waasland is op zoek naar een account manager,iemand die de uitdaging aangaat de internationale markt te verkennen, verbreden en onderhouden. . Voor deze functie mag je verwachten aan een interessant takenpakket: - Nadat een offerte aanvraag is binnen gekomen ben jij de persoon die de klant zal bezoeken om hen bij te staan in hun keuze; - Ter plaatse meet je op, geef je product advies en ga je over tot de verkoop; - Je maakt de offerte op en boekt deze in; - Wanneer de verkoop deal gemaakt is, blijf je in contact staan met klant om hen op de hoogte te brengen van bestelling- en leveringstermijnen; - Je verleent een correcte na-service en bent bereid je eigen calculatie uit te voeren.
Lokeren
Bij een marktleidend bedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker word je voor het grootste deel ingezet voor het oplossen van mechanische storingen en preventief onderhoud van de machines. Je zal ook instaan voor het herstellen en opbouwen van nieuwe kap- en plooimatrijzen. Samengevat sta je in voor de volgende taken: - Onderhoudswerken uitvoeren - Preventief onderhoudsplan uitwerken - Herstellingswerken en onderhoudswerken van verschillende machines (bv. CNC, hydraulische en pneumatische machines, ...) - Herstellen, onderhouden en opstellen van matrijzen - Onderhoud van gereedschappen
Kruishoutem
Als folieplaatser ga je vijverfolie plaatsen in vijvers en opslagbekkens, zowel voor nieuwbouwprojecten als herstellingswerken. Je houdt ervan in de buitenlucht bezig te zijn in een klein team. Je staat zelf in voor het nodige materiaal en het laden en lossen hiervan. Je hebt dus best geen rugklachten voor deze job. Je bent bereid in de zomer overuren te doen.
Sint-Niklaas
prio
Wanneer je aan de slag gaat bij onze klant kan je terechtkomen op verschillende divisies in het productieproces. Daarbij mag je je verwachten aan volgende taken: - Je werkt afwisselend in een roulerend ploegensysteem, zo valt de productie niet stil; - Er zijn steeds doorgroeimogelijkheden, maar je begint op de manuele afpak. Daarbij voer je de stoffen aan, worden ze gemengd en worden deze gestort in een zak; - Daarna kan je werken op de afzak afdeling, waar de zakken gedicht worden en gestapeld; - Indien je dit onder de knie hebt kom je terecht op de geautomatiseerde afdeling waar je voornamelijk controle uitvoert van het hele proces dat reeds geautomatiseerd werd.
Temse
Onze klant in het Waasland is op zoek naar een account manager, iemand die dit wil combineren met calculatie en met en passie voor techniek/bouw . Voor deze functie mag je verwachten aan een interessant takenpakket: - Nadat een offerte aanvraag is binnen gekomen ben jij de persoon die de klant zal bezoeken om hen bij te staan in hun keuze; - Ter plaatse meet je op, geef je product advies en ga je over tot de verkoop; - Je maakt de offerte op en boekt deze in; - Wanneer de verkoop deal gemaakt is, blijf je in contact staan met klant om hen op de hoogte te brengen van bestelling- en leveringstermijnen; - Je verleent een correcte na-service en bent bereid je eigen calculatie uit te voeren.
Zingem
Onze klant in Zingem is op zoek naar een showroom verkoper. Voor deze functie mag je je verwachten aan een interessant takenpakket: - Je staat in voor het commercieel beleid van de winkel, je voert kwalitatieve verkoopgesprekken, kan verkoopovereenkomsten sluiten en staat in voor de opmaak van offertes; - Eveneens sta je in voor de marketing van de winkel, je beheert en volgt klantenleads op, brengt ideeën naar voor volgens budget en goedkeuring, en volgt de acties op; - Je volgt de markt op en zorgt dat nieuwe producten voorgelegd worden aan het management; - Onze klant in koning, je zorgt voor na-service, klachtenbehandeling en algemene service; - Ook het administratief beheer van de winkel komt je toe, zo zal je instaan voor kassabeheer, verwerking van bestelbons en algemeen boekhoudkundig, administratief werk; - Tot slot biedt je ondersteuning aan collega's, in dit filiaal of een ander.
Lokeren
Voor onze klant in Lokeren zijn wij op zoek naar een enthousiaste teamleader. Voor deze functie mag je je verwachten aan een interessant takenpakket: -Je hebt een team van 6 medewerkers onder je die je dan ook aanstuurt en motiveert. -Je staat in voor de opvolging van alle productielijnen. -Als teamleader ben je tevens ook het aanspreekpunt voor productie-ingenieur en plantmanager. -Verder werk je als teamleader mee op de werkvloer en bewaak je de orde, netheid en kwaliteit van de productie.
Sint-Lievens-Houtem
Voor een familiaal bedrijf in Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde hands-on planner die beschikt over een verbeteringsgeschikte ingesteldheid. Ben je stressbestendig, communicatief vaardig en flexibel ingesteld? Dan is deze job misschien wel iets voor jou! Onderstaand vind je een opsomming van je takenpakket: Je verzorgt samen met je team de planning van A tot Z. Dit doe je voor een pool van 45 chauffeurs die rijden in het hele Belgische net. Jij bent het spilfiguur dat instaat voor de communicatie tussen de chauffeurs en de klanten. Je ondersteunt je chauffeurs en motiveert hen in hun dagelijkse taken. Je hebt oor voor wat zij aanhalen en gaat daarmee aan de slag. Je controleert en je zorgt ervoor dat administratieve taken in orde zijn. Je verzorgt het routeschema en je stelt dit efficiënt en realistisch op. Je analyseert klantenbehoeften en bied bepaalde oplossingen op maat. Je hebt oog voor synergiën en interne samenwerking. Je beschouwt jezelf als een onderdeel van het team bij de klant. Je bent back-up voor je collega's en springt in, indien nodig. Je werkt vanuit Bavegem en je bent bereid om occasionele verplaatsingen te doen. Dit rapporteer je telkens aan je Office Manager.
Sint-Lievens-Houtem
Voor een bedrijf in de regio Oost-Vlaanderen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde werkgever. We zoeken iemand die reeds kennis heeft over elektriciteit, mechanica, pneumatica en lassen (half automaat, TIG). Steek jij graag de handen uit de mouwen en zegt de job onderhoudstechnieker jou wel iets? Dan is deze job wellicht iets voor jou. Onderstaande taken dien je uit te voeren: Het preventief en curatief onderhoud uitvoeren aan het machinepark. Dit in overleg met de Operations Manager. Wanneer er zich een autonome storing voordoet los jij deze op. Deze storingen kunnen zowel mechanisch als elektrisch zijn. Je helpt mee met het ombouwen van machines en het installeren van nieuwe machines. Je bent actief in allerlei domeinen: elektriciteit, pomp- en stoomtechniek, meet- en regeltechniek. Wanneer je reeds kennis hebt van PLC sturingen, dan is dit vast en zeker een pluspunt. Je draagt bij tot een verhoging van de efficiëntiegraad van het machinepark. Dit door veelvuldig overleg te plegen met je collega's. Je ondersteunt en voert mee projecten uit onder leiding van de Operations Manager.
Lokeren
prio
Voor een klant, een bedrijf actief in de voedingsindustrie, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Je bent het centrale aanspreekpunt voor bestaande exportklanten en doet eveneens de transportplanning voor deze klanten. Je doet de administratieve verwerking van alle acties de je onderneemt. Je volgt de productie en de levering van de orders op. Je overlegt nauw met de productieplanning en rapporteert aan de logistiek coördinator. Je communiceert met de klanten en de transportfirma's om de exportflow optimaal te laten verlopen. Je bent back-up voor de collega's van inside sales en customer service bakery.
Lokeren
Voor onze klant in Lokeren zijn wij op zoek naar een gedreven boekhouder. Voor deze functie mag je je verwachten aan een interessant takenpakket: -Je staat in voor boekhoudkundige verrichtingen zoals aankoop-, verkoop-, financiële- en diverse boekingen. -Het thesauriebeheer en de debiteuropvolgingen vallen onder jouw verantwoordelijkheden. -Verder zorg je voor de periodieke rapportages en informatieverstrekking allerhande voor een correcte boekhouding te garanderen die voldoet aan haar wettelijke verplichtingen en deadlines.
Temse
Voor onze klant in Temse zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Iemand die graag met de handen werkt en opstaat om bij te leren. Je dag als productiemedewerker ziet er als volgt uit. * Je zorgt voor de voorbereiding van de profielen, dit gaat over aluminium profielen die voorbereid moeten worden om op spiegels te plaatsen; * Daarnaast solderen je ledlampjes aan elkaar zodat deze klaar zijn voor montage; * Verder help je waar nodig en ben je bereid nog extra zaken aan te leren.
Lokeren
prio
Onze klant te Lokeren is op zoek naar een operator die graag de tanden wil zetten in volgende job omschrijving: - Hoofdzakelijk sta je in voor het bemannen en bedienen van een afvulstation; - Je kleeft labels op emmers; - Op een correcte manier deksels dichtslaan en afstapelen van emmers; - Kijken of de ringboxen goed gepositioneerd zijn en doppen opdraaien, alsook afstapelen van de ringboxen; - Dozen uitsmelten; - Rapportage over technische mankementen en storingen; - Actief meewerken in de ploeg; - Bewaken van de orde, netheid en kwaliteitsvoorschriften (regelmatig opruimen, gemorste producten opkuisen; afval correct sorteren,…).
Nazareth
prio
Je bent verantwoordelijk voor het instellen,opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde verpakkingslijn; Tijdens de productie bewaak je de goede werking van de verpakkingslijn en indien nodig stuur je bij ; Je hebt steeds oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie en voert hiervoor de nodige controles uit
Nazareth
prio
Je bent verantwoordelijk voor het instellen,opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde verpakkingslijn; Tijdens de productie bewaak je de goede werking van de verpakkingslijn en indien nodig stuur je bij ; Je hebt steeds oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie en voert hiervoor de nodige controles uit
Sint-Kruis-Winkel
Kunststofbewerker (plan lezen, programmeren,frezen,plooien,lassen en lijmen van kunststoffen) Na een inwerkperiode nauwkeurig en zelfstandig kunnen werken
Nazareth
prio
De frieten (die in bulk toekomen) oppikken in de frigo en dan deze met de heftruck gaan vervoeren naar de productie waar ze in een andere bak worden gekipt. Verder ga je ook assisteren aan de inpaklijn en ben je ook bereid om de octabinlijn te leren instellen,bedienen,reinigen en ombouwen Je waakt over de goede operationele werking zodat de producten verpakt worden op de voorgeschreven wijze volgens de opgegeven planning en binnen de vooropgestelde kwaliteit-en rendement-eisen.
Drongen
prio
Voor onze klant, een sterke speler binnen de houtsector, zijn wij op zoek naar een chauffeur voor het afleveren van onze producten aan onze klanten in België; Je vrachtwagen wordt ‘s avonds door onze productiemedewerkers geladen.
Aalst
Onze klant, specialist in keukens, is op zoek naar een showroomverkoper. Je zal daarin een zeer uitgebreid takenpakket krijgen: - Je staat in voor het verwelkomen van de klant en het luisteren naar hun wensen; - Hun wensen vertaal je naar een keuken ontwerp dat je samen met hen bespreekt en uittekent; - Je berekent de kostprijs van hun keuken op maat; - Eveneens ga je ter plaatse bij de klant de juiste opmetingen opnemen zodat je deze correct kan doorgeven aan onze eigen productie; - Je staat in voor een volledige ondersteuning tijdens dit project van A-Z zodat de klant een optimale beleving kan hebben; - Tot slot werk je op zaterdag en zondag om de dromen van potentiële klanten waar te maken.
Oostakker
Onze klant, specialist in keukens, is op zoek naar een showroomverkoper. Je zal daarin een zeer uitgebreid takenpakket krijgen: - Je staat in voor het verwelkomen van de klant en het luisteren naar hun wensen; - Hun wensen vertaal je naar een keuken ontwerp dat je samen met hen bespreekt en uittekent; - Je berekent de kostprijs van hun keuken op maat; - Eveneens ga je ter plaatse bij de klant de juiste opmetingen opnemen zodat je deze correct kan doorgeven aan onze eigen productie; - Je staat in voor een volledige ondersteuning tijdens dit project van A-Z zodat de klant een optimale beleving kan hebben; - Tot slot werk je op zaterdag en zondag om de dromen van potentiële klanten waar te maken.
Dendermonde
Onze klant, specialist in keukens, is op zoek naar een showroomverkoper. Je zal daarin een zeer uitgebreid takenpakket krijgen: - Je staat in voor het verwelkomen van de klant en het luisteren naar hun wensen; - Hun wensen vertaal je naar een keuken ontwerp dat je samen met hen bespreekt en uittekent; - Je berekent de kostprijs van hun keuken op maat; - Eveneens ga je ter plaatse bij de klant de juiste opmetingen opnemen zodat je deze correct kan doorgeven aan onze eigen productie; - Je staat in voor een volledige ondersteuning tijdens dit project van A-Z zodat de klant een optimale beleving kan hebben; - Tot slot werk je op zaterdag en zondag om de dromen van potentiële klanten waar te maken.
Sint-Niklaas
prio
Onze klant, specialist in keukens, is op zoek naar een showroomverkoper. Je zal daarin een zeer uitgebreid takenpakket krijgen: - Je staat in voor het verwelkomen van de klant en het luisteren naar hun wensen; - Hun wensen vertaal je naar een keuken ontwerp dat je samen met hen bespreekt en uittekent; - Je berekent de kostprijs van hun keuken op maat; - Eveneens ga je ter plaatse bij de klant de juiste opmetingen opnemen zodat je deze correct kan doorgeven aan onze eigen productie; - Je staat in voor een volledige ondersteuning tijdens dit project van A-Z zodat de klant een optimale beleving kan hebben; - Tot slot werk je op zaterdag en zondag om de dromen van potentiële klanten waar te maken.
Wetteren
prio
We zijn op zoek naar een parkeerwachter die graag buiten vertoeft. Voor deze job mag je je verwachten aan een breed en gevarieerd takenpakket, namelijk: - Je houdt toezicht op het betalend parkeren, alsook op de parkeerduur- beperkingen; - Regelmatige rondgang door de blauwe zones en zones voor betalend parkeren op basis van geldende instructies; - Nazicht van de goede werking van parkeerautomaten en wegsignalisatie (markering, borden) en informatiedoorstroming naar OPC omtrent parkeernoden op het openbaar domein; - Controle van de geparkeerde wagens op een geldig ticket of een geldige bewonerskaart, parkeerschijf of andere geldende kaarten; - Bij vaststelling van een inbreuk (geen/verkeerd/verstreken ticket of bewonerskaart,…): registratie van de inbreuk = ingeven van een aantal basisgegevens (plaats en tijdstip van de vaststelling, wagen) in de handterminal in combinatie met het nemen van een foto + printen van een retributie; - Je gaat in dialoog en hebt interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement; - Tot slot laad je de gegevens van het apparaat en stel je rapporteringen op (logboek).
Erembodegem (Aalst)
prio
Als Operator van de 3D-lasersnijmachine ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de lasersnijmachine. Je legt de platen in de machine en snijdt deze volgens het bijgeleverde mechanisch plan. Hiervoor moet je de parameters aanpassen naargelang de werkinstructies op het plan. Na het snijden controleer je of elk stuk kwalitatief in orde is en registreer je de meetresultaten.
Erembodegem (Aalst)
Als Metaalbewerker/matrijzenbouwer ben je verantwoordelijk voor het maken, onderhouden en herstellen van matrijzen, laskalibers, hulpgereedschappen... d.m.v. draaien en frezen. Je bedient de verspanningsmachines en test en controleert alle vervaardigde producten.
Gent
• slijpen, kappen , boren • trekken van kabels • aansluiten aan de kast • plaatsen van zonnepanelen
Gent
Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.
Gent
Als onderhoudsmechanieker sta je in voor herstellingen en onderhoud van het machinepark. Je hebt een afwisselende job die bestaat uit o.a. mechanisch onderhoud, schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, vervangen van onderdelen bij onze klanten en dit zowel preventief als curatief.
Gent
Als elektromechanieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als lucratief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, enz. Je neemt ook zelf initiatief om machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.
Eeklo
• Machine onderdelen monteren en demonteren • Een smeerschema uitvoeren • Preventief onderhoud uitvoeren • PLC uitlezen en fouten opzoeken • Frequentiesturingen • Instellen en storingen verhelpen • Onderhoud elektrische motoren • Pneumatische schema’s lezen , storingen opzoeken en herstellen • Hydraulische schema’s lezen , storingen opzoeken en herstellen
Wetteren
• Volledige realisatie van het schakelbord (relais , schakelaars , stroomonderbrekers) • Kabels leggen/aansluiten • Plan/schema lezen • Schakelbord testen • Sporadisch bord aansluiten bij de klant
Gent
• Machine onderdelen monteren en demonteren • Een smeerschema uitvoeren • Preventief onderhoud uitvoeren • PLC uitlezen en fouten opzoeken • Frequentiesturingen • Instellen en storingen verhelpen • Onderhoud elektrische motoren
Gent
• Bewerken en plaatsen van kabelkanalen • Elektrische motors afkoppelen en aansluiten • Stuurcomponenten herkennen en vervangen • Fotocellen en benaderingsschakelaars installeren • Installeren van 3-fasige voedingen • Onderhouden van elektrische installaties
Sint-Niklaas
prio
Bedrijven hebben het steeds moeilijker om de juiste werkkrachten te vinden. Wij bij Job talent hebben de missie om klanten hierin te ondersteunen. Om ons kantoor verder uit te bouwen, zijn we op zoek naar een geëngageerde Business Manager. Iets voor jou? Taken - Commerciële uitbouw van ons kantoor - Je geeft leiding aan een team ervaren consultants - CRM en Kpi’s zijn uw bondgenoten - Klanten en prospecten bezoeken - Planning afspraken - Planning kantoorbezetting
Temse
prio
Voor een bouwbedrijf in Temse zijn wij op zoek naar een gedreven accountmanager. Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien: - Je bouwt de bestaande klantenportefeuille verder uit en staat in voor de groei van een nieuw klantensegment voor een nieuwe afdeling. - Ook sta je in voor het onderhoud van externe contacten en zorgt voor een nauwe band met de klanten. - Je staat in voor het volledige commerciële beheer van A tot Z: de contractonderhandelingen, de samenwerkingsakkoorden afsluiten en het opmaken van offertes. - Daarnaast ben je de contactpersoon voor klanten wanneer er zich problemen voordoen of klachten zich voordoen. - Je werkt actief mee aan de groei van het bedrijf door ideeën voor te stellen, strategieën uit te denken en een actieplan op te stellen inzake de verkoop.
Lokeren
prio
Wanneer je als medewerker van de vleesafdeling aan de slag gaat bij onze klant zal je instaan voor: - Afhankelijk van de post van je tewerkstelling zal je een aspect van vleesverwerking toegewezen krijgen; - Het vlees komt reeds toe na een eerste handeling van uitbenen, daarna wordt het door onze beenhouwers versneden tot biefstuk, lende, kotelet,.... - Maar er is ook vlees dat daarna nog bewerkt wordt tot gehakt, satés, stoofvlees,... dit is één van die taken die jouw kan toegewezen worden; - Je kan terechtkomen op de gehaktproductie, waarbij je de ingrediënten in de machine doet en controleert; - Of je staat in de bereiding ervan; dan maak je bijvoorbeeld vogelnestjes, balletjes in tomatensaus,... - Indien je reeds ervaring heb in het versnijden van vlees kan je terechtkomen op de vleesverwerking om bv stoofvlees te snijden, satés te maken,... - Tot slot zorg je voor orde en netheid op de werkvloer.
Beveren-Waas
Voor onze klant in Vrasene zijn wij op zoek naar een gedreven customer service medewerker voor de dienst Export. Jouw takenpakket zal het volgende omvatten: - Als customer care medewerker ondersteun je samen met je collega's de salesafdeling Export. - Je verzorgt de volledige dienstverlening van A tot Z: vanaf de offertefase tot en met de levering van de goederen bij de klant. - Als gevolg daarvan sta je in voor de registratie en administratie van je klantendossiers. - Ook ben je de tussenpersoon in het contact tussen de klant, leverancier, transporteur en interne afdeling en garandeert een optimale service en klantentevredenheid.
Beveren-Waas
Voor onze klant in Vrasene zijn wij op zoek naar een gedreven functioneel analyst. Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien: - De analyse en optimalisering van de administratieve en logistieke processen zijn jouw verantwoordelijkheid in samenspraak met de gebruikers. -Hiernaast sta je in voor de buisiness requirements die je omzet in functionele specificaties, deze bespreek je dan met de softwareleveranciers. - Je staat in voor het uitvoeren van functionele testen op de ontwikkelde oplossingen en stelt werkinstructies op voor het gebruik van nieuwe of gewijzigde processen en leidt de eindgebruikers op.
Temse
Voor onze klant in Temse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verkoopsadviseur voor de verkoop van bedrijfsvoertuigen. Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien: - Je verzorgt de opvolging van de bestaande klantenportefeuille en de verdere uitbreiding daarvan. - Je verzorgt de verkoop van A tot A: vanaf het opmaken van de offerte tot en met de administratieve opvolging. - Je houdt daarna nog verder telefonisch contact met de klant om te polsen naar hun mening over het voertuig en de dienstverlening. - Je onderhoudt contact met opbouwers en de invoerder. - Je zet verkoopacties op en organiseert publicatieacties en beurzen.
Kieldrecht (Beveren)
Voor onze klant in de regio van Doel zijn we op zoek naar een elektrisch technieker. Ben jij iemand die graag een afwisselende functie heeft, geen schrik heeft van verantwoordelijkheid en een uitdaging met open armen aanneemt? Dan ziet jouw takenpakket er als volgt uit. * Je staat in voor het preventief onderhoud van onze machines maar ook voor eventuele herstellingen; * Wanneer er regelmatig foutmeldingen zij n spoor je de defecten op en zorg je dat deze verholpen worden; * Verder sta je in voor het inspecteren, aanvullen en corrigeren van de technische (administratieve) achtergrond; * Indien er machines gemonteerd en gedemonteerd moeten worden valt dit mee onder jouw takenpakket.
Kieldrecht (Beveren)
Voor onze klant regio Doel zijn wij op zoek naar een productieplanner ter uitbreiding van het team. * Als productieplanner ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de leveringen en het productieproces; * Hierin hou je rekening met de houdbaarheid van de start producten en hou je rekening met de drukte (seizoensgerelateerd) * Verder kijk je ook naar de bezetting en houdt je rekening met eventuele ziektes en verlofregeling; * Als productieplanner heb je de verantwoordelijkheid om alles tussen de bestelling en de levering in goede banen te leiden.
Kieldrecht (Beveren)
Voor onze klant regio Doel zijn we op zoek naar een kwaliteitsmedewerker, deze functie bestaat uit het dagelijks beheer van het kwaliteitssysteem (HACCP, BRC/IFS). Indien hier verbeteringen in nodig zijn is dit ook iets wat onder jouw takenpakket valt, dit uiteraard in samenwerking met je collega's. Klachten behandeling is ook een aspect dat jou toegekend zal worden, hier in zal je de klant begeleiden en er voor zorgen dat wij als bedrijf een oplossing kunnen verzien.
Hamme (O.-Vl.)
prio
Voor onze klant in Hamme zijn wij op zoek naar een productie medewerkers In deze job krijg je volgende taken toegewezen: - Als productiemedewerker zal je regelmatig fysiek zwaar werk uitoefenen; - Je werkt zowel graag in team als zelfstandig; - Samen met je collega's sta je in voor de productie van maritieme textiel; - Je voorziet je werkpost van materiaal en controleert de bevoorrading; - Ook verpak je onze producten: dit doe je volgens kenmerk, transport en soort bestelling.
Lokeren
Onze klant in Lokeren is op zoek naar een orderpicker: - Met behulp van een scanner ga je na welke goederen je moet picken; - Deze plaats je op een europalet, je houdt er rekening mee dat deze zo optimaal mogelijk kan gestapeld worden; - Door middel van een transpalet verplaats je deze paletten naar de juiste locatie; - Je staat ook in voor het laden en lossen van de vrachtwagen; - De eerste week loop je mee met een collega, die je bij zijn taken zal ondersteunen. Het is doen, niet enkel kijken.
Erembodegem (Aalst)
Als lasser heb je volgend takenpakket: - Diverse constructies op maat samenstellen, lassen en afwerken - Hierbij rekening houden met de kwaliteitsvereisten - Tekeningen en werkplaatsvoorschriften lezen en interpreteren - Zowel robotlassen als manueel lassen
Beveren-Waas
Voor een bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een preventieadviseur voor het uitvoeren van het preventiebeleid van de firma. Je zal waken over de veiligheid van de werf door de volgende taken op jou te nemen: - Je brengt regelmatig bezoeken aan de werf. - Je staat in voor het opstellen van risocoanalyses. - Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van aanbevelingen en veiligheidsmaatregelen. - Je onderzoekt ongevallen en stelt verslagen op. - Je houdt veiligheidsvergaderingen. - Je creëert een algemene bewustwording rond veiligheid op de werf.
Sint-Niklaas
Voor onze klant in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmechanieker, die instaat voor het onderhoud van en de herstellingen aan vrachtwagens. Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien: - Je stelt diagnoses en voert herstellingen uit, zowel mechanisch als elektrisch. De volgende onderdelen zal je tot je rekening nemen: remmen, chauffage, verlichten, verluchting, spiegels en deuren. - Je controleert de vruchtwagens. - Je zal depannage-opdrachten krijgen. - Je rijdt naar de keuring met de vrachtwagens. - Je staat in voor het onderhoud van de vrachtwagens voor de keuring.
Gent
Voor een bouwbedrijf gelegen te Gent zijn we op zoek naar hands-on afwerker voor de afdeling tunneling dit voor werven in de driehoek Gent-Brussel-Antwerpen. Je zal instaan voor het wegnemen van afsluitingen, vrijmaken van de weg en plaatsen van palen. Indien nodig plaatst je ook signalisaties, afsluitingen monteren en herstellen. Je wordt ook gevraagd om kleine beton- en wegeniswerken uit te voeren. Het opruimen van het wegdek en omliggende behoort ook tot je takenpakket. En tot slot als alles afgewerkt is zal je ook druktesten uitvoeren.
Zele
prio
Voor onze klant te Zele zijn wij op zoek naar iemand met groene vingers. Ben jij diegene die graag over heen Vlaanderen wenst de openbare wegen te onderhouden, de bermen wil maaien,...Dagelijks reinig je de kolken langs de weg, op je takenpakket staat er ook het ruimen en doorspuiten van rioleringen. Kortom garant staan over de netheid van het Vlaamse wegennet? Kijk dan even de vereisten alsook het aanbod na en druk zonder aarzelen onderaan op de sollicitatieknop!
Lokeren
Wanneer je aan de slag gaat bij onze klant zal je je niet vervelen. Gezien ze totaalprojecten aanbieden zal je een variatie aan projecten beheren. Daarnaast: - Afspraken maken en adviseren over inhoud, doelstellingen en randvoorwaarden van een bouwproject; - Je neemt deel aan vergaderingen met architecten, opdrachtgevers, werfleiding; - Opstellen van een projectplan; - Taken en verantwoordelijkheden verdelen, projectleden informeren en motiveren; - Je voert de studie uit van de uitvoeringsmethoden; - Organiseren van benodigde menskracht en materialen, contractvorming met onderaannemers en leveranciers; - Leiding hebben over de dagelijkse gang van zaken, waarbij je toeziet op de naleving van regels en voorschriften; - Je bewaakt de voortgang en de kosten van het project; - Contact onderhouden met leveranciers en andere betrokkenen en rapporteren aan opdrachtgever.
Kieldrecht (Beveren)
Als nationaal management trainee geniet je van een 2-jaar durende interne en externe opleiding. Je traject zal er zo uit zien: - Je zal intensief een opleiding krijgen zodat je de brug vormt tussen het operationele en commerciële departement; - De training zal hoofdzakelijk in Kallo, maar ook Antwerpen zijn, soms in de andere vestigingen; - Als toekomstige nationale administratieve manager zal je de verantwoordelijkheid leren en krijgen van het dagelijks reilen en zeilen van de plant; - Onmiddellijke verzoeken en opdrachten zullen behandeld, geanalyseerd en uitgevoerd worden, volgens de wensen van onze klant; - Een continue en voorzichtige opvolging zijn tijdens heel het proces en erna van groots belang; - Je zal werken met mensen van ongeschoold niveau tot hoger opgeleid; - We rekenen op volgende kwaliteiten/expertise in: mensenkennis, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid & klantenservice, planning, publieke relaties en financiën; - Probleemoplossend denken en werken is een key-eigenschap om een succesvolle manager te worden.
Sint-Niklaas
Voor onze klant in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een operator in een 3-ploegen systeem: Je begint je opleiding in 3 ploegen en kan zo doorgroeien naar beeldschermoperator. Een dag als operator zal er als volgt uitzien: - De richtlijnen van de voorgaande ploeg in het logboek lezen, samenvatten en de informatie doorgeven aan de ploeg; - De werking van de installatie bij aankomst controleren en eventuele storingen vermelden in het logboek; - De instructies doornemen betreffende de planning en de voorbereiding van de lading van de te behandelen stukken; - Cycli instellen en opstarten volgens het gamma en de planning; - De installatie instellen, toezien op de goede werking en de stukken tijdens de verschillende stadia van het proces controleren; - De onderhoudsdienst verwittigen of zelf ingrijpen in geval van storing.
Hamme (O.-Vl.)
Voor een transportfirma in Hamme zijn we op zoek naar een chauffeur CE voor vaste ritten. Je zal hier instaan voor: - Hoofdzakelijk ben jij de persoon die onze klant zal voorzien van de aanlevering van producten; - Je vertrekt daarbij steeds vanuit Hamme, om een eerste stop te maken in de depot te Gent of Ninove; - Hier heb je ongeveer een uur werk om de producten in te laden, dit doe je zelf, zowel manueel als met een transpalet; - Je controleert hierbij ook steeds de bestelbons met de goederen die reeds klaarstaan; - Met deze producten rij je verder door naar de verschillende filialen van onze klant om hen te voorzien van hun bestelde goederen.
Kieldrecht (Beveren)
Als magazijnier krijg je een gevarieerd takenpakket toegewezen. Hieronder een greep: - Je zal verantwoordelijk zijn voor het klaarzetten van bestellen en deze zal je ook controleren; - Daarbij zal je ook het aantal zakken/dozen tellen, deze inwikkelen en klaarzetten met de transpalet; - Alsook zal je na voorbereiding de vrachtwagens in laden; - Je staat ook in voor een aantal administratieve taken (THT, traceerbaarheid,...); - Tenslotte bewaak je ook altijd de sfeer in het magazijn en zorg je voor een vlotte (samen)werking.
Kieldrecht (Beveren)
Als nationaal management trainee geniet je van een 2-jaar durende interne en externe opleiding. Je traject zal er zo uit zien: - Je zal intensief een opleiding krijgen zodat je een toegevoegde waarde wordt voor onze internationale klanten; - De training zal hoofdzakelijk in Kallo, maar ook Antwerpen zijn, soms in de andere vestigingen; - Als toekomstige nationale administratieve manager zal je de verantwoordelijkheid leren en krijgen van het dagelijks reilen en zeilen van de plant; - Het bewaken van interne processen, analyseren van doelstellingen en prestaties, maken deel uit van je belangrijkste taken; - Je zal werken met mensen van ongeschoold niveau tot hoger opgeleid; - We rekenen op volgende kwaliteiten/expertise in: mensenkennis, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid & klantenservice, planning, publieke relaties en financiën; - Probleemoplossend denken en werken is een key-eigenschap om een succesvolle manager te worden.
Kieldrecht (Beveren)
Als chauffeur C - distributie krijg je de verantwoordelijkheid toegewezen van deze taken: - Je zal verantwoordelijk zijn voor het laden en vervoeren van de afgewerkte producten van het magazijn naar de klanten; - De afgewerkte producten zal je met de transpallet in de koelwagens plaatsen; - Alsook zal je bij klanten de bestellingen uit de vrachtwagen halen en bij hen op de gewenste plaats leggen; - In totaal zal je ongeveer 20 posten per dag bedienen.
Beveren-Waas
Onze klant te regio Beveren is op zoek naar een metser met enige ervaring in de bouw. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Voorbereiden van de werf en profielen uitzetten; - Aan de hand van volgende technieken zal je binnen en buitenmuren metsen: bogen, kruisverband, halfsteen, façade, center,...; - Daarnaast zal je instaan voor het plaatsen van dorpels, plinten, stijlen, betongewelven en lateien,...; - Muren zetten door het plaatsen van draagelementen; - Daarnaast ben je bereid mee te helpen bij bekistings- of afbraakwerken; - Je zorgt mee voor orde en netheid op de werf en biedt een helpende hand aan je collega's; - Je zal voornamelijk industrie gebouwen mee verwezenlijken.
Beveren-Waas
Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse leiding van onze bouwprojecten. Daarnaast zal je instaan voor volgend takenpakket: - Je stemt met de opdrachtgever af over de inhoud van het project, de doelstelling en de randvoorwaarden zoals het tijdsbestek, de beschikbare middelen en het budget. Je hebt hierin tevens een adviserende rol; - De inhoud van het project en de gemaakte afspraken worden vastgelegd in een projectplan; - Taken en verantwoordelijkheden worden verdeeld, je zorgt voor de organisatie van de nodige arbeiders en materialen; - Vervolgens doe je toezicht tijdens de uitvoering van het project op de activiteiten, de voortgang, kosten en de naleving van geldende regels en veiligheidsvoorschriften; - Je beheert de aan jou toegewezen projecten/werven; - Je ondersteunt op een actieve manier de aankoopdienst bij het contacteren van leveranciers en onderaannemers; - Je bent het aanspreekpunt voor de bouwheer, leveranciers, onderaannemers en eigen werfleiders/uitvoerend personeel; - Je ziet toe op de strikte naleving van het veiligheidsbeleid van het bedrijf.
Temse
prio
Voor onze klant in Temse zijn wij op zoek naar een productie medewerker. In deze job krijg je volgende taken toegewezen: - Als productiemedewerker zal je regelmatig fysiek zwaar werk uitoefenen; - Je werkt zowel graag in team als zelfstandig; - Samen met je collega's sta je in voor de productie van geïsoleerde beglazing; - Je staat in voor de afpak, je plaatst het glas van op de band naar de "drager"; - Je voorziet je werkpost van materiaal en controleert de bevoorrading; - Ook verpak je onze producten: dit doe je volgens kenmerk, transport en soort bestelling.
Kieldrecht (Beveren)
prio
Als operator van één van de productielijnen krijg je een gevarieerd takenpakket toegewezen. Hieronder een greep: - Je zal verantwoordelijk zijn voor het computergestuurd productieproces van het lossen van het product uit de silo's tot en met het verpakken; - Daarbij garandeer je een vlot productie proces, waarbij je alle machines controleert en kleine storingen verhelpt; - Bij de omschakeling naar een nieuw product sta je in voor het ingeven van de parameters in de computer en doe je fysieke aanpassingen zoals het veranderen van messen; - Hierbij bewaak je steeds de veiligheid en zorg je voor een correcte administratieve verwerking; - Je bent de verantwoordelijke van het eindproduct en stuurt hierbij een team aan van 2-3 medewerkers.
Beveren-Waas
Onze klant te regio Beveren is op zoek naar een allrounder met enige ervaring in de bouw. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Je zal dagelijks meelopen met de hoofd schrijnwerker; je assisteert hem bij allerlei taken; - Daarbij sta je in voor het binnenschrijnwerk: van afwerking ramen & deuren, vloeren, kasten, gyproc,... tot af en toe dak schrijnwerk; - Je stelt je flexibel op om ook andere taken uit te voeren zoals afbraakwerken, grondwerken, bekistingen,..; - Je zorgt mee voor orde en netheid op de werf en biedt een helpende hand aan je collega's.
Beveren-Waas
Onze klant te regio Beveren is op zoek naar een bekister met enige ervaring in de bouw. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Zelfstandig kleine en grote bekistingswerken kunnen uitvoeren; - Met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren; - Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform,...); - Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren,...); - Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten; - De werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen,...); - Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren; - De funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling; - Je zorgt mee voor orde en netheid op de werf en biedt een helpende hand aan je collega's.