Vacatures in metaalnijverheid

Ben je gebeten door metaalnijverheid? Stel je beslissing niet langer uit: ga meteen op zoek naar vacatures in metaalnijverheid in onze uitgebreide databank en je vindt gegarandeerd een job die helemaal bij je past!

Op zoek naar een vacature in metaalnijverheid?

Je bent flexibel en bereid om compromissen te sluiten, maar niét wat betreft de metaalnijverheid waarin je gaat werken. Jouw besluit staat vast: je wil aan de slag binnen metaalnijverheid. We kunnen je geen ongelijk geven: metaalnijverheid staat garant voor heel wat uitdagingen én heel wat afwisseling. Je bent ervan overtuigd dat je perfect zult gedijen in zo’n omgeving en dat je er bovendien heel wat voor te bieden hebt? Dan zit er maar één ding op: ga snuisteren tussen onze vacatures en blaas je professionele toekomst nieuw leven in!

Werken in metaalnijverheid? Bekijk onze vacatures!

Ons groot aanbod aan vacatures bevat zeker en vast een job in metaalnijverheid waarin je je helemaal kunt uitleven. Wedden dat je elke ochtend fluitend naar het werk vertrekt?

Overpelt
prio
Voor één van onze klanten in Pelt zoeken wij een enthousiaste metaalarbeider voor aan de cnc plasma brandtafel. Je takenpakket zal bestaan uit: -DXF tekeningen in het programma zetten -Klaarleggen van de platen -Leegmaken van de brandtafel alsook de nabewerking -Boren en ponsen van metalen platen
Erembodegem (Aalst)
Als Metaalbewerker/matrijzenbouwer ben je verantwoordelijk voor het maken, onderhouden en herstellen van matrijzen, laskalibers, hulpgereedschappen... d.m.v. draaien en frezen. Je bedient de verspanningsmachines en test en controleert alle vervaardigde producten.
Overpelt
Voor een van onze klanten in Pelt gelegen zoeken wij nog gemotiveerde metaalarbeiders M/V. Je staat in voor het opruimen van metaal, het ophangen en afpakken van metalen profielen en het knippen van metaal. Dit is fysiek zwaarder werk. Je werkt in twee ploegen (6:00-14:00 en 14:00-22:00).