Vacatures in Limburg

Wanneer werknemers voor de keuze gesteld worden “dichtbij huis werken of meer verdienen?”, kiezen de meeste mensen resoluut voor optie één. Gelukkig kun jij profiteren van het beste van twee werelden dankzij onze uitgebreide databank met vacatures in Limburg. Want er gaat niets boven een interessante job dicht bij huis.

Werken in Limburg? De voordelen van een job in je buurt

Door op zoek te gaan naar vacatures in Limburg, win je kostbare tijd die je dan weer kunt besteden aan je gezin, je vrienden of je hobby’s. Bye bye lange verplaatsingen! Bovendien bespaar je jezelf heel wat stress. Op tijd komen is namelijk een hele klus als je rekening moet houden met files en mogelijke treinvertragingen, maar niet als je gewoon op je fiets kunt stappen of je maar heel even in de auto moet zitten. Is het al eeuwen geleden dat je door de week nog een rustig hebt ontbeten of dat je op tijd thuis was voor het avondeten? Dan zijn vacatures in Limburg zeker iets voor jou.

Een vacature in Limburg? Bekijk onze databank!

Wil jij ook genieten van de vele voordelen van vlak bij huis werken? Grasduin hier tussen de beschikbare vacatures in Limburg en vind de job van jouw dromen!

Lommel
prio
Wij zijn op zoek naar een reachtruckchauffeur met pit (m/v) voor de weekendploeg die voor onze klant te Lommel wil werken. Je zal instaan voor het klaarzetten van pallets voor het laden van vrachtwagens. Je werkt in een gekoelde omgeving maar je zal hiervoor een verwarmde reachtruck gebruiken. Samen met je team van collega's draag je zorg voor het groeien van de onderneming. Je werkt enkel op zaterdag en zondag telkens van 6u tot 18u
Genk
prio
- Je biedt ondersteuning bij eindgebruikers - Je verzorgt technische installaties en configureert zowel hard - als software - Je lost technische problemen op en zorgt voor een proactieve monitoring van de systemen - Je bedenkt samen met je team verbetervoorstellen voor de klant
Sint-Truiden
prio
Als calculator maak jij, in het kader van offertes en aanbestedingsdossiers, de nodige kostprijscalculaties op van prefab betonconstructies op maat. Met oog voor detail bestudeer je lastenboeken, plannen en meetstaten en controleer je deze op hun volledigheid. Je vereenvoudigt de ontwerpplannen van studiebureaus naar constructies die beantwoorden aan de geldende normeringen conform BENOR. Je maakt offertes op, bespreekt die met de klant en volgt deze accuraat op. Als calculator zoek je steeds naar economische alternatieven en stelt de mogelijke uitvoeringsmogelijkheden en opportuniteiten voor.
Zonhoven
Je analyseert de verschillende bedrijfsprocessen die onder je verantwoordelijkheid vallen (aankoop, magazijn, transport, stock management, …) en streeft naar een voortdurende verbetering en optimalisatie van de bestaande werking. Je kijkt op een kritische manier naar het huidig voorraadbeleid en zorgt voor de nauwe opvolging van stocks. Je neemt het proces van aankoop onder de loep en introduceert hier de nodige verbeteringen inzake management en ontwikkeling van leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor de keuze van en onderhandelingen met de leveranciers en het opvolgen van een kwalitatieve samenwerking met de gekozen partners. Je evalueert de huidige magazijninrichting en -werking met focus op kwaliteitsvolle service naar klanten toe. Je zet je mede in voor een transparant transportbeleid en legt de betreffende procedures vast binnen de organisatie. Je toont jezelf als een echte people manager. Als leidinggevende van Magazijn en Aankoop motiveer je de medewerkers in je teams om het beste van zichzelf te geven en ondersteun je hen in hun verdere professionele ontwikkeling.
Tessenderlo
Als monteur gaat u plaatmeubilair en wandbekleding plaatsen bij de klant. Je werkt daarvoor in een team van 2-12 plaatsers onder directe leiding van een ploegbaas. Je hebt ervaring in het plaatsen van kasten en meubilair en gaat opmetingen uitvoeren op de werf. Indien er constructie-technische problemen opduiken kan je deze helpen oplossen. Na de opleidingsperiode in het bedrijf kan je zelfstandig met 2 andere plaatser meubilair en muurbekleding installeren volgens het besteldossier van klant. Je werkt voornamelijk op werven in Vlaanderen, mogelijks kunnen er af en toe ook werven in Nederland bij zijn. Je werkt 4 dagen per week.
Tessenderlo
Als intern projectverantwoordelijke ga je de vertrouwenspersoon van de projectleider zijn. je werkt het hele project tot in detail uit en zorgt ervoor dat de leveranciers en onderaannemers op het juiste moment worden ingeschakeld. en gaat de leveranciers en onderaannemers selecteren en de werfuitvoering controleren. Je maakt hiervoor uitvoeringstekeningen (schema's, detailtekeningen en plannen ) en houdt de administratie bij van het project, zoals bijvoorbeeld het opmaken van offertes. Je rapporteert aan de afdelingsverantwoordelijke.
Beringen
Je taken gaan bestaan uit het buitenwerken: - Lossen en laden van bulkwagens vanuit silo - Verzorgen van interne bulktransferten - Spoelen van het silopark (reinigen en opruimen) -
Paal
Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de uitvoering van complexe projecten binnen de bestaande processen met als doel de klanttevredenheid te waarborgen en het financiële projectresultaat te maximaliseren, zonder dat de veiligheid van eigen personeel of anderen hierdoor in gevaar komt. Tijdens de offerte fase ga je de sales vertegenwoordiger ondersteunen op gebied van uitvoeringstechnische aspecten. Jouw taken bestaan uit het omzetten van de opdracht van de klant naar operationele taken en deze aan interne en externe partijen overdragen, zodat het project efficiënt kan worden uitgevoerd. Je gaat de projectplanning opzetten en bewaken alsook het beschikbare projectbudget. Je bent verantwoordelijk voor het inkopen van materialen en diensten die nodig zijn voor de uitvoering van de projecten, de rapportage van klanttevredenheid, het verzorgen van V&G plannen, werkplek inspecties, startwerk vergaderingen en tenslotte rapporteren aan de EHS verantwoordelijke. Ook sta je in voor de commerciële afronding van het project. Na afronding ga je dit ook formeel opleveren aan de klant.
Sint-Truiden
Heb jij een passie voor auto's? Ben jij een handige harry? Dan ben jij degene die we zoeken. Je zal instaan voor het onderhoud; Je herstelt verschillende personenwagens; Je kan zelfstandig een diagnose stellen om de problemen op te lossen;
Paal
Als Dispatcher/planner ben je verantwoordelijk voor het opmaken en opvolgen van werkbonnen. Je bent de eerste contactpersoon van de monteurs zodat de uit te voeren werken tijdig en correct gebeuren. Je maakt afspraken met de klanten en brengt hun op de hoogte van de te gebeuren werkzaamheden. Je geeft bestellingen door aan externe partners.
Tongeren
Je zal alle nodige onderdelen van de wagen demonteren alvorens hij gespoten kan worden; Je zal alle nodige onderdelen weer monteren na het spuiten.
Sint-Truiden
Als online marketeer zet je je in doorheen cijfermatige analyses, syntheses en alles daar tussenin. Kan je goed werken met Google Ads & Google Analytics? Pluspunt! Je zal Facebookadvertenties montoren. Blink je uit in het opstellen van cross-platform contentplannen, Wordpress en Elementor? Dan heb je zeker een streepje voor.
Hasselt
prio
Je bent het aanspreekpunt van klanten omtrent technische en service vragen. Je houdt systematisch de klant op de hoogte. Je bent verantwoordelijk voor de optimale planning van de werkplaats. Je staat in voor de facturatie/ claims en de afhandelingen van de dossiers. Je behandelt daarnaast ook klachten.
Tessenderlo
Voor een klant in Tessenderlo zijn we op zoek naar een ploegbaas. Als ploegbaas ben je verantwoordelijk voor het vlot verloop van het totale productieproces. Het begeleiden en aansturen van je team behoort ook tot je takenpakket. Je neemt deel aan de productiemeetings waarbij je verbeteringsvoorstellen doet en je jouw collega-ploegbaas brieft bij de shiftwissel.
Tessenderlo
prio
Voor een voedingsbedrijf te Tessenderlo sta je in voor het dagelijks beheer alsook de verbetering van de kwaliteitssystemen en procedures. Je bent het aanspreekpunt voor de productkwaliteit en je bent de schakel tussen de operationele medewerkers. Daarnaast sta je ook in voor de opmaak van analyses van blokkages, klachten en non-conformiteiten rapporten. Je hebt een team van 3 kwaliteitsmedewerkers die jou ondersteunen op vlak van operationele en dagelijkse taken.
Herk-de-Stad
prio
Als verkoopmedewerker/ winkelbediende sta je in voor de verkoop van verschillende voedingsproducten. Je gaat klanten verwelkomen, hun wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. Je verkoopt brood, gebak en confiserie en bereidt belegde broodjes en ontvangt betalingen. Verder ga je helpen met het schoonmaken van de omgeving en het uit de rekken halen van producten die niet meer verkocht kunnen worden. Zaken die ook tot je takenpakket horen, zoals de temperatuur van de koelruimtes controleren, voorraad opvolgen en tekorten vaststellen en bestellingen plaatsen, doe je met plezier.
Herk-de-Stad
prio
Als schoonmaakmedewerker sta je in voor het schoonmaken van de toonbank, winkelruimte en eetzaal. Je werkt van maandag tot en met zaterdag, van 06u00 -09u00 of van 16u30-19u30
Halen
prio
Als schuurder ga je houten ramen en deuren voorschuren voordat ze gelakt worden door onze lakkerij. Je gaat dus instaan voor de voorbereidende werken. Je ziet er voortdurend op toe dat de kwaliteit van onze producten bewaard blijft, en je werkplaats er proper en net bij ligt. We zijn dus op zoek naar iemand die fijn en nauwkeurig kan werken, met oog voor detail.
Tessenderlo
Je beheert en optimaliseert de interne kwaliteitssystemen en -procedures Je coördineert de jaarlijkse BRC-IFS-audits en je bent het aanspreekpunt voor het FAVV bij de audits Je rapporteert aan je Process en Quality Manager Je leidt en stuurt een team van 3 kwaliteitsmedewerkers Je analyseert en je staat in voor de opmaak van blokkage- , klachten- en non-conformiteiten-rapporten
Tessenderlo
Als ICT Technieker hou je je dagelijks bezig met programmeren Je bent het eerste aanspreekpunt bij operationele storingen Je beheert het netwerkplan voor alle productie specifieke apparaten Je documenteert de technische en gebruikers handleidingen en je houdt deze up-to-date
Tessenderlo
Als vrachtwagenchauffeur ga je om de week drie en twee dagen rijden als chauffeur, als aanvulling ga je meehelpen in de productie. Tijdens je werk in de productie wordt er gewerkt met een wisselsysteem waardoor je veel variatie hebt in je job. (Cnc, zagen, schuren, boren, inpakken, verzendklaar maken , orderpicken, ...) In de productie werk je van maandag tot donderdag van 07u00 tot 16u00 en op vrijdag tot 15u30. Als chauffeur begin je 's morgens vroeg om 05u00 en werk je tot je ronde gedaan is.
Opglabbeek
prio
Voor onze klant gelegen te Oudsbergen, zijn wij op zoek naar medewerkers voor de eindafwerking. Je zal helpen bij het afwerken van de verschillende materialen, je zal bijvoorbeeld hoezen over een matras trekken, ritsen dichtdoen, materialen verzamelen,... Daarnaast zal je ook matrassen en onderdelen van boxsprings inpakken.
Tessenderlo
- Je stelt een productieplan op voor kort- en lang termijn voor de verschillende productielijnen - Je werkt samen met verschillende takken binnen het bedrijf - Je staat in voor de optimalisering van de planning - Initiëren, coördineren en implementeren van projecten - Je bent stressbestendig
Herk-de-Stad
prio
Als verkoopmedewerker/ winkelbediende sta je in voor de verkoop van verschillende voedingsproducten. Je gaat klanten verwelkomen, hun wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. Je verkoopt brood, gebak en confiserie en bereidt belegde broodjes en ontvangt betalingen. Verder ga je helpen met het schoonmaken van de omgeving en het uit de rekken halen van producten die niet meer verkocht kunnen worden. Zaken die ook tot je takenpakket horen, zoals de temperatuur van de koelruimtes controleren, voorraad opvolgen en tekorten vaststellen en bestellingen plaatsen, doe je met plezier.
Bilzen
Voor een klant in Genk zijn we op zoek naar twee goederen ontvangers - Je controleert inkomende goederen - Je plaatste goederen in rekken - Je lost vrachtwagens met een klein toestel - Je bent bereid in twee ploegen te werken
Hasselt
prio
Wil jij onze klanten helpen met een van hun grootste uitdagingen, het invullen van hun vacatures? Dan ben jij de HR Consultant die we zoeken voor ons Job Talent kantoor in Hasselt. Taken - Telefonische en face-to-face screening van kandidaten - Opstellen vacatures - Opvolging kandidaten bij bedrijven - Proactieve zoektocht naar geschikte kandidaten - Contact met de klant - Administratie: contracten, inschrijvingen, contractverlengingen, sociale documenten…
Bilzen
prio
Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar een orderpicker - Je bent fysiek in orde om zware materialen te tillen - Je kan bestellingen klaarmaken - Je beschikt over een stabiele CV - Je bent in bezit van eigen wagen
Opglabbeek
Voor onze klant gelegen te Oudsbergen zijn we op zoek naar een Calculator. Je zal verantwoordelijk zijn voor de calculaties en nacalculaties van verschillende projecten. Je beheert het lastenboek en de plannen. Daarnaast zorgt je voor een correcte timing zodat de planning niet in het gedrang komt.
Opglabbeek
Voor onze klant gelegen te Oudsbergen zijn we op zoek naar een ploegbaas. Je zal verantwoordelijk zijn voor de vooruitgang van de dagelijkse werkzaamheden in de betonsector op basis van de werkplanning door het aansturen van een ploeg en werfleiders. Je steekt ook zelf de handen uit de mouwen waar nodig. Je controleert het werk op kwaliteit, zorgt voor een gemotiveerde veilige werkomgeving en communiceert met de omwonenden. Je volgt het project op van begin tot het einde.
Genk
prio
- Herstellen en aanpassen van units; - Controlewerkzaamheden (elektriciteit testen, kabels aansluiten, koppelmateriaal nakijken,…) - Herstellingen uitvoeren (laswerken, afvoer herstellen, wanden en deuren plaatsen, verfwerken,…) - Aanpassingen aan units (wijzigen elektriciteit en sanitaire voorzieningen)
Genk
prio
• Mechanieker (vrachtwagens) –medewerker atelier Zowel het onderhoud doen aan de servicewagens en vrachtwagens alsook meehelpen in het atelier (herstellen van units)
Lommel
Voor een bedrijf gelegen te Lommel, zijn wij opzoek naar een inpakker m/v. Je takenpakket bestaat uit: - De productverpakking controleren - Kleine storingen aan de machines oplossen en basis onderhoud aan de machines uitvoeren - Nodige documenten invullen en communiceren met de leidinggevende - Gegevens voor productie- en verpakkingsopvolging registreren - De werkpost voorzien van de juiste bevoorrading en proper houden
Opglabbeek
Voor onze klant gelegen te Oudsbergen zijn we op zoek naar een chauffeur asfalttransport mét ervaring. Heb je een rijbewijs CE en een geldig attest code 95 op zak, en heb je minstens 1 jaar ervaring dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal tewerkgesteld worden in de bouwsector, je vervoert asfalt met een kipper. Je zal verantwoordelijk zijn voor het basisonderhoud van je voertuig en controleert de technische geschiktheid van de vrachtwagen.
Opglabbeek
Voor onze klant gelegen te Oudsbergen zijn we op zoek naar een enthousiaste werfleider! Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en organisatie van de wegenbouwwerkzaamheden, het opleiden, aansturen, motiveren en begeleiden van de medewerkers en het opvolgen van de werken. Je werkt mee aan een veilige, kwaliteitsvolle werf en neemt verbeteringsinitiatieven die je dan ook implementeert.
Opglabbeek
Voor onze klant gelegen te Oudsbergen zijn we op zoek naar een ploegbaas. Je zal verantwoordelijk zijn voor de vooruitgang van de dagelijkse werkzaamheden op basis van de werkplanning door het aansturen van een ploeg. Je steekt ook zelf de handen uit de mouwen waar nodig. Je controleert het werk op kwaliteit, zorgt voor een gemotiveerde veilige werkomgeving en communiceert met de omwonenden.
Opglabbeek
Voor onze klant gelegen te Oudsbergen zijn we op zoek naar een ploegbaas. Je zal verantwoordelijk zijn voor het bedienen van de afstrooi-installatie die gebruikt wordt bij bestrijkingswerken. Je staat in voor het correct aansturen van je ploeg, en je ziet voortdurend toe op de kwaliteit van de werkzaamheden. Bestrijkingswerken vinden plaats in de periode maart – september. Buiten deze periode word je ingezet als ploegbaas infra ter ondersteuning van onze wegenbouwafdeling.
Tongeren
prio
Voor onze klant in Tongern zijn we op zoek zijn naar een chauffeur C , met ervaring in palletdistributie. Dit is een vaste regio die geleverd wordt, dagelijks een 20-25 klanten. De regio die geleverd wordt is de regio Genk, ofwel de regio Maaseik/Bree/Kinrooi ( is nog te bespreken ) Beginuur is +-6u30 , einde rond 15-16u (meer uren eventueel bespreekbaar) Vertrekplaats is Tongeren, vrachtwagens staan daar ,eventueel als het binnen straal van 10km kan vrachtwagen mee naar huis na een inloopperiode. Wij zoeken iemand die al wat ervaring heeft in distributie, omdat dit zeer regionaal is, daarom ook mensen die weten wat het werk al inhoudt
Bilzen
prio
Functieomschrijving Je bent verantwoordelijk voor het verhuur-klaar maken van onze machines (hoogwerkers, schaarliften, verreikers ed.). Daarnaast voer je ook kleine herstellingen uit aan de toestellen, en ben je in staat de technische eigenschappen van de toestellen uit te leggen aan klanten In deze rol: Sta je in voor een technische basiscontrole & reiniging van de toestellen in onze huurvloot Voer je (visuele) controles uit en maak je een toestel verhuur klaar Spoor je zelfstandig defecten op en formuleer je oplossingen Voer je zelfstandig kleine herstellingen uit Werk je autonoom en zelfstandig
Tessenderlo
prio
Je rapporteert rechtstreeks aan de Supply Chain Manager. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een master- en detailplan voor de productieorders op de verschillende productielijnen (verpakkings- en voorbereidingsactiviteiten). Je bent de spilfunctie tussen commercie en productie en hebt een cruciale rol in het goed laten verlopen van productieschema’s. Je zorgt voor optimalisatie van klantenbeoordeling met betrekking tot productleveringen. Voor de verschillende productielijnen stel je een efficiënt, short- en longterm productieplan op. Je doel is het optimaliseren van de planning waar nodig. Je verbindt de diverse afdelingen die impact hebben op de productieplannen. Je hebt een continue drive naar verbetering en optimalisatie. Projecten initiëren, coördineren en implementeren maken deel uit van jouw takenpakket.
Borgloon
Je zal een adequaat veiligheidsbeleid uitwerken; Je zal risico's analyseren en je zal verbeteringsinitiatieven lanceren; Je zal leidinggevende coachen en medewerkers observeren; Je zal veiligheidsmaatregelen uitbouwen en implementeren; Je zal promotiecampagnes ondersteunen; Je zal direct rapporteren aan de plant manager en indirect ook aan de OESH manager; Je zal een budget beheren voor veiligheid en welzijn.
Borgloon
Ben jij een nauwkeurige werkkracht? Draag jij veiligheid hoog in het vaandel? Dan ben jij degene die we zoeken. Je zal verantwoordelijk zijn voor het nauwkeurig bereiden van recepten volgens planning; Je zal de continuïteit en kwaliteit van het product opvolgen; Je zal een kwaliteitscontrole uitvoeren; Je zal verantwoordelijke zijn voor het lossen van grondstoffen; Je zal de veiligheidsvoorschriften opvolgen; Je zal de productieformulieren correct invullen.
Opglabbeek
Voor onze klant gelegen te Oudsbergen, zijn wij op zoek naar een ervaren leidinggevende m/v Je zal in de eerste plaats instaan voor het aansturen van je team, daarnaast zal je de productie opvolgen, tekorten vaststellen, personeelsplanning opmaken,...
Neerpelt
prio
Wil jij onze klanten helpen met een van hun grootste uitdagingen, het invullen van hun vacatures? Dan ben jij de HR Consultant die we zoeken voor ons Job Talent kantoor in Pelt Taken - Telefonische en face-to-face screening van kandidaten - Opstellen vacatures - Opvolging kandidaten bij bedrijven - Proactieve zoektocht naar geschikte kandidaten - Contact met de klant - Administratie: contracten, inschrijvingen, contractverlengingen, sociale documenten…
Hamont-Achel
prio
Voor onze klant te Hamont-Achel zijn we op zoek naar een tijdelijke winkelmedewerker m/v voor 27u/week, na een aantal weken wordt dit 36u/week. De vervanging zal lopen tot eind juni of langer. Opstart is voorzien voor 16 maart. Je werkt in een vast uurrooster van 3 dagen per week (dinsdag, vrijdag en zaterdag) Jouw takenpakket: kassawerk, rekken vullen, versafdeling, klanten verder helpen, winkel op orde houden,...
Wellen
prio
Ben jij een technicus in hart en nieren? Heb jij een technische opleiding elektromechanica achter de rug? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Je zal verantwoordelijk zijn voor het zelfstandig uitvoeren van onderhoudstaken op mechanisch en elektrisch gebied; Je zal in staan voor herstellingen bij defecten en storingen van het machinepark; Je zal meewerken aan het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken; Je zal advies geven in verband met mogelijke verbeteringen aan bestaande machines en installaties om storingen te vermijden en het preventief onderhoudsplan verder te verfijnen.
Lommel
Voor onze klant zijn wij op zoek naar een profiel met kennis in de grafische sector. Je zal instaan voor het bedienen van de drukpers volgens parameters en het opvolgen van het gehele proces. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en het correct afwerken van orders. Daarnaast sta je ook in voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles, inkt selecteren, doseren en mengen volgens de verwachte kleur.
Lommel
Voor een productiebedrijf in Lommel zijn wij op zoek naar een machinesteller. Je staat in voor het bedienen en instellen van de machines. Je kan kleine storingen oplossen en voer je een basis onderhoud uit aan de machines. Je staat in voor de aanvoer van materiaal en het inwikkelen van volle palletten met folie en het wegrijden ervan met de transpallet. Daarnaast voer je kwaliteitscontroles uit en stel je de snijinstrumenten af.
Neerpelt
Voor onze klant te Pelt, een fietshandelaar die gespecialiseerd is in sportfietsen zijn wij op zoek naar een telefoniste. Je zal tewerkgesteld worden voor 4u/week. Je takenpakket is als volgt: - Afspraken maken met bestaande klanten en potentiële nieuwe klanten - Social media beheer - Administratie op orde houden
Overpelt
prio
Voor één van onze klanten in Pelt zoeken we een productiemedewerker met pit. Je takenpakket zal bestaan uit: - Beladen en ontladen van een transportband met platen en buizen. Dit gebeurt aan de hand van mechanische hefwerktuigen zoals bv. een rolbrug. - Het te bewerken materiaal uitpakken en naast elkaar leggen. - Na het stralen en eventueel coaten van het materiaal, het materiaal bundelen naar de wensen van de klant
Hamont-Achel
Voor onze klant te Hamont-Achel zijn we op zoek naar een Junior Project Manager M/V.Je wordt bijgestaan door een ervaren Project Manager . Je bent vanaf de opdracht tot de oplevering verantwoordelijk voor de goede afloop van de aan u toevertrouwde projecten. Je verantwoordelijkheid omvat zowel de technische coördinatie (planning, onderaannemers, kwaliteit, ... ) als administratieve aspecten (meer/minwerken, vorderingsstaten, facturatie, ... ). Je wordt hierbij vanzelfsprekend ondersteund door de diverse afdelingen. Als Project Manager rapporteer je rechtstreeks aan de directie.
Hamont-Achel
prio
Voor een klant van ons in de voedingssector te Hamont-Achel zijn wij op zoek naar een inpak en allround medewerker. Uw takenpakket zal bestaan uit het inpakken, schoonmaken van o.a. machines, onderdelen en bedrijfslokalen en etiketteren van de verpakkingen.
Neerpelt
prio
Voor een gekend tuinaanlegbedrijf in de regio Pelt zijn wij op zoek naar plaatsers voor kunstgras m/v. Samen met enkele collega's zal je instaan voor verschillende tuinen van zowel particulieren als bedrijven. Je werkt in teamverband, voornamelijk in de regio Noord-Limburg.
Tessenderlo
Voor een voedingsbedrijf te Tessenderlo sta je in voor het dagelijks beheer alsook de verbetering van de kwaliteitssystemen en procedures. Je bent het aanspreekpunt voor de productkwaliteit en je bent de schakel tussen de operationele medewerkers. Daarnaast sta je ook in voor de opmaak van analyses van blokkages, klachten en non-conformiteiten rapporten. Je hebt een team van 3 kwaliteitsmedewerkers die jou ondersteunen op vlak van operationele en dagelijkse taken.
Tessenderlo
Voor onze klant regio Tessenderlo, een groeiende onderneming gespecialiseerd in mediterraanse producten, zijn we op zoek naar een ervaren Ploegbaas M/V. Wat houdt jouw takenpakket in? - Je stuurt een 20-tal werknemers aan, coacht ze en leidt ze op - daarnaast plan je ook geregeld evaluatiegesprekken in - Je zet in op de sterktes van de werknemers. Dit objectiveer je aan de hand van formele evaluatiegesprekken en een individueel opleidingsplan voor elke medewerker. - Je staat garant voor het afleveren van een kwalitatief eindproduct (zowel qua inhoud als presentatie), behaald volgens de productie- of logistieke-KPI’s. Je streeft er naar de productieplanning tijdig en correct af te werken. - Je communiceert vanuit productie naar de planners en stemt af met de productiemanager of verantwoordelijke technische dienst wanneer nodig. - Je neemt deel aan de dagelijkse productiemeetings waar er ruimte is om je verbeteringsvoorstellen te bespreken.
Tessenderlo
Voor onze klant te Tessenderlo zijn we op zoek naar een productieplanner M/V. Je rapporteert rechtstreeks aan de Plant Manager. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een master- en detailplan voor de productieorders op de verschillende productielijnen (verpakkings- en voorbereidingsactiviteiten). Je bent de spilfunctie tussen commercie en productie en hebt een cruciale rol in het goed laten verlopen van productieschema's. Je zorgt voor optimalisatie van klantenbeoordeling met betrekking tot productleveringen. Jouw verantwoordelijkheden - Voor de verschillende productielijnen stel je een efficiënt, short- en longterm productieplan op. - Je doel is het optimaliseren van de planning waar nodig. - Je verbindt de diverse afdelingen die impact hebben op de productieplannen. - Je leidt de wekelijkse productieplanning-meeting. - Je hebt een continue drive naar verbetering en optimalisatie. - Projecten initiëren, coördineren en implementeren maken deel uit van jouw takenpakket. - Je werk nauw samen met o Plant Manager: Optimalisatie Processen. o Interne Sales: Bevestigen en waarmaken van levertermijnen naar de klant. o Productie en Quality Control: Garanderen van de beste kwaliteit. o Supply Chain: Overleg met Supply Chain. Geïnteresseerd? Maak je graag deel uit van een dynamische omgeving waarbij innovatie en groei voorop staan? Laat dan vandaag nog van je horen en investeer mee in de voeding van morgen!
Beringen
- Je analyseert prijsaanvragen en orders van de klant en vertaalt deze in een duidelijke offerte/ order via een PC programma, waarvoor een interne opleiding voorzien is - Je onderhoudt goede contacten met klanten - Je geeft technisch advies - Je overlegt intern met collega's van het atelier en de technische dienst over de mogelijkheden en de technische haalbaarheid van de gevraagde projecten - Je brengt ideeën ter verbetering aan
Sint-Truiden
Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren poetsmedewerker voor gemiddeld 31 uur per week, eventueel nog extra uren. Je werkt iedere ochtend vanaf 6 uur en 2 avonden tot 19u30. Je werk van maandag tot en met vrijdag. Maandag: 8u00-10u30 13u00-19u00 Dinsdag: 6u00-8u30 Woensdag: 6u00-8u30 Donderdag: 6u00-8u30 17u00-19u00 Vrijdag: 6u00-8u30 9u00-13u00 18u00-23u30
Dilsen-Stokkem
prio
FUNCTIE: Uitbouwen en onderhouden van de websites Schrijven en plaatsen van social media berichten Plaatsen van social media campagnes Kennis van SEO Uitwerken van 3D modellen van zitmeubelen Grafische opmaak van advertenties en drukwerk
Heusden-Zolder
- Je draagt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van de firma's voor verschillende landen en verleent financieel en fiscaal advies. Daarnaast rapporteer je aan de Administration & finance directeur. - Je geeft leiding aan een team van 5 personen (debiteuren, facturen, receptie,..) - Je controleert en boekt handelsgoederen en algemene kosten - Je staat in voor het wekelijks opvolgen van betalingen - Je boekt dagelijks bankverrichtingen en koppelt deze met correcte betaalbewijzen en facturen - Je zorgt voor een voorbereiding van BTW-aangifte, intrastat aangiftes, maand-en jaarafsluitingen, resultatenberekening en balansen - Je maakt de budgetten op en verzorgt de maandelijkse rapportering en analyse van de financiële en operationele KPI's - O.b.v. maandelijkse cijfers formuleer je conclusies, opmerkingen en verbeteringen i.s.m. Admin. & Fin. Director. je neemt een actieve rol op tijdens de maandelijkse revisies met de externe bedrijfsrevisor.
Wellen
Je staat in voor de bevoorrading van de productielijn; Je zal orders picken; Je zal materiaal klaarzetten; Je zal met de heftruck materiaal klaarzetten; Je zal in de productie ondersteunen.
Lummen
Vrachtwagens laden en lossen met de heftruck/ De leveringen ordenen. Orders klaarzetten op volgorde. het magazijn poetsen en op orde brengen. De tegels klaarzetten om daarna tot plinten te zagen en daarna de plinten controleren. De standen op beurzen opbouwen en terug afbreken. De tegels onderhouden. de veiligheidsregels kennen en juist gebruiken. Documenten goed kunnen maken en opvolgen goederen en producten ontvangen De levering controleren De goederen in de opslag zetten De werkvloer op orde houden Beschadigde producten maken Producten verpakken en maken Logistieke activiteiten controleren Voorraden nakijken
Maasmechelen
Voor eens klant van ons gelegen te Maasmechelen zijn wij op zoek naar een winkelmedewerker m/v. - Je geeft de klanten advies bij het aankopen van materialen en toestellen - Je denkt samen mee met klanten over hun project en gaat samen op zoek naar de juiste materialen - Je werkt met verschillende houtsoorten en bouwmaterialen - Je staat mee in voor het beheer van het magazijn
Tessenderlo
Je behandelt uitgaande en inkomende transporten zo vlot mogelijk af. Je geeft vrachten in SAP in met controle van bestemming en je controleert geladen vrachten met de laadbon. Je spreek de chauffeurs ook aan op de veiligheidsvoorschriften. Je volgt de planning op van de inkomende grondstofnormen. Je communiceert en overlegt met de medewerkers op de laadkoer. Je zorgt voor een vlotte administratie, afhandeling van afhalingen, leveringen en interne transporten en input van orders in SAP van dagelijkse bestellingen. Je doet stockcontroles in SAP en informeert indien nodig de klant over wijzigingen. Je boekt intercompany goederen en retourgoederen, je zorgt voor het opmaken, uitgeven, ontvangen en klasseren van klaarzetdocumenten, laaddocumenten, afleverbonnen, retourbonnen, ... Je bent verantwoordelijk voor een correcte voorfacturatie van de gereden vrachten en je ondersteunt indien nodig en mogelijk, in het laagseizoen, de andere afdelingen zoals marketing en aankoop.
Sint-Truiden
prio
Heb jij leidinggevende capaciteiten? Heb jij ervaring als magazijnier? Dan ben jij de geschikte kandidaat die wij zoeken! Je zal laden, lossen en picken; Je zal een team van magazijniers en chauffeurs aansturen; Je zal controles uitvoeren.
Paal
prio
Na een Opleidingsperiode word je verantwoordelijk voor alle voorkomende verkoopwerkzaamheden, o.a.: · Het voeren van verkoopsgesprekken; je bent in staat om diverse klantengroepen op een gepaste manier te benaderen en de opgebouwde relatie te onderhouden · Het voorbereiden, opstellen en opvolgen van offertes · Invoeren van verkoop- en inkooporders met behulp van onze ERP software en deze verder opvolgen · Klantgerichte verkoop, advies en prospectie · Op een innovatieve en creatieve wijze omgaan met technische vraagstukken van klanten en deze omzetten in concrete voorstellen naar de klant toe · Het ontvangen van klanten in onze showroom en deelname aan vakbeurzen verspreid over België schrikt je niet af · Behalen van verkoopdoelstellingen
Heusden-Zolder
Aan het begin van je werkdag start je met een overleg met je verantwoordelijke. Hier bespreek je welke materialen tegen wanneer afgewerkt moeten zijn. Je zorgt ervoor dat je zoveel mogelijk efficiënt werkt. Elk product heeft zijn eigen productiefiche. Deze ga je voor behandeling aandachtig lezen. Na de behandeling en controle ga je de fiche aanvullen en op de materialen leggen. Je gaat de materialen controleren op beschadigingen en of ze voldoen aan de op voorhand afgesproken kwaliteit, controle op de voorraad van de container met het gebruikt grit. De materialen behandelen zoals aangegeven op de productfiche, met genoeg voorzichtigheid om de producten niet te beschadiging en ook zorgen voor de veiligheid van jezelf en je collega's. Beschadigingen of afwijkingen, storingen en afwijkende resultaten melden aan de zoneverantwoordelijke. De kwaliteits- en milieusystemen verzekeren en ook verbeteringen voorstellen. Zorgen dat de werkomgeving ordelijk blijft.
Hechtel-Eksel
prio
Voor een klant van ons te Hechtel zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde magazijnier / heftruckchauffeur. Je zal instaan om de collega's te bevoorraden van materialen. Alsook bijvullen van de machines en sorteren van goederen. 50% is het rijden met de heftruck, 50% voer je mantueel werkzaamheden uit. Soms is dit fysiek wat zwaarder werk. Klanten dien je ook verder te helpen met het laden en lossen van materialen.
Beringen
prio
- Opmaken van calculaties - Werkvoorbereiding en technische opvolging van projecten - Volledige administratieve ondersteuning: orders verwerken, productiedossiers klaarmaken, meetrapporten controleren en verwerken, opvolgrapporten bijwerken, aankoopvoorstellen uitwerken, communicatie zowel intern als extern. Naast administratieve taken behoren ook opvolging van de planning en kwaliteit tot het takenpakket. - Leveranciers, onderaannemers raadplegen en selecteren - Haalbaarheid en kosten van een project opstellen en berekenen (plannen, opmeting, prijsraming,..)
Wellen
Je zal verantwoordelijk zijn voor het gehele administratieve traject van het opmaken van de offerte tot en met de levering; Je zal het aanspreekpunt worden van klanten; Je zal samenwerken met de accountmanager alsook de voorbereidingen treffen voor de klantenbezoeken; Je zal ondersteunen waar nodig; Je zal offertes inschrijven; Je zal producten en orders aanmaken; Je zal prepress opstarten en opvolgen; Je zal de leverdata van producten bepalen en communiceren; Je zal instaan voor het voorraadbeheer.
Sint-Truiden
Ben jij op zoek naar job met vrijheid? Heb jij een bachelor elektromechanica of elektriciteit? Dan ben jij degene die we zoeken! Je zal bestaande installaties bij klanten jaarlijks onderhouden, alsook dringende depannages uitvoeren; Je zal je verplaatsen van klant tot klant. Je vertrekt van thuis uit naar je eerste klant; Je zal onderhoudswerken op compressoren, adsorptiedrogers, osporten en verhelpen van gaslekken en opsporen van elektronische alarmpanelen, herstellingen van chirurgische lampen en compressoren, adsorptiedrogers en elektronische alarmpanelen en kleine opdrachten uitvoeren; Je zal koperen leidingen plaatsen op muren; Je zal koperwerk braseren; Je zal service rapporten invullen; Je zal de voorraad van je eigen bestelwagen beheren; Je zal proactief handelen met betrekking tot het nodige materiaal.
Opglabbeek
prio
Voor onze klant gelegen te Oudsbergen, zijn wij op zoek naar een expeditiemedewerker. Je zal helpen bij het laden en lossen van vrachtwagens met behulp van een elektrische stapelaar, daarnaast zal je ook manueel werk verrichten.
Opglabbeek
prio
Voor onze klant gelegen te Oudsbergen, zijn wij op zoek naar een arbeider voor in het verenmagazijn. Je zal meedraaien in de productie van veren, daarnaast zal je ook sporadisch een machine bedienen en ondersteuning bieden aan je collega's.
Tessenderlo
Leiding geven aan, begeleiden en ontwikkelen van de operators. Zorg dragen voor een ordelijke werkomgeving. Productieparameters bewaken. Machinekeepers en operators begeleiden. Stimuleren van verbeterend werken, vernieuwing en creativiteit. Uitvoeren van mechanische taken.
Opglabbeek
prio
Voor onze klant gelegen te Oudsbergen, zijn wij op zoek naar een ploegbaas voor de schrijnwerkerij. Je zal de dagelijkse leiding nemen van de productieafdeling in de schrijnwerkerij, je zal de verschillende stappen van het productieproces bewaken, je streeft naar kwalitatieve eindproducten en werkt mee aan de verbetering van bestaande systemen.
Opglabbeek
Voor onze klant gelegen te Oudsbergen, zijn wij op zoek naar een onderhoudsmechanieker. Je zal instaan voor de installatie, onderhoud en het herstel van elektriciteitsinstallaties in een industriële omgeving. Daarnaast zal je instaan voor allround elektriciteitswerken en onderhoudswerken.
Opglabbeek
prio
Voor onze klant gelegen te Oudsbergen, zijn wij op zoek naar allround inpakkers. Je zal helpen bij het klaarmaken van toolboxen (aantallen correct verzamelen, inpakken in doosjes, afwerken tot een mooi eindproduct,...). Daarnaast zal je ook matrassen en onderdelen van boxsprings inpakken.
Tessenderlo
prio
Hou je van een technische uitdaging en werk je graag met een ultramodern machinepark? Ben je een echte teamplayer met een passie voor voeding? Ben je dynamisch, zit je niet graag stil en hou je van wat afwisseling? Spreek je goed Nederlands of Engels en heb je ervaring in het bedienen van productiemachines in een industriële omgeving?Dan ben jij de man of vrouw die wij zoeken! Kom naar onze jobdag op vrijdag 24 januari tussen 10.00 uur en 15.00 uur bij Beliès (Ambachtsstraat 1, Tessenderlo). Mis deze unieke kans niet, je leert het bedrijf en de functie door en door kennen en er volgt onmiddellijk een eerste sollicitatiegesprek. Een snelle opstart en een efficiënte selectieprocedure zijn met andere woorden verzekerd. Meer info? Contacteer ons snel via belies@jobtalent.be, 011/75.10.20 of spring binnen in een van onze Job Talent-kantoren. Vacature lijnoperator: https://jobtalent.be/vacature/lijnoperatoren-m-v/ Vacature ploegbaas: https://jobtalent.be/vacature/ploegbaas-m-v-2/
Opglabbeek
Voor onze klant gelegen te Oudsbergen, zijn wij op zoek naar een medewerkers voor de lijmstraat m/v. Je zal instaan voor de voorbereiding en assemblage van matrassen, daarnaast zal je ook orderpicken van verschillende goederen aan de hand van aangeleverde lijsten.
Opglabbeek
Voor onze klant gelegen te Oudsbergen, zijn wij op zoek naar allround productiemedewerkers. Je zal mee ondersteuning bieden aan het bekleden van bedden met textiel of leder. Afhankelijk van je ervaring zal je werken aan serieproducten of maatwerk.
Zonhoven
- Je bent verantwoordelijk voor een team productiemedewerkers - Je rapporteert aan de productiemanager - Je bent zichtbaar aanwezig op de werkvloer en hierdoor vlot bereikbaar voor je team - Je werkt mee bij bezettingsproblemen en geeft ondersteuning bij moeilijke productievooruitgang - Je zorgt voor opmaak van werkplanningen, opleidingsplanningen - Je onthaalt en coördineert nieuwe werknemers in je team - Je voert functioneringsgesprekken met je team
Lommel
Voor een klant van ons te Lommel zijn we nog op zoek naar een Plaatbewerker. Je taken bestaan uit het knippen, slijpen, CNC ponsen, afkanten en inpakken van allerlei plaatwerk producten.
Lommel
Voor een klant van ons te Lommel zijn we nog op zoek naar een Bediener van de knipschaar. Jouw taken bestaan uit stapelen van platen, markeren van geknipt materiaal en wisselen van tabletten
Alken
Je zal verantwoordelijk worden voor de verschillende projecten op vlak van studie, prijsofferte en budget; Je staat in voor de rentabiliteit van je projecten; Je draagt klantentevredenheid zeer hoog in het vaandel; De projecten situeren zich voornamelijk in de regio Brussel en Vlaanderen.
Alken
prio
Je zal middenspanningscabines van verschillende types installeren; Je zal instaan voor het onderhoud van de bestaande cabines; Je zal meewerken aan de mechanische werken; Je zal hoogspanningskabelkop en moffen maken; Je maakt algemene elektrische werken.
Alken
Je stuurt de werf aan volgens het technisch dossier en de uitvoeringen op de werf; Je zal geschreven verslagen maken; Je zal verantwoordelijk zijn voor het controleren van aangeleverd materiaal en eventueel rapporteren over problemen; Je zal instaan voor het opvolgen van de uitvoeringen en volgen van de wettelijke voorschriften.
Sint-Truiden
Je zal planken op de werktafel leggen en met pneumatisch nietpistool aan elkaar vastmaken; Je zal nauw samenwerken met een collega.
Tongeren
Bestaat je passie uit het onderzoeken van het beste product voor de ideale doelgroep? Ben jij een krak met cijfers? Dan ben jij degene die we zoeken! Je zal streven naar het neerzetten van een goed productassortiment; Je hebt als doel een maximale omzet, marge en optimale omloopsnelheid; Je zal marktontwikkelingen op de voet volgen; Je zal merk-, product- en leveranciersinformatie verzamelen; Je zal op de hoogte blijven van de marktprijzen; Je zal contacten leggen en onderhandelen met leveranciers; Je zal analyses uitvoeren op verkopen en concurrerende producten; Je zal het productassortiment continue vernieuwen; Je staat in voor de administratieve afhandeling van de nieuwe producten; Je zal rapporteren aan de Senior Product Manager.
Overpelt
prio
Voor een sterk groeiend bedrijf gelegen te Pelt (3900) zijn we op zoek naar een service coördinator voor de dienst na verkoop. Je bent hét aanspreekpunt voor klanten met betrekking tot allerlei problemen die zich voordoen na de plaatsing van keukens en maatkasten. Je luistert zorgvuldig naar het probleem van de klant en tracht dit in de mate van het mogelijke telefonisch op te lossen. Je gaat na of de herstelling binnen de garantie valt oftewel betalend zal zijn. Je stelt offertes op waarvoor de klant zijn akkoord dient te geven. Je stuurt een team van servicetechniekers aan en stelt hiervoor een planning op.
Nieuwerkerken (Limb.)
prio
Je zal het eerste aanspreekpunt zijn voor particulieren en zelfstandige aannemers; Je zal klanten adviseren bij hun aankoop; Je zal zorgen voor een correcte administratieve opvolging en afhandeling van bestellingen; Je zal offertes opmaken en opvolgen; Je zal telefoons beantwoorden, prijsaanvragen en bestellingen plaatsen.
Genk
Je zal standen opbouwen en de onderdelen met een trekker-oplegger naar de beurzen brengen; De beurzen vinden plaats in België, Nederland en Frankrijk; Bij beurzen in het buitenland zal er (maximum 4 nachten) overnacht worden in een hotel; Als er geen beurzen zijn, zal je als magazijnier of chauffeur te werk gesteld worden. In het magazijn zal je inventariseren, barcodes aanmaken, goederen klaarzetten, kleine herstellingen uitvoeren of grote herstellingen organiseren, kwaliteitscontrole doorvoeren en de voorraden opvolgen.
Wellen
Ben jij een administratieve krak? Ben je sterk klantgericht? Dan ben jij degene die we zoeken. Je staat in de voor de klantendossiers en bent het eerste aanspreekpunten voor klanten met betrekking tot bestellingen en leveringen; Je geeft de Key Account Managers ondersteuning bij het verkoopplan; Je zorgt voor de administratieve planning en orderverwerking; Je houdt de klantendatabase actueel; Je beheert de commerciële data; Je maakt de nodige rapporten op; Je communiceert met interne en externe klanten.
Sint-Truiden
prio
Je zal vloeren en wanden van sfeerboxen betegelen; Je zal parketvloeren leggen; Je zal beplating en plinten plaatsen; Je zal het interieur afwerken; Je zal verf- en behangwerken uitvoeren.
Ham
Algemeen magazijnier, inpakken en stapelen van goederen en bestellingen klaarmaken voor verzending
Lummen
Heb jij relevante werkervaring als chauffeur B? Dan ben jij degene die we zoeken. Je zal per dag 80 stops maken; Je moet de wagen niet zelf inladen.
Ham
Je zal instaan voor nationale dagritten; Soms zal je instaan voor het laden en lossen van de vrachtwagen.
Genk
Je zal instaan voor het distributievervoer; Je staat in het voor het laden en lossen van de vrachtwagen.
Lommel
Je staat in voor het onthaal, de begeleiding en het advies verlenen aan klanten. Je bent commercieel (verkoopgericht) ingesteld. Je ontwerpt keukens, maatkasten, dressings etc. met behulp van een tekenpakket. Je wordt binnen de onderneming opgeleid.
Hechtel-Eksel
Voor een klant van ons te Hechtel zijn we nog op zoek naar een Chauffeur BE M/V. Je takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het leveren en ophalen van verschillende goederen bij klanten, daarnaast zal je ook helpen met de voorbereiding in het atelier.
Beringen
prio
Voor een klant in Paal zijn we op zoek naar een gemotiveerde orderpicker in de diepvries. Je werkt in 2 Ploegen Aan de hand van een lijst pick je de gevraagde goederen
Lommel
Wij zijn op zoek naar een Parkwachter/Loketbediende (m/v) die voor onze klant te Lommel wil werken. Je takenpakket bestaat uit: - Het klantvriendelijke onthaal van de chauffeurs en het correct doorverwijzen; - Het inboeken van orders/gegevens in het systeem; - Het naleven van procedures en oog houden op de algemene veiligheid.
Neerpelt
Offertes maken: - Gewone offertes beantwoorden - Bouwplannen lezen en soms juiste houtsecties bepalen - Zelf ideeën voorstellen om tuinhuis of dergelijk samen te stellen - Lastenboeken ontleden en indien nodig, de juiste producten zoeken via prijslijsten van leveranciers, eigen nota's , google of door inlichtingen te verwerven via technische diensten van fabrieken Indoor sales : - Verkoop per telefoon - Verkoop aan balie - Binnenkomende bestellingen omzetten in taal die in het magazijn begrepen wordt - Binnenkomende bestelling vervolledigen zodat elke nodige bewerking duidelijk is voor diegene die het zaag-, frees- of schaafwerk uitvoert. outdoor sales - Klantenbezoek - Werfbezoek - Klachtenbehandeling
Bilzen
Doel van de functie (verantwoordelijkheid) De technieker verzorgt de trailer service, het remmenstation, de nieuwbouw en de laadkleppen en werkt deze administratief en nauwkeurig af. Takenpakket Truck: Onderhoud Trucks alle merken, Olie verversen, - motor onderhoud – transmissie, Keurings klaar maken, Volgen van de voorgeschreven werkvolgorde, Formulier keuring nazicht correct invullen, Herstellen van defect gereedschap/machines Trailer service: Nazicht en herstelling van zeilen, Nazicht en herstelling van verlichting, Controle van het onderstel, Controle van de assen, Controle van het chassis Remmenstation: Testafdruk reminrichting correct interpreteren, Diagnose van het remsysteem, Bijregelen en vervangen van remonderdelen, Controle van het onderstel, Controle van de assen, Controle van het chassis, Nazicht luchtdruksysteem Nieuwbouw: Opbouwen laadbak kit, Lassen van een bodemraan, Laadklep monteren, Correct afwerken (lichtkasten – fietsenvangers) Laadkleppen: Onderhoud: elektrisch + smering, Kennis van onderdelen voor depannage, Vlot en correct communiceren met chauffeurs, Plaatsen van laadkleppen. Communicatie: Rapporteren van onregelmatigheden aan de werkplaatschef, Correct informatie verschaffen aan collega ‘s, Vlot en correct communiceren met klanten
Overpelt
Heb jij altijd al met hout willen werken? Dan ben jij wie we zoeken! Voor onze klant gelegen te Pelt zijn wij op zoek naar productiemedewerkers aan de schaaflijn. Jouw takenpakket bestaat uit het opleggen en afnemen van het hout op de schaaflijn, het uitvoeren van een kwaliteitscontrole en regelmatig het wegleggen van grote pakketten met de heftruck. Fysiek zwaar werk mag je dus alvast niet afschrikken.
Tessenderlo
Je zal instaan voor een degelijk onderhoud en herstelling van alle machines en installaties. Indien er mechanische storingen zijn ga je deze verhelpen, verder ga je machines of onderdelen vervaardigen/ installeren. Je gaat paswerk/ draaien en frezen, branden/ zagen,.. Je werkt hiervoor met een schaafbank, coördinatenboormachine, vlakslijpmachine, beitel, micrometer, schuifpasser en andere typische mechanische hulptools. Je zal bedieningspanelen testen en zo nodig stellen/ Afstellen Je rapporteert aan de Supervisor MD en projecten. Je hebt kennis van mechaniek betreffende onderhouden, bijstellen en vervangen van machines / installaties Op basis van schema's en/ of schetsen kan je een montage of demontage nauwkeurig uitvoeren
Ham
prio
Je zal buiten camions laden en lossen met je heftruck, dit is 90% van je dagtaak. Ook zet je de geleverde stuks op haar plaats. Belangrijk hierbij is het letten op veiligheid en het correct invullen van leverbonnen. Het zijn heftrucks van 3.5 ton (diesel) met 4 vorken. De ondergrond kan vochtig/ ongelijk zijn, dus een redelijke ervaring + attest is vereist. De heftrucks hebben een gesloten cabine met airco en verwarming. Indien het werk met de heftruck gedaan is ga je helpen
Tessenderlo
prio
- Je helpt bij het opkuisen van de onderdelen voor de productiestart - Je helpt mee in de productie - Je stapelt de dakpannen en je legt deze op het rek - Je gaat de machine-installatie reinigen met een hogedrukreiniger
Beringen
prio
Een verleden als technieker achter de rug, maar ligt je hart in het magazijn? Of heb je een neus voor techniek? Perfect ! Want voor een klant in Beringen zijn wij nog op zoek naar een magazijnier. Wat zijn je taken? - Voor de techniekers maak je de materiaalbonnen klaar - Je staat in voor het onderhoud en indeling van het magazijn - Op termijn leer je hoe je zelf materiaal kan bestellen - Je hebt kennis van groot huishoudelektro - Je kan werken met een hoogtewerker
Heusden-Zolder
prio
Voor een klant regio Lummen zijn we op zoek naar een keukenmedewerker voor allerhande bereidingen op maat van de klant. Na een geslaagd gesprek is er een onmiddellijke mogelijkheid om op te starten. We zoeken iemand die reeds een eerste ervaring in de voeding heeft gehad, of hier een opleiding in heeft genoten. Je staat in voor het bereiden volgens order, inpakken en uitvoeren van een kwaliteitscontrole. Je werkt samen in een klein team (+/-5) met ervaren voedingsmedewerkers. Verder heb je kennis van de HACCP-/ voedingsnormen.
Zonhoven
Voor onze klant in Zonhoven zijn we op zoek naar een Laborant voor de weekendploeg in de NACHT. Je zal de volgende taken uitvoeren: Je voert verschillende nauwgezette analyses uit op zowel de grondstoffen als op de tussen- en eindproducten en vergelijkt deze met de bestaande specificaties; Je doet controles aan de productielijnen en je ondersteunt de operatoren bij de dagelijkse productie; Je neemt initiatief inzake het verbeteren van kwaliteit in de brede zin van het woord; Je overlegt met operatoren en leidinggevenden en stuurt het productieproces bij; Je staat mee in voor het onderhouden van het bestaande kwaliteitssysteem zodat dit steeds voldoet aan de strengste normen van zowel onze klanten als aan systemen zoals BRC e.a; je wordt na een opleiding in de weekploegen, tewerkgesteld in de weekendoverbruggingsploegen.
Zonhoven
Voor onze klant in Zonhoven zijn we op zoek naar een Laborant voor de weekendploeg DAG. Je zal de volgende taken uitvoeren: Je voert verschillende nauwgezette analyses uit op zowel de grondstoffen als op de tussen- en eindproducten en vergelijkt deze met de bestaande specificaties; Je doet controles aan de productielijnen en je ondersteunt de operatoren bij de dagelijkse productie; Je neemt initiatief inzake het verbeteren van kwaliteit in de brede zin van het woord; Je overlegt met operatoren en leidinggevenden en stuurt het productieproces bij; Je staat mee in voor het onderhouden van het bestaande kwaliteitssysteem zodat dit steeds voldoet aan de strengste normen van zowel onze klanten als aan systemen zoals BRC e.a; je wordt na een opleiding in de weekploegen, tewerkgesteld in de weekendoverbruggingsploegen.
Lommel
Voor een klant in Lommel zijn we op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker. Je werkt 4u per week. Deze dag is vrij te kiezen. Zodra deze dag gekozen is, behoud je deze dag. Je dient te werken in de voormiddag. Je hebt reeds ervaring in het poetsen van kantoren
Herk-de-Stad
Voor een klant in Herk-de-Stad zijn we op zoek naar een poetsmedewerker op oproepbasis. U geeft door wanneer u beschikbaar bent (dagen en uren), zodra wij een oproep binnenkrijgen ,contacteren wij jou
Opglabbeek
Voor onze klant gelegen te Oudsbergen zijn we op zoek naar een mecanicien m/v. Takenpakket: • Zelfstandig uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan vrachtwagens, bestelwagens en machines • Preventief onderhoud van vrachtwagens, bestelwagens en machines • Testen en afstellen van voertuigen • Uitvoeren van dringende herstelinterventies • Basisonderhoud aan gereedschappen en installaties • Keuringen van voertuigen
Lommel
Word jij gelukkig indien je mensen een lach op het gezicht kan toveren en kan je bovendien de heerlijke geur van versgebakken broodjes weerstaan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor onze klant zijn we op zoek naar een winkelmedewerker. Je takenpakket: klanten verwelkomen en bedienen, kassawerk, de winkel ordelijk en proper houden, voorraden opvolgen,...
Beringen
- Onthaal en bediening van klanten - Gerechten mee helpen afwerken (salades maken,...) - Onderhouden van je werkruimte en het materiaal dat je gebruikt - Werken volgens HACCP-normen
Overpelt
prio
Voor één van onze klanten in Pelt zoeken wij een enthousiaste metaalarbeider voor aan de cnc plasma brandtafel. Je takenpakket zal bestaan uit: -DXF tekeningen in het programma zetten -Klaarleggen van de platen -Leegmaken van de brandtafel alsook de nabewerking -Boren en ponsen van metalen platen
Beringen
Als keukenmedewerker ga je keukenapparatuur instellen, maaltijden mee helpen voorbereiden en salades maken. Je staat in voor het onderhouden van je werkplaats alsook het materiaal dat je gebruikt. Je krijgt een opleiding binnen het bedrijf.
Tessenderlo
- Besteladviezen - Verwerken van orderbevestigingen - Opvolgen van backorders en niet bevestigde bestellingen - Opstellen werkinstructie voor ons nieuw ERP-pakket (QAD)
Paal
Als proces engineer ben je verantwoordelijk voor het analyseren, monitoren en verbeteren van onze productieprocessen richting QRM. Er ligt een sterke focus op de vermindering van de doorlooptijden in de montageafdeling, aan een zo laag mogelijke kost en met efficiënte inzet van mensen en middelen.
Paal
Als commercieel medewerker in onze binnendienst, ben je samen met 4 collega's verantwoordelijk voor de ingave van bestellingen, controle van de voorraad, bevestiging van bestellingen en de levering. Verder ben je het aanspreekpunt voor onze vertegenwoordigers in de buitendienst, en assisteer je hen met het opmaken van offertes, opvolging van leverdata in het productieproces, levering van de aangekochte artikelen en de betaling nadien. Je zal als back-up werken van de teamleider. Indien deze afwezig is, zal je instaan voor de aansturing van het team, het voorbereiden en presenteren van rapporteringen.
Heusden-Zolder
prio
- Je neemt de leiding in het opbouwen en behouden van je klantenportefeuille binnen je regio. Aan hen verkoop je een breed gamma kwaliteitsvolle producten, bijvoorbeeld een breed gamma streetworkout - en outdoorfitness. - Je bent de directe contactpersoon voor je klanten en staat steeds tot hun dienst. Je plant regelmatige bezoeken met het oog op het uitbouwen van een lange relatie. Je neemt initiatief en prospecteert actief (koud), plant klantenbezoeken, presenteert nieuwe producten en geeft het gepaste advies. Je structureert en organiseert je agenda en de klanteninformatie en beheert de administratieve opvolging van de verkoop. Je behaalt de vooropgestelde verkoopresultaten. Wekelijks overleg je jouw resultaat met de salesmanager, leer je van je ervaringen en zorg je voor nieuwe oplossingen gebaseerd op het verleden. Vier dagen per week ben je actief in je regio: West/ Oost Vlaanderen + Henegouwen. Mogelijke uitbreiding naar grotere regio. Eénmaal per week op vrijdag ben je aanwezig op de hoofdzetel in Heusden-Zolder.
Heusden-Zolder
Als operator van onze slitter werk je zelfstandig, Je stelt de machines om en controleert daarna de nodige parameters alvorens over te gaan naar productie modus, Met behulp van een rolbrug zorg je voor de aan-en afvoer van het te slitten materiaal, alsook het laden en lossen van staal. Je labelt de geslitte slits en rapporteert de verwerkte tonnages aan je productieverantwoordelijke, Je bent creatief en vaardig genoeg om kleine storingen en problemen zelfstandig op te lossen en brengt de nodige verbeteringen toe om deze machines op een hoger niveau te krijgen. Je zorgt er voor dat je werkomgeving net en op orde blijft. Na een opleidingsperiode van enkele weken kan je volledig zelfstandig werken.
Heusden-Zolder
Je zal de kniplijn bedienen voor de productie van slitband/platen of een verpakkingslijn voor deze producten. Je stelt de machine op een correcte wijze in en lost eerstelijns storingen op. je werkt samen met je team op een efficiënte en veilige wijze. Kwaliteitsproblemen en onveilige situaties ga je meteen melden, en mee zoeken naar een oplossing. Je krijgt een afwisselend takenpakket en zal regelmatig roteren binnen de verschillende afdelingen.
Nieuwerkerken (Limb.)
prio
Heb jij affiniteit met tuinbouw? Hou je van buiten werken? Dan ben jij degene die we zoeken! Je zal mee werken op het veld zoals aanplanten en rooien; Je zal een team van een 20-tal Roemeense en Poolse seizoensarbeiders begeleiden en aansturen;
Nieuwerkerken (Limb.)
Ben jij een handige harry? Wil je ook buiten werken? Dan ben jij degene die we zoeken! Je zal het gras afrijden; Je zal kleine elektrische herstellingen voeren; Je staat in voor het allround onderhoud van de bedrijfsgebouwen en de huisvesting van seizoensarbeiders; Je transporteert materialen naar het veld; Je haalt materialen op bij leveranciers; Je zal de medewerkers van het magazijn ondersteunen.
Tessenderlo
Onder deze functie ben je de schakel zowel binnen het productie- als het supplychainproces. Je staat in voor een efficiënte, optimale werking en begeleiding van het logistieke team met een 5-tal magazijnmedewerkers. Als teamleader geef je het team duidelijk aan wat de prioriteiten zijn en stuur je hen bij waar nodig. Op regelmatige basis organiseer je stocktellingen en cycle counts. Je zorgt voor een vlot en correct verloop van het hele logistieke gebeuren.
Tongeren
Ben je gepassioneerd door marketing? Ben jij op zoek naar een tijdelijke job? Dan ben jij degene die we zoeken! Je zal actief meewerken aan de realisatie van de catalogus en website; Je zal pagina's voor de nieuwe cataloog controleren; Je zal hulp bieden met de uitvoering van kleinere taken; Je zal mee instaan voor de ondersteuning van de update van de website; Je zal samenwerken met een team van dynamische marketeers.
Genk
Ben jij een commercieel talent? Bestaat je passie uit het verder helpen van klanten? Dan ben jij degene die we zoeken! Je zal de vragen van klanten detecteren en analyseren; Je zal aangeleverde plannen interpreteren; Je zal offertes uitwerken op maat van de klant alsook de opvolging ervan; Je staat in voor de orderverwerking; Je zal rechtstreeks rapporteren aan de verantwoordelijke.
Tongeren
prio
- Verpakken van visbereidingen - Etiketteren van verschillende verpakkingen - Verzendklaar maken van verschillende bestellingen - Meehelpen bij de dagelijkse reiniging van de afdelingen
Tessenderlo
prio
Ben jij een geboren planner? Heb jij een continue drive naar verbetering en optimalisatie? Dan ben jij de geschikte kandidaat! Je stelt efficiënt-, short- en longterm productieplannen op voor de verschillende productielijnen; Je streeft naar het optimaliseren van de planning; Je zal diverse afdelingen die impact hebben op de productieplannen verbinden; Je zal projecten initiëren, coördineren en implementeren; Je zal nauw samenwerken met de Plan Manager, Interne Sales, Productie en Quality Control en Supply Chain.
Tessenderlo
Ben je gebeten door de voedingswereld en wil je graag werken voor één van de snelst groeiende bedrijven, marktleider en specialist in productie en verpakking van koelverse, mediterrane delicatessen? Laat je dan net als vele andere talenten overtuigen en solliciteer vandaag nog bij onze klant in Tessenderlo. Jouw rol: Je rapporteert rechtstreeks aan de Supply Chain Manager. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een master- en detailplan voor de productieorders op de verschillende productielijnen (verpakkings- en voorbereidingsactiviteiten). Je bent de spilfunctie tussen commercie en productie en hebt een cruciale rol in het goed laten verlopen van productieschema’s. Je zorgt voor optimalisatie van klantenbeoordeling met betrekking tot productleveringen. Jouw verantwoordelijkheden: • Voor de verschillende productielijnen stel je een efficiënt, short- en longterm productieplan op. • Je doel is het optimaliseren van de planning waar nodig. • Je verbindt de diverse afdelingen die impact hebben op de productieplannen. • Je hebt een continue drive naar verbetering en optimalisatie. • Projecten initiëren, coördineren en implementeren maken deel uit van jouw takenpakket. • Je werk nauw samen met o Plant Manager: Optimalisatie Processen. o Interne Sales: Bevestigen en waarmaken van levertermijnen naar de klant. o Productie en Quality Control: Garanderen van de beste kwaliteit. o Supply Chain: Overleg met Supply Chain.
Tessenderlo
Ben je gebeten door de voedingswereld en wil je graag werken voor één van de snelst groeiende bedrijven, marktleider en specialist in productie en verpakking van koelverse, mediterrane delicatessen? Laat je dan net als vele andere talenten overtuigen en solliciteer vandaag nog bij onze klant in Tessenderlo. Jouw rol: Je rapporteert rechtstreeks aan de Supply Chain Manager. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een master- en detailplan voor de productieorders op de verschillende productielijnen (verpakkings- en voorbereidingsactiviteiten). Je bent de spilfunctie tussen commercie en productie en hebt een cruciale rol in het goed laten verlopen van productieschema’s. Je zorgt voor optimalisatie van klantenbeoordeling met betrekking tot productleveringen. Jouw verantwoordelijkheden: • Voor de verschillende productielijnen stel je een efficiënt, short- en longterm productieplan op. • Je doel is het optimaliseren van de planning waar nodig. • Je verbindt de diverse afdelingen die impact hebben op de productieplannen. • Je hebt een continue drive naar verbetering en optimalisatie. • Projecten initiëren, coördineren en implementeren maken deel uit van jouw takenpakket. • Je werk nauw samen met o Plant Manager: Optimalisatie Processen. o Interne Sales: Bevestigen en waarmaken van levertermijnen naar de klant. o Productie en Quality Control: Garanderen van de beste kwaliteit. o Supply Chain: Overleg met Supply Chain.
Zonhoven
prio
Je bent verantwoordelijk voor bedienen en instellen van de productiemachines. Je staat in voor het ombouwen van de productiemachines. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van het productieproces. Je waakt over de kwaliteit van de afgewerkte producten.
Sint-Truiden
Ben jij een bakker in hart en nieren? Ben jij een vroege vogel? Dan ben jij degene die we zoeken!
Sint-Truiden
Als commercieel medewerker ben je mede verantwoordelijk voor het helpen uitwerken van de dagelijkse inkoop; Van het eerste contact tot en met de levering blijf je het aanspreekpunt voor de klant; Door een goede ondersteuning van de collega's, zowel administratief als commercieel, zorg je mee voor een goede klantenservice. Je verzorgt en beheert daarnaast ook de nodige documentatie.
Sint-Truiden
Heb jij een rijbewijs C? Ben jij een vroege vogel? Dan ben jij degene die we zoeken! Voor een van onze klanten in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een chauffeur C voor het leveren van brood en patisserie aan bakkerijen in de regio Limburg-Vlaams-Brabant; Je hebt een vaste route met vaste leverpunten waardoor je een fijne band kan opbouwen met je collega’s/klanten.
Sint-Truiden
Schrikt fysiek zwaar werk je niet af? Hou jij graag alles spik en span? Dan ben jij degene die we zoeken. Je zal een industriële bakkerij onderhouden; Je zal machines en ovens reinigen; Je schrobt de vloer van de bakkerij met een schrobmachine; Je wast het bakkersmateriaal af. Je werkt in dagdienst van 8.00 tot 16.30 uur. Op zaterdag werk je van 7.30 tot 15.00 uur, hierdoor krijg je een vrije dag door de week. Je hebt een goede fysieke conditie en kan wat zwaarder fysiek werk aan. Je spreekt communicatief Nederlands.
Beringen
Grote interesse in PVC en sta je bekend als een handige harry? Perfect. Voor een klant in Beringen zoeken wij nog gemotiveerde monteurs/productiemedewerkers. Je werkt in 2 ploegen Je staat in voor de afwerking van ramen. Dit houdt in dat je onderdelen aan de ramen gaat toevoegen
Beringen
prio
- Producten op de machine leggen - Bestelbonnen controleren - Montage van onderdelen in het raam volgens bestelbon - Verschillende pvc onderdelen lassen (door op het machine te plaatsen) - Controle van kwaliteit - Juiste etiketten op de producten kleven - Staat van de constructie controleren
Alken
Je bent een echte vertrouwenspersoon voor het bedrijf en hebt een uitgebreid takenpakket: - facturatie - RSZ-aangiftes - briefwisseling - verkoopsdossiers opmaken - managementteam ondersteunen
Overpelt
Voor een klant van ons te Overpelt zijn wij op zoek naar een natuursteenbewerker. Je staat mee in voor de afwerking van de opdrachten tot eindproducten voor de klant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: - Je gaat natuursteen afwerken ( schuren, verlijmen, polijsten,..) - Je verwerkt de gezaagde stukken verder af. - Je werkt manueel en je hebt interesse om te werken met machines (afkortzaag, kantenpolijster,...)
Herk-de-Stad
• Mieszanie skladników we wlasciwych proporcjach na podstawie receptur o Obsluga komputera o Obsluga, opróznianie i mycie maszyny • Planowanie pordukcji o Ustalanie prawidlowej kolejnosci produkcji • Kontrolowanie jakosci gotowych produktów • Pakowanie produktów: o Naklejanie etykiet, skladanie kartonów, kontrola jakosci itd.
Beringen
Als technisch-commercieel medewerker ga je de klanten adviseren naar de geschikte producten en oplossingen die ons bedrijf kan aanbieden. Je geeft de klant informatie over nieuwe producten en technologieën in de voedingssector. Je staat in voor de administratieve en commerciële opvolging van de offertes, bestellingen en aankopen van de klanten. Je werkt rechtstreeks samen met je collega's van verschillende diensten om zo een goede kwaliteit te kunnen verlenen.
Hasselt
prio
Voor een doe-het-zelf-zaak in hartje Limburg zijn wij op zoek naar een kassamedewerker die affiniteit heeft met bouwmaterialen. Je een gezonde dosis assertiviteit - U helpt de klanten aan de kassa op een correcte en vriendelijke manier - U verstrekt vakkundig advies en helpt onze klanten bij hun aankopen - U verzorgt de wekelijkse bestellingen van welbepaalde leveranciers - U bergt de geleverde goederen netjes op in de winkel - Je handelt klachtenbehandeling op een correcte manier af mits de juiste opvolging van gangbare procedures
Lanaken
Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van mechanische onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast zorg je voor het onderhoud van procesapparatuur, productiemachines, industriële gebouwen, en het daarbij horende leidingnet. Je zal ook storingen oplossen bij geautomatiseerde industriële installaties alsook preventieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.
Heusden-Zolder
Als magazijnier heftruckchauffeur zorg je ervoor dat het magazijn optimaal functioneert. Volgende zaken horen daarbij tot jouw verantwoordelijkheid: Het klaarmaken van bestellingen volgens bestelbon (verzamelen + intapen) Het lossen & laden van goederen Kennis van metaal is een pluspunt Het beheer van de goederen in het magazijn Administratieve bonnen invullen Actief meewerken aan verbeteringsprocessen
Lummen
prio
Voor een klant in Lummen/ Zolder zijn we op zoek naar een schoonmaker (m/v). Je werkt wekelijks 12u15 in totaal en gaat kantoren schoonmaken. Wij zijn dringend op zoek naar een schoonmaakmedewerker met ervaring om bij een bedrijf in Lummen/ Heusden-Zolder te gaan werken op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag of vrijdag. Je moet ervaring hebben en goed Nederlands kunnen spreken.
Zonhoven
* Je staat na een opleiding in voor het voor het opstarten, bedienen en ombouwen van productiemachines zoals vullers, etiketteermachines en sluiters. * Je bewaakt de continuïteit en de kwaliteit van het productieproces. * Je lost zelf kleine storingen op. * Je werkt na een opleidingsperiode door de week in de weekendoverbruggingsploeg.
Ham
Als sales vertegenwoordiger zal je werken als het gezicht van de containerafdeling naar de buitenwereld toe. Je doet dit vooral richting huidige en nieuwe klanten. - retentie van bestaande klanten - prospectie naar nieuwe klanten voor de Nederlandse en Duitse markt - opmaken en opvolgen van aanvragen van klanten, per e-mail of telefoon - bezoeken van klanten in binnen- en buitenland - intern uitrollen en implementatie van bepaalde trades - marktanalyses uitvoeren - meedenken hoe de organisatie kan groeien (internationalisatie, automatisatie, optimalisatie, bevrachting, marketing) - organiseren/ bijwonen van activiteiten met klanten / Logistieke events - realiseren van positieve cijfers
Ham
Als commercieel bediende in de binnendienst ben je de schakel tussen het salesteam en de dagdagelijkse werking. - Je gaat prijzen maken voor alle klanten en dit eventueel in samenspraak met overige leden van het salesteam - Je gaat bepaalde documenten aanleveren die door klanten opgevraagd worden - Je gaat events organiseren met klanten of ze events mee coördineren - Je hebt inzicht in de planning van containertransport
Tessenderlo
- Je staat in voor het ontvangst nemen van goederen, geleverd door externe leveranciers - Tijdelijke stockering van goederen in het magazijn. - Laden van vrachtwagens met zeer strikte en korte deadlines - Je waakt over de algemene netheid van het magazijn, de inzet van het materiaal alsook de orde en netheid Je bent in het bezit van een heftruckattest en hebt al een eerste ervaring as magazijnier achter de rug. Om de vrachtwagens te laden op een veilige manier heb je reeds ervaring met het werken met heftrucks van verschillende groottes.
Ham
Voor onze klant te Ham, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Reachtruckchauffeur M/V. Jouw takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de goederen. Dit gebeurt eerst met de elektrische transpallet, daarna - Je bent verantwoordelijk voor het inscannen van producten. - Je ondersteunt de hoofdmagazijnier.
Tessenderlo
Kan je niet voorbij een venster lopen zonder te checken of deze perfect is gepoetst? Ja? Goed nieuws, want wij zijn op zoek naar een ruitenwasser in hart en nieren voor een klant in Tessenderlo. Natuurlijk houdt je takenpakket niet op bij het wassen van ruiten. Denk maar aan zonnepanelen, gevels en toebehoren... Natuurlijk bieden wij jou de nodige technieken en hulpmiddelen aan: trekker, telescopisch reinigen, osmose...
Beringen
prio
Voor een snelgroeiende onderneming in de cosmeticasector zijn wij op zoek naar 5 productiemedewerkers m/v. Als productiemedewerker m/v ben je verantwoordelijk voor: - het bevoorraden van de de productie- en inpaklijn: je plaatst flesjes op de band, je zet dopjes op flesjes, je vult etiketten bij, ... - het verpakken van afgewerkte producten: je verpakt producten in dozen en stapelt deze op paletten. - het controleren van de kwaliteit van de producten
Genk
Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagens. Je zorgt voor het afvoeren van de afgewerkte goederen. Je staat in voor de orde en netheid van het magazijn. Je plaatst de afgewerkte goederen op de voorbestemmende zone.
Hasselt
Bij onze klant bent je verantwoordelijk voor onderstaande taken: - Algemene administratieve taken (briefwisseling, mails, kasbonnen..); - Updaten van personeelsdossiers; - Verlofaanvragen verwerken; - Loonstaten controleren en opvolgen; - Aanspreekpunt voor chauffeurs; - Behandelen van klachten en vragen van klanten; - Afhandelen van orders; - Ondersteuning bij planningen;
Herk-de-Stad
prio
Voor een klant in Herk-de-stad zijn we op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen - Het afwegen en klaarzetten van de nodige grondstoffen voor de bereiding van de producten - Het etiketteren van de dozen en/ of schaaltjes mbv een etiketteermachine - De controle van het eindproduct op de correctheid van datum en etiket - Het stapelen van de producten in plastieke bakken en/ of op paletten Orde en netheid van jouw werkplek - Het hygiënisch werken volgens de voorschriften van het bedrijf - Het registreren van alles vereiste kwaliteitsgegevens - De eindcontrole van het product - Het sorteren van afval- en restproducten
Herk-de-Stad
prio
Voor onze klant in Herk-de-stad zijn we op zoek naar productie Operatoren (lijnoperatoren) Geen technische kennis hebben, maar vooral organisatorisch sterk zijn. Dit betekend; Planningen bekijken op scherm (20-50 inpakorders) Aan de hand van de order prioriteiten geven en de lijn hierop aanpassen (verpakkingen, etiketten,.. ) Moeten dus de beste keuze maken om zo weinig mogelijk tijd te verliezen Daarna ook controle van producten: zijn de data/ gegevens op de etiketten juist: aan de hand van checklists invullen In de opleidingsperiode vooral meelopen met collega
Paal
prio
Voor een klant in Paal zijn we op zoek naar een ervaren hoofdmagazijnier in de automobiel sector - Je staat in voor de aankoop en verkoop van wisselstukken - Je volgt de maandomzet op en de KPI's - Je maakt de leveringsbonnen aan - Je bereidt de verkoopfacturen voor - Je staat in voor de klachtenbehandeling - Je stuurt de magazijniers aan - Je staat in voor het stockbeheer - Je draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel - Je staat in voor de orde en netheid in het magazijn - Je organiseert stockcontroles - Je draagt de veiligheidsregels voor het stockeren van onderdelen hoog in het vaandel
Sint-Truiden
Heb je een affiniteit met landbouw, tuinbouw en/of fruitteelt? Ben jij een geboren verkoper? Dan ben jij degene die we zoeken! Je zal contacten met klanten onderhouden en zorgen voor een uitgebreide klantenportefeuille door middel van prospectie; Je bent verantwoordelijk voor het klantencontact en de verkoop bij bestaande klanten;
Sint-Truiden
Ben jij een cijfer-freak? Ben jij heel punctueel? Dan ben jij degene die we zoeken! Je zal de voorraden opvolgen en indien nodig producten bestellen; Je zal leveringen opvolgen; Je zal stockverschillen uitzoeken en verklaren; Je zal nieuwe artikels aanmaken in het systeem; Je zal bestellingen ingeven in het systeem.
Tessenderlo
prio
Als Quality Control Coordinator sta je in voor het dagelijkse beheer en de verbetering van onze interne kwaliteitssystemen en –procedures. Dankzij jouw aanwezigheid op de werkvloer borg je de kwaliteit van onze eindproducten. Als QCC ben je het aanspreekpunt voor de productkwaliteit en ben je een belangrijke schakel tussen de operationele medewerkers, de Process & Quality Manager en andere interne diensten. Jouw kwaliteitsadvies en kennis in het kader van projecten en nieuwe ontwikkelingen dragen bij tot het oplossen van kwaliteitsvraagstukken. Je staat in voor de opmaak en analyse van blokkage- , klachten- en non-conformiteiten-rapporten. Op basis van je analyse formuleer je adviezen ter optimalisatie van het kwaliteitsbeleid en het behalen van de vooropgestelde KPI’s. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor het FAVV bij de audits en coördineer je de jaarlijkse BRC-IFS-audits. Je staat in voor de controle betreffende de productieprocessen en bent verantwoordelijk voor het uitwerken van interne audits en de begeleiding van externe audits. Om dit alles in goede banen te leiden, heb je een team van 3 kwaliteitsmedewerkers die jou ondersteunen op vlak van de operationele, dagelijkse taken. Je stuurt hen aan en begeleidt hen in hun groei en verdere ontwikkeling. Je rapporteert aan de Process & Quality Manager dewelke jou ook bijstaat waar en wanneer nodig.
Sint-Truiden
Je ontwikkelt nieuwe producten die uit de R&D komen met als doelstelling ze op de markt te brengen; Je bent mede verantwoordelijk voor de strategische planning van producten; Je zal technische en commerciële onderbouwing ontwikkelen; Je zal budgetten en forecasts van producten voorbereiden; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van Sales & Marketing.
Tessenderlo
Als Quality Control Coordinator sta je in voor het dagelijkse beheer en de verbetering van de interne kwaliteitssystemen en -procedures. - Je bent het aanspreekpunt voor de productkwaliteit - Je geeft kwaliteitsadvies - Je staat in voor het opmaken van verschillende rapport betreffende analyse, blokage of klachten - Je formuleert adviezen ter optimalisatie van het kwaliteitsbeleid en de KPI's - Je bent het aanspreekpunt voor het FAVV en je coördineert jaarlijkse BRC-IFS-audits - Je stuurt een team van 3 kwaliteitsmedewerkers aan die je ondersteunen - Je rapporteert aan de Process & Quality Manager
Paal
prio
Je staat in voor het rijden met de heftruck: - Je gaat de productielijnen bevoorraden - Je gaat afgewerkte producten stockeren in het magazijn Verder help je jouw collega's in het productieproces: - instellen en bijstellen van de machine - ondersteunen in het productieproces waar nodig - bijvullen van grondstoffen - parameters controleren - etiketteren -...
Sint-Truiden
prio
Ben jij geboren telefoontalent? Is je passie klanten verder helpen? Ben je een echte problem solver? Dan ben jij degene die we zoeken! Je zal verschillende vragen van klanten behandelen en op zoek gaan naar een geschikte oplossing; Je speelt in op de behoeften van klanten; Je staat in voor de administratieve afhandeling van je contacten;
Sint-Truiden
Ben jij een schrijverstalent? Bestaat je passie uit klanten verder helpen? Dan ben jij degene die we zoeken! Je bent een echte problem solver; Je staat rechtstreeks in contact met klanten; Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van je contacten; Je gaat samen met klanten op zoek naar een oplossing voor hun vragen.
Sint-Truiden
Ben jij een geboren telefoontalent? Schrikt bellen jou niet af? Dan ben jij degene die we zoeken! Je zal actief (potentiële) klanten opbellen; Je zal inspelen op de behoefte van klanten en samen een klantenbehoefteanalyse uitvoeren; Je biedt nieuwe diensten aan aan (potentiële) klanten; Je zorgt voor de administratieve afhandeling van je contacten.
Sint-Truiden
Ben jij geboren telefoontalent? Is je passie klanten verder helpen? Ben je een echte problem solver? Dan ben jij degene die we zoeken! Je zal verschillende vragen in verband met facturatie of technische problemen van klanten behandelen en op zoek gaan naar een geschikte oplossing; Je speelt in op de behoeften van klanten; Je contacteert bestaande klanten.
Sint-Truiden
Ben jij geboren telefoontalent? Is je passie klanten verder helpen? Dan ben jij degene die we zoeken! Je contacteert (potentiële) klanten en gaat samen op zoek naar het geschikte product.
Sint-Truiden
Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar gedreven mensen die graag hun administratieve talenten verder willen ontwikkelen. Ben jij geboren telefoontalent? Is je passie klanten verder helpen? Dan ben jij degene die we zoeken! Je contacteert (potentiële) klanten en gaat samen op zoek naar het geschikte product. Ben jij een geboren telefoontalent? Schrikt bellen jou niet af? Dan ben jij degene die we zoeken! Je zal actief (potentiële) klanten opbellen; Je zal inspelen op de behoefte van klanten en samen een klantenbehoefteanalyse uitvoeren; Je biedt nieuwe diensten aan aan (potentiële) klanten; Je zorgt voor de administratieve afhandeling van je contacten. Ben jij een schrijverstalent? Bestaat je passie uit klanten verder helpen? Dan ben jij degene die we zoeken! Je bent een echte problem solver; Je staat rechtstreeks in contact met klanten; Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van je contacten; Je gaat samen met klanten op zoek naar een oplossing voor hun vragen.
Sint-Truiden
prio
Ben jij geboren telefoontalent? Is je passie klanten verder helpen? Dan ben jij degene die we zoeken! Je contacteert (potentiële) klanten en gaat samen op zoek naar het geschikte product.
Sint-Truiden
Ben jij een geboren telefoontalent? Schrikt bellen jou niet af? Dan ben jij degene die we zoeken! Je zal actief (potentiële) klanten opbellen; Je zal inspelen op de behoefte van klanten en samen een klantenbehoefteanalyse uitvoeren; Je biedt nieuwe diensten aan aan (potentiële) klanten; Je zorgt voor de administratieve afhandeling van je contacten.
Sint-Truiden
Ben jij een schrijverstalent? Bestaat je passie uit klanten verder helpen? Dan ben jij degene die we zoeken! Je bent een echte problem solver; Je staat rechtstreeks in contact met klanten; Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van je contacten; Je gaat samen met klanten op zoek naar een oplossing voor hun vragen.
Sint-Truiden
Ben jij een geboren telefoontalent? Schrikt bellen jou niet af? Dan ben jij degene die we zoeken! Je zal actief (potentiële) klanten opbellen; Je zal inspelen op de behoefte van klanten en samen een klantenbehoefteanalyse uitvoeren.
Sint-Truiden
Ben jij geboren telefoontalent? Is je passie klanten verder helpen? Ben je een echte problem solver? Dan ben jij degene die we zoeken! Je zal verschillende vragen van klanten behandelen en op zoek gaan naar een geschikte oplossing; Je speelt in op de behoeften van klanten; Je staat in voor de administratieve afhandeling van je contacten;
Sint-Truiden
prio
Ben jij een meester in het luisteren en kan je als de beste de behoeften van de klant bepalen om hier naderhand op in te spelen? Ben jij commercieel en mondig aangelegd? Heb jij de nodige verantwoordelijkheid en ben je gemotiveerd? Dan ben jij diegene die wij zoeken! Als Inbound service advisor m/v sta je in voor: - het helpen van klanten bij facturatie- en boekhoudkundige vragen - het beantwoorden en opvolgen van klachten - het verstrekken van informatie over diensten en producten om een verkoop te bekomen - het registreren van nieuwe klanten.
Tessenderlo
Wij zijn op zoek naar een ploegbaas voor ons bedrijf te Tessenderlo. Als Ploegbaas ben je een belangrijke schakel binnen ons productieproces. Je staat garant voor een kwalitatief afgewerkt eindproduct, met behulp van een efficiënt inzetbaar team. Je zorgt er voor dat de taken binnen je team evenredig verdeeld worden. De juiste mensen op de juiste plaats, het begeleiden, opleiden en evalueren van jouw teamleden, zijn enkele cruciale taken. Vanuit een helicopterview durf je dingen in vraag stellen en doe je verbeteringsvoorstellen, steeds met het behalen of verbeteren van de productietargets en kwaliteitsnormen in het achterhoofd. Kwaliteit, productiviteit, personeel, techniek en organisatie zijn de 5 pijlers waar je samen met jouw team aan werkt. Ben je organisatorisch sterk en op zoek naar een leidinggevende functie met haalbare verantwoordelijkheden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een ploegbaas voor zowel onze productieafdeling als voor ons magazijnteam. Ondanks het feit dat deze afdelingen qua omgeving een andere aanpak vragen, vertrekken zij vanuit dezelfde pijlers met dezelfde aandachtspunten. Jouw verantwoordelijkheden • Een gezond team: dit bekom je door het degelijk begeleiden en (laten) opleiden van (nieuwe) medewerkers. • De juiste mensen op de juiste plaats, dit objectiveer je aan de hand van formele evaluatiegesprekken en een individueel opleidingsplan voor elke medewerker. • Je staat garant voor het afleveren van een kwalitatief eindproduct (zowel qua inhoud als presentatie), behaald volgens de productie- of logistieke-KPI’s. Je streeft er naar de productieplanning tijdig en correct af te werken. • Je communiceert vanuit productie naar de planners en stemt af met de productiemanager of verantwoordelijke technische dienst wanneer nodig. • Je neemt deel aan de dagelijkse productiemeetings waar er ruimte is om je verbeteringsvoorstellen te bespreken. • Een productieteam telt een 18-tal medewerkers, een magazijnteam een 6-tal.
Tessenderlo
prio
Voel je je thuis in een productieomgeving en wil je graag werken voor één van de snelst groeiende bedrijven in de regio Tessenderlo? Ben jij een echte people manager met een passie voor techniek? Ben je organisatorisch sterk en op zoek naar een leidinggevende functie met haalbare verantwoordelijkheden? Laat je dan net als vele andere talenten overtuigen en solliciteer vandaag nog! Als Ploegbaas ben je een belangrijke schakel binnen ons productieproces. Je staat garant voor een kwalitatief afgewerkt eindproduct, met behulp van een efficiënt inzetbaar team. Je zorgt er voor dat de taken binnen je team evenredig verdeeld worden. De juiste mensen op de juiste plaats, het begeleiden, opleiden en evalueren van jouw teamleden zijn enkele cruciale taken. Vanuit een helicopterview durf je dingen in vraag stellen en doe je verbeteringsvoorstellen, steeds met het behalen of verbeteren van de productietargets en kwaliteitsnormen in het achterhoofd. Kwaliteit, productiviteit, personeel, techniek en organisatie zijn de 5 pijlers waar je samen met jouw team aan werkt. Je stuurt een productieteam van een 18-tal medewerkers aan.
Tessenderlo
prio
Als Quality Control Coordinator sta je in voor het dagelijkse beheer en de verbetering van onze interne kwaliteitssystemen en –procedures. Dankzij jouw aanwezigheid op de werkvloer borg je de kwaliteit van onze eindproducten. Als QCC ben je het aanspreekpunt voor de productkwaliteit en ben je een belangrijke schakel tussen de operationele medewerkers, de Process & Quality Manager en andere interne diensten. Jouw kwaliteitsadvies en kennis in het kader van projecten en nieuwe ontwikkelingen dragen bij tot het oplossen van kwaliteitsvraagstukken. Je staat in voor de opmaak en analyse van blokkage- , klachten- en non-conformiteiten-rapporten. Op basis van je analyse formuleer je adviezen ter optimalisatie van het kwaliteitsbeleid en het behalen van de vooropgestelde KPI’s. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor het FAVV bij de audits en coördineer je de jaarlijkse BRC-IFS-audits. Je staat in voor de controle betreffende de productieprocessen en bent verantwoordelijk voor het uitwerken van interne audits en de begeleiding van externe audits. Om dit alles in goede banen te leiden, heb je een team van 3 kwaliteitsmedewerkers die jou ondersteunen op vlak van de operationele, dagelijkse taken. Je stuurt hen aan en begeleidt hen in hun groei en verdere ontwikkeling. Je rapporteert aan de Process & Quality Manager dewelke jou ook bijstaat waar en wanneer nodig.
Tessenderlo
Je staat in voor het dagelijkse beheer en de verbetering van de interne kwaliteitssystemen en -procedures. - Je bent het aanspreekpunt voor de productkwaliteit - Je geeft kwaliteitsadvies - Je staat in voor het opmaken van verschillende rapport betreffende analyse, blokage of klachten - Je formuleert adviezen ter optimalisatie van het kwaliteitsbeleid en de KPI's - Je bent het aanspreekpunt voor het FAVV en je coördineert jaarlijkse BRC-IFS-audits - Je stuurt een team van 3 kwaliteitsmedewerkers aan die je ondersteunen - Je rapporteert aan de Process & Quality Manager
Tessenderlo
Als ploegbaas sta je garant voor een kwalitatief afgewerkt eindproduct in een voedingsbedrijf. We zoeken een - Je zorgt voor een goede/ effectieve taakverdeling van je team - Werken met geautomatiseerde verpakkingslijnen - Je zorgt voor een goede begeleiding en opleiding van je team (evaluatiegesprekken, opleidingsplan,..) - Je staat garant voor het afleveren van een kwalitatief eindproduct - Je doet verbeteringsvoorstellen met het behalen van de KPI's en kwaliteitsnormen in het achterhoofd - Het productieteam bestaat uit een 18-tal medewerkers - het magazijnteam bestaat uit een 6-tal medewerkers
Paal
- Je helpt in de garage waar nodig: orde en netheid, aangeven van materialen, .. - Je rijdt de voertuigen binnen en buiten en je verplaatst opleggers - Je gaat de opleggers na herstelling/ montage schoonmaken - Je voert een basisonderhoud uit aan gereedschappen en installaties
Beringen
U werkt in het atelier en staat in voor verschillende taken, vooral seriewerk. U kan basis planlezen en werken met allerhande technisch materiaal (schroeven, boren, .. ) of wilt dit aanleren. U helpt bij het monteren, assembleren en aanpassen van ramen/ deuren/ poorten en
Tongeren
Ben jij een geboren chauffeur? Ben je op zoek naar een combinatie van chauffeur CE met magazijnier? Dan ben jij degene die we zoeken! Je zal pendelen met een vaste oplegger tussen de distributiecentra; Je zal de vrachtwagen laden en lossen; Je pickt en pakt goederen; Je maakt orders verzendklaar.
Herk-de-Stad
prio
Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de productieafdeling. Je zorgt voor het bevoorraden van de productielijnen. Je werkt met de nodige handgereedschappen. (schroevendraaier, boormachine, schuurmachine,..) Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de werkplaats.
Borgloon
Ga jij heel nauwkeurig te werk? Kan je je discreet opstellen? Dan ben jij degene die we zoeken. Je zal instaan voor het poetsen van een dokterspraktijk.
Sint-Truiden
Heb jij een boekhoudkundige achtergrond? Ben je administratief sterk? Kan jij je vlot uitdrukken in verschillende talen? Dan ben jij degene die we zoeken. Je zal instaan voor de algemene administratie; Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de boekhouding, die een externe boekhouder zal opvolgen; Je beantwoordt de telefoons en de e-mails; Je staat in voor de personeels- en loonadministratie in samenwerking met het sociaal secretariaat en het uitzendbureau; Je zal facturen opstellen, bestellingen klaarzetten, betalingen en debiteurbeheer opvolgen.
Gingelom
Je bent verantwoordelijk voor het sorteren, controleren en reinigen van de binnengekomen kledij; Je zal alle kledij labelen en wassen; Je zal ook controleren of er eventuele herstellingen uitgevoerd dienen te worden.
Sint-Truiden
Ben je een vloerder in hart en nieren? Dan ben jij degene die we zoeken! Je zal vloeren op verschillende werven binnen een regio van maximum 60-65 km.
Sint-Truiden
Ben jij een geboren commercieel talent met doorgroei ambities? Ben jij klantvriendelijk? Spreekt B2B verkoop je aan? Dan ben jij de geschikte kandidaat! Je staat in voor de B2B verkoop van bedrijfswagens in de regio van Sint-Truiden, Landen, Gingelom, Alken en Tongeren; Je bouwt een klantencontact op en onderhoudt het contact met de bestaande klanten; Je volgt het volledige dossier op, zowel het opstellen van de offerte, de verkoop, service-na-verkoop en je geeft advies bij eventuele vragen.
Tessenderlo
prio
Hou je van een technische uitdaging en werk je graag met een ultramodern machinepark? Ben je een echte teamplayer met een passie voor voeding? Dan ben jij de man of vrouw die wij zoeken! Als lijnoperator ben jij verantwoordelijk voor het vlot laten verlopen van de productie. Samen met een team van 2 collega-productiemedewerkers houd je de lijn draaiende: je start de afvullijn op, je kiest het juiste afvullprogramma, je zet de instellingen op het scherm van de machine juist, je vult materiaal (etiketten, sealfolie en bakjes) bij, ... Je waakt voortdurend over de kwaliteit van het product. Bij productwissels zorg je ervoor dat de lijn volledig gespoeld wordt en dat de juiste verpakkingsmaterialen gebruikt worden.
Paal
prio
Voor één van onze klanten gelegen te Paal, zijn wij op zoek naar inpakmedewerkers. - Je zal instaan voor manueel inpakwerk, dopjes op flessen plaatsen, dozen plooien, labels kleven, maar ook dozen dichtkleven en stapelen op paletten. Je voert verschillende werkzaamheden uit doorheen de dag waardoor je een afwisselende job hebt. - Je voert lichte arbeid uit, er dienen absoluut geen zware lasten getild te worden.
Paal
prio
Taken - Je gaat producten monteren volgens de interne procedures - Fijn freeswerk/ boren uitvoeren op de onderdelen - Fijn freeswerk op plastiek uitvoeren - Je gaat de producten assembleren tot afgewerkte producten - Je staat in voor de controle van de afgeleverde producten - Je gaat onderdelen solderen en desolderen - Verpakken en labelen van de onderdelen - Administratieve afhandeling van de orderps
Heusden-Zolder
prio
- Je zal de leiding nemen over de keuken - Je gaat bestellingen groeperen, organiseren en plannen - Je gaat aankopen en leveringen opvolgen - Je stelt menu's, gerechten en suggesties samen - Je werkt innoverend en geeft een moderne eigentijdse toets aan de gerechten - De gerechten die je zal bereiden zijn pizza's, pasta's, stoofvlees, soepen,... - Je stuurt de hulpkok/ keukenmedewerkers aan - Je zorgt ervoor dat de keuken feilloos draait onder jouw verantwoordelijkheid
Lommel
Voor één van onze klanten gelegen te Lommel, zijn wij op zoek naar een Orderpicker / Lader-losser m/v. - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen met de transpalet - Je stelt veiligheid voorop bij het besturen van de transpalet. - Je werkt foutloos en zorgt voor een correcte plaatsing.
Tessenderlo
prio
Altijd al willen weten wat er zich afspeelt achter de schermen van een groot mediterraans productiebedrijf? Grijp dan nu je kans, wordt menger en bezorg mensen een explosie aan smaken in hun mond! Voor één van onze klanten in Tessenderlo zijn wij op zoek naar medewerkers voor in de voorbereidingsafdeling. Je bent verantwoordelijk voor: - Het afwegen en mengen van ingrediënten - Het maken van tapenades - Het vullen van zoete pepers
Tessenderlo
prio
Voor één van onze klanten gelegen te Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnoperatoren. Je zal verantwoordelijk zijn voor 1 productielijn. Samen met 2 collega-productiemedewerkers houd je de lijn draaiende. Je stuurt deze 2 productiemedewerkers aan en verdeelt de taken. Je werkt zelf ook mee aan de lijn: opstarten van de afvullijn, het juiste afvulprogramma kiezen, instellingen op het scherm van de machine goed zetten, materiaal (etiketten, sealfolie en bakjes) bijvullen. Bij productwissels zorg je ervoor dat de lijn volledig gespoeld wordt en dat de juiste materialen gebruikt worden.
Maasmechelen
prio
Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de installaties. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van goederen. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en de omgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.
Herk-de-Stad
prio
Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de productieafdeling. Je zorgt voor het bevoorraden van de productielijnen. Je werkt met de nodige handgereedschappen. (schroevendraaier, boormachine, schuurmachine,..) Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de werkplaats.
Sint-Truiden
Ben jij gepassioneerd door de verkoop? Ben jij klantvriendelijk? Dan ben jij degene die we zoeken! Je helpt klanten met het maken van hun keuze en geeft hen advies met betrekking tot de aankoop van sanitair en tegels; Je zal planlezen; Je zal offertes opstellen; Je staat in voor calculatie
Lummen
prio
Voor een bedrijf in Lummen zijn wij op zoek naar een lasser-samensteller (m/v) in dagdienst. Je zal instaan voor het lassen en samenstellen van staal & aluminium volgens tekening. We zoeken hiervoor iemand die een eerste ervaring heeft in halfautomaat-, TIG-lassen en samenstellen
Herk-de-Stad
Wij zijn op zoek naar een magazijnier/ reachtruckchauffeur voor onze klant te Herk-de-stad. Je zal instaan voor het klaarzetten van pallets voor het laden van vrachtwagens. Je werkt in een gekoelde omgeving maar je zal hiervoor een verwarmde reachtruck gebruiken. Samen met je team van collega's draag je zorg voor het groeien van de onderneming. Je bent verantwoordelijk voor het laden/ lossen, orderpicken en magazijnbeheer. Je zal lichte administratieve taken moeten uitvoeren. Voor de functie van magazijnier zoeken we personen die als reachtruckchauffeur (reachtruckervaring, attest niet nodig) willen werken. Indien je graag in aanmerking wilt komen zonder reachtruckervaring kan dit ook, dan zal je starten als orderpicker en ga je vooral de producten op paletten stapelen/ inpakken. Je zal ongeveer 50% van de dag werken in een gekoelde omgeving (- 23 graden)
Lommel
Voor een ambitieus en innovatief bedrijf gevestigd te Lommel zijn we op zoek naar operatoren. Jouw takenpakket bevat een breed assortiment: je stelt machines in, lost storingen op, bouwt lijnen om, werkt mee aan de band, kwaliteitscontrole en nog veel meer. Je bent bereid in twee ploegen te werken (6.00-14.00 / 14.00-22.00).
Tessenderlo
Ben je gepassioneerd door tuinieren en klussen? En wil je je technisch advies delen met klanten? Dan is deze functie zeker iets voor jou! - Je helpt klanten verder door hun vragen te antwoorden en hen advies te geven; - Planken en plaatmateriaal zagen op maat van de klant met het behulp van een zaagmachine schrikt je niet af; - Je hebt oog voor de winkel en je vult de rekken wanneer nodig aan.
Leopoldsburg
Ben je gepassioneerd door tuinieren en klussen? En wil je je technisch advies delen met klanten? Dan is deze functie zeker iets voor jou! - Je helpt klanten verder door hun vragen te antwoorden en hen advies te geven; - Planken en plaatmateriaal zagen op maat van de klant met het behulp van een zaagmachine schrikt je niet af; - Je hebt oog voor de winkel en je vult de rekken wanneer nodig aan.
Sint-Truiden
Je zal een ondersteunende functie uitvoeren bij het opstellen en indienen van erkenningsdossiers; Je zal stalen klaarmaken en versturen voor het uitvoeren van proeven; Je zal safety data sheets opmaken; Je zal verschillende documenten vertalen naar het Engels, Nederlands, Frans of Duits; Je zal dossiers en databanken up-to-date houden.
Sint-Truiden
Je ontwikkelt nieuwe producten die uit de R&D komen met als doelstelling ze op de markt te brengen; Je bent mede verantwoordelijk voor de strategische planning van producten; Je zal technische en commerciële onderbouwing ontwikkelen; Je zal budgetten en forecasts van producten voorbereiden; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van Sales & Marketing.
Sint-Truiden
Je zal de verkoop en bedrijfsontwikkeling sturen; Je zal verantwoordelijk zijn voor de realisatie van een meerjarig verkoopplan; Je zal de verkoop opvolgen bij bestaande klanten; Je zal nieuwe distributeurs buiten Europa zoeken en ontwikkelen; Je zal commerciële presentaties en aanbiedingen voorbereiden; Je zal de verantwoordelijke voor Sales & Marketing op de hoogte brengen van nieuwe evoluties; Je zal internationale netwerkevents bijwonen; Je zal de verkoop van nieuwe producten ontwikkelen; Je bent mede verantwoordelijk voor de vorderingen van distributeurs.
Sint-Truiden
Ben jij gebeten door het verlenen van juridische advies? Heb jij een masterdiploma Rechten en minstens 4 jaar ervaring in een consultancy omgeving of als bedrijfsjurist? Dan ben jij degene die we zoeken! Je zal juridisch advies verlenen; Je schaaft je kennis in verband met veranderingen in de wetgeving bij en communiceert hierover binnen het bedrijf; Je stelt diverse contracten op en bespreekt de juridische aspecten hiervan; Je volgt de merkenportefeuille op; Je staat in voor de verzekeringen.
Borgloon
Ben jij klantvriendelijk? Ben je een kei in het plannen? Dan ben jij degene die we zoeken. Je zal je collega-planners ondersteunen en in team een vloot van vrachtwagens aansturen; Je bent het aanspreekpunt voor klanten inzake het totale transportproces; Je zal laad- en leverslots inboeken en opdrachten geven aan chauffeurs en onderaannemers.
Herk-de-Stad
Je bent verantwoordelijk voor het assisteren van de aankoopafdeling Je bent verantwoordelijk voor het aankopen van pakket grondstoffen, verpakkingsmateriaal, werkkledij, kantoormaterialen en poetsproducten. Je controleert de databank. Je volgt de toeleveringen en zorgt voor een adequate tussenkomst bij problemen. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie naar zowel klanten als leveranciers. Je bent het aanspreekpunt voor externe sales.
Heusden-Zolder
prio
Voor een klant in Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een verantwoordelijke Quality Control. - Je bent verantwoordelijk voor het bepalen, implementeren en opvolgen van de kwaliteit van de producten. - Je werkt nauw samen met het sales team en project managers - Je werkt ook samen met je collega's van aankoop in België en China. - Je rapporteert aan de Global Purchasing & Logistics Director. - Je ondersteunt onze sales en inkopers bij de ontwikkeling van nieuwe producten op technisch vlak - Je kijkt het ontwerp, de technische tekeningen en specificaties na en doet suggesties om tot de beste prijs/kwaliteit en tevens mooie oplossing te komen. - Je neemt deel aan de sample evaluaties en zorgt voor een correcte toepassing van de testprocedures en grondige controle van alle aspecten. - Je voert geregeld inspecties uit op onze voorraad en nieuw binnenkomende goederen. - Je behandelt de feedback van de klanten - Je draagt bij aan een sterke relatie en goede communicatie met onze externe partners en bent bereid hiervoor sporadisch naar het buitenland te reizen.
Diepenbeek
Je bent verantwoordelijk voor het besturen van een heftruck. Je ondersteunt wanneer nodig de collega operatoren bij het bedienen van de productielijn. Je helpt mee bij het instellen van de productiemachines. Je zorgt voor een correcte opvolging van de productielijn. Je staat voor het afleveren van kwaliteitsvolle producten.
Wellen
Ben jij op zoek naar een job in de nacht? Heb jij technisch inzicht en ervaring met kunststoffen en/of extrusie? Dan ben jij degene die we zoeken! Je zal de extruders bedienen en omstellen; Je kijkt toe op de optimale folieproductie, rekening houdend met de kwaliteits--- en kwaliteitsnormen; Je houdt graag de controle.
Nieuwerkerken (Limb.)
Kan jij goed overweg met technische tekenprogramma's? Ben je gepassioneerd door de bouw? Ben jij klantvriendelijk? Dan ben jij degene die we zoeken! Je zal met klanten en aannemers overleggen in verband met hun bestellingen en afspraken over de levering; Je zal instaan voor de werkvoorbereiding. Je zal instructies opmaken voor het atelier; Je maakt productietekeningen in autocad aan de hand waarvan je mankracht, materialen en offertebevestiging incalculeert.
Hasselt
Je staat in voor het verkopen en inrichten van sanitaire ruimtes aan consumenten. Je analyseert grondig de behoeften van de klant. Nadien interpreteer je de aangeleverde plannen en afmetingen. Op basis hiervan werk je een gedetailleerde offerte uit die aansluit bij de behoeften van de klant. Je staat in voor de opvolging van A tot Z. Je draagt zorg voor de nodige administratie en rapportering.
Diepenbeek
Als schrijnwerker sta je in voor werken in het atelier: - Werken met handgereedschappen - Uitvoeren van projecten volgens plan - Algemeen magazijnbeheer
Borgloon
Ben je een handige harry? Hebben productiemachines en installaties geen geheimen voor je? Dan ben jij degene die we zoeken! Je bent mede verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines; Je staat in voor het oplossen van mechanische en elektrische storingen; Je werkt volgens de veiligheidsvoorschriften en draagt hygiëne hoog in het vaandel; Je houdt de technische documenten up-to-date.
Borgloon
prio
Ben je technisch aangelegd? Hebben productiemachines geen geheimen voor je? Dan ben jij degene die we zoeken! Je staat in voor het opstarten, bedienen en ombouwen van productiemachines; Je kijkt toe op de continuïteit en kwaliteit van het productieproces; Kleine storingen worden door jou opgelost.
Hoeselt
Je bent verantwoordelijk in het planlezen en analyseren van architectuurplannen en stabiliteitsstudies. Je zal intensief samenwerken met architecten, studiebureau's, aannemersbedrijven,..) Je bent de spilfiguur tussen verkoop en productie. Je zal werken met een 'in huis' programma in een Autocad omgeving. Je biedt bij de voorbereiding en de opmaak van prijsoffertes.
Genk
Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van offertes. Je staat 50% in de toonzaal en 50% ben je bezig met de calculatie van projecten. Je adviseert klanten over hun projecten.
Genk
prio
Voor onze klant, een sterke speler op de markt van hygiëne, zijn wij op zoek naar een schoonmaakhulp voor 10 uur per week. Als schoonmaakhulp sta je voornamelijk in voor het poetsen van kamers, gemeenschappelijke ruimtes, sanitair,.. Uurrooster maandag tot vrijdag van 7u tot 9u. Als schoonmaakhulp beschik je over de volgende eigenschappen: Je deed al ervaring op in de schoonmaak. Je beschikt over een rijbewijs en bij voorkeur ook over eigen vervoer. Je kan je flexibel opstellen naar werkuren toe. Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan en kan zelfstandig werken.
Heusden-Zolder
prio
Voor onze klant, een sterke speler op de markt van hygiëne, zijn wij op zoek naar een schoonmaakhulp voor 7.5 uur per week. Als schoonmaakhulp sta je voornamelijk in voor het poetsen van kamers, gemeenschappelijke ruimtes, sanitair,.. Uurrooster dinsdag van 12u tem 15u + donderdag van 12u00 tem 15u30 Als schoonmaakhulp beschik je over de volgende eigenschappen: Je deed al ervaring op in de schoonmaak. Je beschikt over een rijbewijs en bij voorkeur ook over eigen vervoer. Je kan je flexibel opstellen naar werkuren toe. Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan en kan zelfstandig werken.
Genk
prio
Je bent verantwoordelijk voor de bediening van de blanking lijn (bedienen van rolbrug en persmachine) Je zal instaan voor het verknippen van de juiste soorten staal op maat van de gevraagde producten Je zorgt voor het afleveren van kwaliteitsvolle producten Je bent verantwoordelijk voor het aanleveren juiste materialen, stockeren materialen Je bewaakt de orde en netheid
Alken
Hou je van op tempo werken? Ben je gemotiveerd om bij te leren? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je zal manueel dozen inpakken van 1 tot 2,5 kg.
Alken
Heb je ervaring in de voeding of chemie? Ben je gepassioneerd door ingrediënten? Dan zoeken we jou! Je zal aan de hand van een recept ingrediënten nauwkeurig afmeten en deze in in de mixer doen.
Tongeren
Je staat aan een inpaktafel en pakt orders die door de orderpickers klaargezet zijn in in dozen; Je kleeft deze dozen dicht; Je hangt een verzendetiket op de doos; Je plaatst de afwerkte doos (tussen 10 en 20 kg) op een pallet.
Sint-Truiden
prio
Heb je ervaring in het plaatsen van ramen en deuren? Heb je een opleiding bouw? Dan ben jij degene die we zoeken! Installatie van ramen en deuren op werven in zowel Limburg, Vlaams-Brabant als Antwerpen.
Sint-Truiden
prio
Heb jij technisch inzicht? Kan je planlezen? Dan ben jij degene die we zoeken! Je stelt aluminium buitenschrijnwerk samen in het atelier op basis van een technisch plan en dossier; Je schuift de afdichtingsrubbers in de ramen; Je bedient de zaag- en CNC-machines die voorgeprogrammeerd zijn waardoor je enkel het aluminium profiel in de machine dient te schuiven en het juiste programma af te roepen; Je plakt het profiel af; Je voert een kwaliteitscontrole uit en zal beschadigde profielen bijwerken.
Sint-Truiden
Ben je een tekenaar in hart en nieren? Ben je vertrouwd met AutoCAD? Dan ben jij degene die we zoeken! Je zal samen met het team een 300-tal projecten per jaar realiseren; Je focust je op het tekenwerk of op de werkvoorbereiding, afhankelijk van je interesses; Je begeleidt de opmeting van werven en voert de projecten in de raamsoftware Chacal in; Wij zoeken een dossierbeheerder die trots is op het afgeleverde werk; Je maakt detailtekeningen in AutoCAD; Je bezorgt het uitgewerkte dossier aan de architect of de klant; Je vertaalt het dossier naar de materiaalbehoeftes in Adsolut na goedkeuring; Je maakt het productiedossier aan en volgt het project verder op.
Tessenderlo
Schrikt fysiek zwaar werk je niet af? Ben je een geboren kwaliteitsmedewerker? Dan ben jij degene die we zoeken! Je staat mee aan de basis van het productieproces; Je bent mede verantwoordelijk voor de garantie van de kwaliteit van het eindproduct; Ten eerste bestaat het proces uit het ontzouten van verse olijven; Deze worden gespoeld door middel van een transportband en vatenkieper; Uiteindelijk worden ze overgeheveld naar het ontzoutingsbad; Je bedient de ontzoutingslijnen en stelt parameters in; Ten tweede bestaat het proces uit het mengen van de juiste ingrediënten in hun correcte hoeveelheid; Dit met behulp van computerplanning en weegschaalkoppeling; De mengmachines dienen te worden bediend en gespoeld; Ook worden er tapenades en dips gemaakt; De tapenadenbereider cuttert de ingrediënten in een grote schaalcutter.
Hasselt
Bakkerij in de stad van de smaak, Hasselt, zoekt een enthousiaste verkoper/verkoopster. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en staat in voor de verkoop van brood en banket. Ook ben je mede verantwoordelijk voor het kassawerk.
Hasselt
Als planner: Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de volledige planning, dagplanning en eventuele wijzigingen. Je staat dagelijks in communicatie met de projectleiders. Je maakt gebruikt van een interne planningstool. Als Calculator: Je bent verantwoordelijk voor het opmaken de eerste offerte a.d.h.v. het lastenboek. Je maakt een grondige analyse van het lastenboek. Je volgt de offertes nauwgezet op en voert de nodige wijzigingen uit.
Lommel
prio
Voor onze klant te Lommel zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schoonmaakmedewerker M/V mét rijbewijs. Je gaat instaan voor het schoonmaken van kantoren en bedrijven samen met een vaste collega binnen de regio Lommel. Je start 's morgens ten vroegste op om 6u dus dit mag geen probleem voor je zijn.
Tongeren
prio
Ben je gepassioneerd door tuinieren en klussen? Ben je klantvriendelijk? Dan zijn wij naar jou op zoek! Je zal instaan voor de verwerking aan de kassa en het onthaal aan de infobalie; Je bent medeverantwoordelijk voor enkele administratieve taken, waaronder kassaverslagen opmaken. Je neemt de telefoon op; Je bedient klanten op een warme, vriendelijke manier en geeft hen een correct advies waar mogelijk; Samen met je collega's zorg je dat de rayons in orde zijn. Hiervoor dien je bestellingen mee op te volgen en rekken aan te vullen.
Tongeren
- Lossen van vrachtwagens en stockeren van goederen - Picken van goederen - Verpakken van de goederen aan de paktafels - Verzendklaar maken van orders en het laden van de vrachtwagens, rekening houdend met volumes, gewicht en kwetsbaarheid van de goederen - Controleren van de goederen op aantal, gebreken en/of beschadiging - Meewerken aan orde en netheid in het magazijn
Sint-Truiden
Heeft een heftruck geen geheimen meer voor jou? Kan je tegen de koude? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je zal paletten en paloxen lossen; Je zal een vrachtwagen laden en lossen; Je zal doorheen de frigo rijden om te lossen.
Wellen
prio
Ben je een administratieve duizendpoot? Hou je van klantencontact? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten met betrekking tot prijzen, bestellingen, leveringen etc.; Je ondersteunt de Account Manager; Administratieve orderverwerking en planning behoren evenzeer tot je takenpakket; Je houdt het klantenbestand actueel; Je onderhoudt de commerciële correspondentie met zowel interne als externe klanten; Vanuit bestaande templates dienen prijscalculaties gemaakt te worden.
Maasmechelen
Je bent verantwoordelijk voor het correctief en preventief onderhoud van het machinepark. Je zorgt voor snelle en adequate oplossing van de storingen.
Hasselt
Functieomschrijving Je voert taken uit aan de kooklijn, je bent verantwoordelijk voor het verwerken van grondstoffen tot een half afgewerkt product. Je respecteert de werkprocedures met oog voor voor kwaliteit, hygiëne en veiligheid.
Houthalen-Helchteren
Je staat in voor het oplossen van kleine storingen, bijvullen en leegmaken van de productiemachines. Je zal ingezet worden op verschillende plekken in de onderneming ter ondersteuning.
Hasselt
Functieomschrijving Je bent verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van het reinigingsgebeuren. Zorgt voor de uitvoering en opvolging van de reiniging met aandacht voor veiligheid en efficiëntie. Demonteren en monteren van machines zijn ook onderdeel van je takenpakket. Je neemt initiatief wat betreft het maken van de lijnopstelling en voorbereiden van productie. Stuurt bij wanneer nodig en signaleert gebreken. Betrokken bij het verbeteren van productie- veiligheids- en kwaliteitsprocessen
Houthalen-Helchteren
De logistieke medewerker is een persoon (m/v) die ondersteunend werkt in onze logistieke stromen voor zowel logistiek, productie als onderhoud. De logistieke ondersteuning kan in 3 hoofdzaken opgedeeld worden: 1. Correct opstellen, opvolgen en afhandelen van aankooporders. Dit kunnen aankooporders zijn voor onderhoud, productie, logistiek of kantoor. Het merendeel hiervan zijn aankopen voor vervangingsonderdelen. Het controleren van de binnenkomende goederen valt hier ook onder. 2. Logistieke ondersteuning bij het administratief afwerken van bestellingen. Dit zowel voor de aanvoer van rest-plastics (weegtickets) als voor lopende bestellingen naar klanten. 3. Opvolging stock van verbruiksmaterialen Je zoekt naar het vereenvoudigen en optimaliseren van de aankoop en stock. Het correct aanvullen en opvolgen van de toegewezen files is dus een prioriteit. Je rapporteert aan de productieleiding.
Genk
Je bent verantwoordelijk voor het lakken van de afgewerkte producten. Je zal werken met een airless elektrostaat. Je zal de activiteiten van het lakken combineren samen met montage en/of laswerken.
Genk
Je verantwoordelijk voor het plaatsen van isolatie in de verschillende units. Je zal de isolatie op maat snijden en vervolgens de nodige werken uitvoeren.
Sint-Truiden
prio
Hou je van zwaar werk? Kan je correct een plan lezen? En heb je geen hoogtevrees? Dan ben jij degene die we zoeken! Je zal rapporteren aan de meewerkende ploegbaas; Je springt bij in de productie.
Maasmechelen
prio
Als operator sta je in voor het bedienen en instellen van PLC gestuurde machines. Je zal parameters invoeren en gegevens controleren. Kennis van PLC sturingen is geen must, programmeren hoort niet tot jouw takenpakket. Verder sta je in voor het oplossen van kleine storingen. Je bent ook bereid om meer uitvoerend werk te doen zoals het afwegen, inpakken en etiketteren van grondstoffen.
Maasmechelen
Je staat in voor het ombouwen en afstellen van automatische inpaklijnen. Het oplossen van kleine storingen en het periodiek onderhoud. Tevens fine tune je de lijn tijdens productie om een zo hoog mogelijk rendement te behalen. Inspringen in de productie indien nodig behoord natuurlijk ook tot jouw taken. Daarnaast krijg je ook kleine onderhouds- en herstellingstaken van de technische dienst.
Maasmechelen
prio
Als meewerkend ploegleider sta je in voor het vlot verloop van het productieproces en het aansturen van jouw team. Je begeleidt operatoren en productiemedewerkers en zorgt voor een goed onthaal van nieuwe werknemers op de werkvloer. Daarnaast controleer je de kwaliteit van de producten en heb je steeds aandacht voor de hygiëne- en veiligheidsregels. Naast het coachen van je team ben je ook de aangewezen persoon om kleine technische storingen te analyseren en zelf op te lossen. Je denkt na over oplossingen en optimalisaties en dit met de nadruk op planning en efficiëntie van het productieproces. Je rapporteert in rechte lijn aan de productiemanager.
Overpelt
prio
Voor één van onze klanten in Pelt zijn wij op zoek naar een ploegbaas in de tuinbouw. Jij zal een team van 2 à 3 personen leiden in de constructiewerken tuinaanleg. Vanuit jouw ervaring help en begeleid je jouw team en zorg je dat de deadlines gehaald worden. Je overlegt met de werfleider om de prioriteiten vast te leggen en een kwaliteitsvol resultaat neer te zetten.
Halen
Je bent verantwoordelijk voor het aanmaken van klanten en registreren van wijzigingen in de database. Je gaat betalingstermijnen opvolgen en controleren. Je gaat klanten aanmanen om te betalen, dit zowel telefonisch als schriftelijk Je volgt problemen i.v.m. niet betaalde verkoopfacturen op Je gaat betaalachterstanden van de klant analyseren en zoekt samen naar een betalingsplan Je volgt schadedossiers op Je gaat klantenbestellingen vrijgeven of blokkeren
Halen
Je neemt stalen van de productie en voert hier metingen op uit. Je berekent correcties om de kwaliteit van het eindproduct te garanderen. Je voert administratieve taken uit en werkt actief mee aan verbeterprojecten.
Tongeren
Je bent een chauffeur C/CE die gasflessen levert bij zo'n 5 à 6 klanten per dag over heel België. De gasflessen worden geleverd met behulp van een kooiaap. Ook zal je manueel gasflessen moeten laden en lossen en de lege flessen weer terug meenemen.
Sint-Truiden
Is elektriciteit je passie? Gaat je hart sneller slaan van branddetectie en camerabewaking? Dan is deze functie zeker iets voor jou! Je zal zowel alleen als met 2 branddetectie en camerabewaking plaatsen in de regio's Vlaams-Brabant, Limburg, Antwerpen en Brussel bij zowel particuliere als industriële klanten.
Tongeren
- Totale projectrealisatie vanaf uitvoering van projecten in zowel Limburg, Luik als Vlaams-Brabant. - Opmaken van technische fiches. - Lezen en begrijpen van het lastenboek. - Ter plaatse situaties inschatten alsook metingen doen, plannen uitwerken en uitvoeren van de nodige berekeningen in samenwerking met de calculator. - Oplossingen en voorstellen op maat bieden met de vooropgestelde eisen met betrekking tot tijd, techniek, kwaliteit en budget in het achterhoofd. - Controle of aankoop binnen het budget laten passen met behulp van prijsvergelijk. - Aansturen van de productie: De bestelling van materialen, opstart en opvolging van productie, oplossen van eventuele problemen en opvolgingen. - Administratieve taken zoals de opmaak van As-Built dossier en vorderings- en meetstaten. - Intern overleg over de vooruitgang van werven, problemen, oplossingen en prijsvergelijkingen. - Je wordt bijgestaan door de werkvoorbereider en tekenaar. Je rapporteert aan de Gedelegeerd bestuurder.
Sint-Truiden
Onthaal en begroeten van klanten. Luisteren naar de noden van de klant en hem op een professionele manier adviseren om samen de juiste keuze te maken in het uitgebreid assortiment. Opvolgen van de klant in het proces van offerte tot betaling en levering van zijn order. Beantwoorden van vragen van de klant, zowel face-to-face, telefonisch als per mail.
Sint-Truiden
Stockniveaus in de gaten houden en op basis hiervan bestellingen plaatsen bij nationale en internationale leveranciers, rekening houdend met de voorraadwaarde. Stockniveaus analyseren en optimalisaties doorvoeren. Analyses in Excel uitvoeren om snel inzicht te krijgen in de meest verkochte artikelen en een logisch overzicht in het voorraadbeheer. Nationale en internationale transporteurs contacteren met betrekking tot leveringen door middel van een efficiënte planning. Je draagt zelf verantwoordelijkheid en werkt samen met collega's om het aankoopproces te kunnen verbeteren. Je hebt een commerciële ingesteldheid om te kunnen meegroeien. Je bent prijsbewust en hebt oog voor kostenbesparing.
Ham
Ben jij op zoek naar een dynamische job ? Wij zoeken iemand die op beurzen standen helpt opbouwen samen met steeds twee of meer medewerkers. Deze beurzen vinden plaats in België, Nederland en Frankrijk. Indien er geen beurzen plaatsvinden rijd je als chauffeur of in het magazijn. Wij zoeken iemand die: - Goed kan samenwerken met collega's - Een handige harry is - Bereid is om te overnachten indien nodig - Technische kennis heeft - Zich kan behelpen in het Frans - Zich makkelijk kan verplaatsen door eigen vervoer Een korte samenvatting van jouw taken: - Je verpakt producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport - Je volgt voorraden op en controleert vervolgens de ontvangst van de producten - Je registreert opvolggegevens van orders - Je plaatst goederen in opslagzones
Hasselt
- Instalacja i podlaczenie kontroli dostepu, silowników, termostatów, systemów wykrywania pozaru, przyrzadów pomiarowych (takich jak miernik pH, manometr,....), kabli EMC, oswietlenia i styków. - Ukrztaltowanie kabli i i podlaczanie ich do znaków. - Podlaczanie silników z polaczeniami ..... - Interpretacja schematów elektrycznych. - Instalacja koryt kablowych i wyciaganie kabli. - Praca w halach przemyslowych. - Praca na wysokosci z rusztowaniami i pomostami roboczymi na wysokosciach - Testowanie instalacji
Paal
Je staat in voor de aansturing van een volledige drukpers, op productieve wijze (van papierinhang tot het stapelen van het drukwerk) en zorgen voor de correcte instellingen van de daarbij horende installaties, zodat het gevraagde drukwerk geleverd kan worden. Taken: - Je staat in voor de controle van afgewerkte producten - Je staat in voor de bediening van de pers - - Je gaat de werking en het veiligheidssysteem van de drukpers controleren - Verder ga je gegevens registreren en informatie doorgeven aan de betrokkenen - Je gaat inkt selecteren, doseren en mengen volgens de verwachte kleur en bedrukken dragers - Je staat in voor het basisonderhoud van de persen - Je gaat een drukvorm op de machine plaatsen en parameters instellen (afstelling, inkgeving, druk van de cilinders) en de machine bevoorraden
Heusden-Zolder
Je zal instaan voor de ondersteuning van de planner en de hoofdmagazijnier. Wij zoeken vooral iemand die administratief sterk is. Je kan goed communiceren, niet alleen met de administratie maar ook met de arbeiders. Je zal instaan voor het inboeken van transporten en van handelsgoederen. Je doet een stocktelling als er iets niet correct is en gaat backorders nakijken. Verder ondersteun je de planner en hoofdmagazijnier met administratieve taken; orderbonnen en pickbonnen uitprinten en doorgeven aan magazijn, controle van deze items.
Sint-Truiden
Je bouwt proefopstellingen samen in samenwerking met de testaanvrager of door middel van een werkinstructie. Je installeert proefopstellingen op een testbank, stelt ze op in het bedrijf en onderhoudt de proefopstellingen. Je bedient testbanken voor transmissies, hybride en volledig elektrische powertrains of componenten hiervan. Je voert specifieke ontwikkeltesten uit in samenwerking met een test engineer . Je bouwt en kalibreert specifieke meetsystemen. Je analyseert en rapporteert testresultaten tot op een bepaald niveau. Je voert onderhoud en reparaties uit aan testbanken, gereedschappen en instrumenten
Sint-Truiden
Als chauffeur CE start je jouw werkdag om 08:00 en je krijg je per dag een route of planning van de verschillende locaties waar je wagens of andere materialen zal ophalen of afleveren. Verder ben je verantwoordelijk voor het invullen van documenten en het correct laden van je vrachtwagen.
Wellen
Als operator afwerking digitaal ben je verantwoordelijk voor het afwerken van geproduceerde etiketten. Je stelt/bedient de machine om etiketten te voorzien van vernis, te snijden in banen, te stansen en correct op (kleinere) rollen te zetten. Daarnaast verpak je alles naar wens van de klant en voorziet alles van de benodigde informatie voor zowel het magazijn als de klant. In deze technische functie zorg je ook voor het schoonhouden en onderhoud van je machine.
Houthalen-Helchteren
Je zorgt voor de visuele controle van de aangeleverde producten. Je verwijdert ongewilde producten uit het afval. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudswerken: vervangen van messen, schredders en zeefkorven Je zal de afvalcontainers ledigen. Je volgt strikt de veiligheidsnormen op. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de werkplaats.
Herk-de-Stad
Voor een klant in Herk-de-stad zijn we op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen - Het afwegen en klaarzetten van de nodige grondstoffen voor de bereiding van de producten - Het etiketteren van de dozen en/ of schaaltjes mbv een etiketteermachine - De controle van het eindproduct op de correctheid van datum en etiket - Het stapelen van de producten in plastieke bakken en/ of op paletten Orde en netheid van jouw werkplek - Het hygiënisch werken volgens de voorschriften van het bedrijf - Het registreren van alles vereiste kwaliteitsgegevens - De eindcontrole van het product - Het sorteren van afval- en restproducten
Diepenbeek
Jouw verantwoordelijkheden Voor onze klant in Diepenbeek zijn wij op zoek naar een administratief medewerker om het team op de binnendienst van de verkoopafdeling te ondersteunen. Ben jij iemand met de juiste skills en sta je open voor een uitdagende job? Dan is dit misschien een job voor jou! Deze job heeft een uitgebreid takenpakket. * Je zal verantwoordelijk zijn voor het allround administratief beheer van de business. * Je zal offertes , nieuwe projecten uitwerken en opvolgen, bestellingen verwerken en opvolgen van A tot Z. * Je bent het telefonisch aanspreekpunt voor klanten.
Sint-Truiden
- Je zal instaan voor het administratief afwerken van de bestellingen --> Maandelijks afleverplan maken --> Toestellen bestellen --> Werkfiches uitschrijven --> Afspraak maken met de klant i.v.m. levering - Je zal de afdeling verkoop ook ondersteunen --> Onderhouden/ vernieuwen van de website --> Aankoop van digitale advertenties --> Effectieve verkoop van toestellen
Sint-Truiden
- MIG- en TIG-lassen van staal, aluminium en inox op basis van een technische tekening - Lassen van unieke stukken en kleine series
Tessenderlo
Voor een klant in Tessenderlo zijn we op zoek naar een magazijnier in dagdienst. 1. Je gaat binnenkomende goederen ontvangen en deze juist stockeren; - je gaat vrachtwagens laden en lossen dmv heftruck of manueel - Je staat in voor het orderpicken van de goederen, dit dmv een transpallet - Je werkt met een WMS systeem voor het inscannen van de goederen 2. Je gaat bestellingen klaarzetten en orderpicken a.d.h.v. bestelbons; - Je komt regelmatig in contact met particulieren die hun pakjes komen afhalen - je gaat vrachtwagens helpen laden en lossen 3. Je werkt samen in een team van 2 andere magazijniers en 1 planner
Nieuwerkerken (Limb.)
Je staat in voor het telefonisch onthaal. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, leveranciers en vertegenwoordigers, zowel telefonisch als via mail. - Je verwerkt de orders en uitgaande facturatie van deze orders. - Je ondersteunt de andere collega's met het bestellen van handelsgoederen. - Je volgt strikt alle e-mails op. - Je vraagt offertes op en vergelijkt bij andere leveranciers. - Je maakt ook zelf offertes op voor klanten. - Je werkt in Briljant, Outlook en Excel. - Je communiceert in het Nederlands, Frans en Engels met klanten, leveranciers en collega’s.
Nieuwerkerken (Limb.)
Het bedienen en instellen van druk- en snijmachines, het oplossen van kleine storingen, het aanvullen van materialen in de machine, het stapelen van afgewerkte producten op paletten.
Bilzen
Montage en assemblage van behandelingsbanken. Licht bandwerk & montage Assemblagebehandelingen correct uitvoeren Voorgeschreven controles correct uitvoeren Verpakken, labelen & verzendklaar maken
Tessenderlo
Voor een klant in Tessenderlo zijn we op zoek naar een Straler. - Je staat in voor het stralen van de onderdelen, zodanig dat deze gemetalliseerd kunnen worden of onmiddellijk gecoat. - Je staat dus voornamelijk in voor het stralen van kleine en grote materialen (poortvleugels, palen, profielen ...) - Je controleert of de werkorders naar de volgende afdeling kunnen - Ook doe je zelf klein onderhoud aan de straalbenodigdheden.
Ham
Nationale dagritten Geen vast beginuur Chauffeur moet de wagen lossen met kraan Vervoer met eigen wagen, trekker mag niet mee naar huis genomen worden Vertrekken uit Tongeren Opstart 08/19
Genk
Chauffeur C, elke morgen om 6u laden in Genk Zelf laden en lossen Ervaring in distributie is noodzakelijk Vervoer met eigen wagen tot Genk, vrachtwagen mag niet mee naar huis
Genk
In kaart brengen van business noden in samenspraak met diverse afdelingen (warehousing, transport, aankoop, verkoop, …). Het maken van gap analyses tussen de gevraagde business noden en de bestaande functionaliteiten in de verschillende business applicaties. Communicatie van de analyse naar de IT-ontwikkelaars. Het testen van de ontwikkelde functionaliteiten en het ondersteunen van gebruikers bij vragen of probleemmeldingen. Je fungeert als teamlid in de verschillende projecten die betrekking hebben op de uitrol van verschillende business applicaties. Je bent verantwoordelijk voor een aantal kleinere projecten ter verbetering van de bedrijfsprocessen en beheert zelf daarvoor budget, scope en timing.
Genk
Correct invoeren en afpunten van de aankoopfacturen handelsgoederen zodat de verdere boekhoudkundige verwerkingen kunnen steunen op een betrouwbare input Correct en tijdig boeken en controleren van kasverslagen zodat de boekhouding over de juiste gegevens beschikt Correct en overzichtelijk archiveren van de verschillende financiële documenten zodat alle boekhoudkundige input ten allen tijde terug traceerbaar is Indien de werking van de dienst of de organisatie als geheel het vereist, kunnen er tijdelijk bijkomende taken opgelegd worden
Herk-de-Stad
Je bent verantwoordelijk voor het laden/ lossen, orderpicken en magazijnbeheer. Je zal lichte administratieve taken moeten uitvoeren. Je zal werken met een heftruck en reachtruck. Attest is een plus. Je zal werken in een gekoelde omgeving (- 23 graden)
Paal
prio
Voor een aantal klanten in regio Paal zoeken wij nog productiemedewerkers voor oproepbasis. Wat houdt dit in ? Dagje vrij en geen plannen voor de rest van de week? Dan is de kans groot dat wij jou contacteren om in te springen in een bedrijf. Gaat dit werk goed? Dan zorgen wij dat je contract daar verlengd wordt. Toch op zoek naar iets anders? Dan helpen wij jou verder in de zoektocht naar de ideale job.
Tessenderlo
prio
Voor één van onze klanten gelegen te Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnoperatoren. Je zal verantwoordelijk zijn voor 1 productielijn. Samen met 2 collega-productiemedewerkers houd je de lijn draaiende. Je stuurt deze 2 productiemedewerkers aan en verdeelt de taken. Je werkt zelf ook mee aan de lijn: opstarten van de afvullijn, het juiste afvulprogramma kiezen, instellingen op het scherm van de machine goed zetten, materiaal (etiketten, sealfolie en bakjes) bijvullen. Bij productwissels zorg je ervoor dat de lijn volledig gespoeld wordt en dat de juiste materialen gebruikt worden.
Tessenderlo
Voor een klant in Tessenderlo zijn we op zoek naar een onderhouds-en storingstechnieker: - Je staat in voor het preventief onderhoud (onderhoudsplan en onderhoudswerken aan infrastructuur) - Je staat in voor het curatief onderhoud (Je lost storingen op zowel elektrisch, pneumatisch, mechanisch als hydraulisch) - Je staat in voor het technisch onderhoud van de installaties. Je lost de technische storingen en pannes op. - Je rapporteert aan de Production en Equipment manager - Je stelt formules voor ter verbetering - Je anticipeert op mogelijke problemen - Je zorgt ervoor dat de operatoren de meest efficiënte technieken gebruiken. Je stuurt hen bij en geeft opleidingen indien nodig. - Je zorgt ervoor dat de onderhoudsplannen worden nageleefd - Je draagt zorg voor de conceptveiligheid van de machines. - Je doet voorstellen ter verbetering van de productkwaliteit - Je bepaalt welke onderhoudswerkzaamheden behoren tot het eerstelijnsonderhoud - Je geeft opleidingen aan de operatoren - Je staat in voor de werkbonnen (uitvoeren, afmelden en documenteren)
Nieuwerkerken (Limb.)
prio
Nationaal transport: leveren van bouwmaterialen op werven Lossen van materialen met de kraan
Tongeren
prio
- Herstelling van deuken en krassen - Herstelling / vervanging van de voorruit - Roestwerende behandeling - Herstelling van schade onder verzekering - Kleine lakherstellingen
Tongeren
prio
Beheren van klantenbestand Beantwoorden van vragen van klanten (telefonisch & mail) Behandeling van klachten Organiseren van depannages Opstellen & opvolgen van offertes en contracten Contact met klanten, garages & depanneurs Klanten ontvangen en helpen bij het verhuren van wagens Inspectie van de wagens op schade Verplaatsing van de verhuurwagens (af en toe)
Wellen
Beheer & verbetering van document management systeem Opmaak documenten voor kwaliteit & voedselveiligheid Assistentie bij interne en externe klachten en continue verbeteringsprojecten Kalibraties & meetinstrumenten Kwaliteitsaudits (intern & extern)
Hechtel-Eksel
• Pólautomatyczne spawanie konstrukcji metalowych na podstawie rysunków technicznych • Kontrola pomiarów czesci konstrukcji • Kontrola wizualna spawanych konstrukcji • Praca na hali • Szlifowanie • Umiejetnosc znalezienia bledów i poprawienia ich
Hechtel-Eksel
• Obsluga robota spawalniczego • Montaz i umieszczanie niezbednych czesci • Wykonczenie elementow (pozbyc sie rozprysków, szlifowania i ewentualnie dodatkowe spawanie) • Kontrola jakosci spawania
Ham
Voor een klant in Ham zijn we op zoek naar een chauffeur C voor in de nacht. Je rijdt van maandag tot en met vrijdag. Je start in Genk om 21u30 en eindigt om 5u 's morgens. Bij aankomst laad je zelf je vrachtwagen. Je staat in voor het transport, en verdeling en lossen van sanitair en verwarmingsmateriaal.
Sint-Truiden
prio
Lassen van staalconstructies (bordessen, trappen, ramen, deuren, ...) Planlezen, technisch inzicht is nodig (technische tekening lezen) Kennis halfautomaat lassen vereist, TIG-las kennis is een sterke plus Het gaat om maatwerk, geen seriewerk Af en toe bereid zijn om mee te doen aan montagewerk op werven
Sint-Truiden
Montage metaalconstructies Ervaring met hoogwerker, verreiker, heftruck en schaarlift zijn sterke pluspunten 80% op werven, 20% op atelier
Tessenderlo
prio
Voor een klant in Mol zijn we op zoek naar een gedreven magazijnbeheerder Je staat in voor de verdeling van de goederenstroom in het magazijn Je staat in voor het verdelen van onderdelen, wisselstukken en dergelijke aan de werkplaatsmedewerkers, chauffeurs en derden Je staat in voor het beheer en opvolging van de stock Je zorgt dat de bestellingen tijdig geplaatst worden Je controleert de leveringen en staat in voor de ontvangst Je zet de leveringen op locatie, zorgt voor de registratie en administratie Je let er op dat de regels en voorschriften worden nageleefd Je staat in voor orde en netheid in het magazijn
Overpelt
Voor één van onze klanten, zijn wij momenteel op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers voor de regio Pelt/Lommel/Mol. Belangrijk is dat je in het bezit bent van een rijbewijs. - Je zal worden ingezet in mobiele ploegen voor de schoonmaak van bedrijven, scholen, trappenhallen van appartementen,... - Je zal werken van maandag t.e.m. vrijdag. - Je aantal werkuren varieert in functie van de mobiele ploeg waarin je zal werken.
Hasselt
Je bent verantwoordelijk voor de opbouw en afbouw van evenementen. Je zal ingezet worden voor verschillende werken bijvoorbeeld: - Tuinonderhoud - Afbraakwerken - Meewerken aan evenementen - Ophangen van reclamebanners, plaatsen van reclameborden,..
Hasselt
Wij zijn op zoek naar een ervaren poetshulp in de regio van Hasselt. Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van burelen en sanitaire voorziening. Je zal elke dag 5u werken, de uren zijn flexibel in te plannen.
Lommel
prio
Wij zijn op zoek naar een reachtruckchauffeur met pit (m/v) die voor onze klant te Lommel wil werken. Je zal instaan voor het klaarzetten van pallets voor het laden van vrachtwagens. Je werkt in een gekoelde omgeving maar je zal hiervoor een verwarmde reachtruck gebruiken. Samen met je team van collega's draag je zorg voor het groeien van de onderneming.
Lommel
prio
Wij zijn op zoek naar een supervisor (m/v) die voor onze klant te Lommel wil werken. Je zal het personeel in het magazijn aansturen en bijgevolg ook functioneren tussen kantoor en magazijn. Je zal ervoor instaan dat alle werkzaamheden goed worden uitgevoerd en werkt mee aan procesverbetering. Samen met je collega's zal je het magazijn draaiende houden.
Lommel
Voor één van onze klanten gelegen te Lommel, zijn wij op zoek naar een Orderpicker / Lader-losser m/v. - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen met de transpallet - Je stelt veiligheid voorop bij het besturen van de transpallet. - Je werkt foutloos en zorgt voor een correcte plaatsing. Als Orderpicker werk je in 2 ploegen.
Hasselt
Je bent verantwoordelijk voor de opbouw en afbouw van evenementen. Je zal ingezet worden voor verschillende werken bijvoorbeeld: - Tuinonderhoud - Afbraakwerken - Meewerken aan evenementen - Ophangen van reclamebanners, plaatsen van reclameborden,..
Beringen
prio
Voor een klant in Beringen, zijn we op zoek naar een winkelmedewerker - Inladen van goederen in de rekken a.d.h.v. een scanner (stockbeheer) - Klaarzetten van bestellingen - Auto’s inladen van klanten
Lommel
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde assistent supervisor (m/v) die voor onze klant te Lommel wil werken. - Je zal instaan voor het foutloos laden en lossen van de vrachtwagens en zorgt voor een correcte plaatsing in het magazijn. Een normale vracht werk je af in 40 minuten. - Je meldt schades of afwijkingen direct, vult de nodige documenten in en herstelt waar mogelijk. - Je denkt proactief en stelt geregeld oplossingen voor bij problemen die zich voordoen. Ook procesverbeteringen behoren tot jou takenpakket. - Je rapporteert aan de supervisor en neemt ook zijn/haar taken over bij afwezigheid.
Tessenderlo
Voor onze klant in de regio Paal zijn wij op zoek naar een Natlakspuiter M/V. Hier zal je instaan voor het natlakken van voornamelijk buisvormige, lichtmetalen frames. De lak moet op alle plaatsen even dik verneveld worden. Je moet echt precies kunnen werken: veel afplakwerk, er wordt ook veel in verschillende kleuren en/of lagen gewerkt.recisiewerk. 4 cabines, niet gesloten, wel afzuigsysteem. Je mengt ook zelf alle verven. Mengcabine: pistoolschilders mengen zelf alle verven.
Tessenderlo
- Als rechterhand van de plantmanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van het productieproces. - Op continue basis analyseer en beheers je met een kritische blik het productieproces om dit te optimaliseren. Je verzamelt, analyseert en interpreteert de productie-KPI’s. - Je stelt een efficiënte personeelsplanning op en stuurt je collega’s aan, rekening houdend met hun individuele capaciteiten. Je staat in voor de opvolging van de dagelijkse planning. - Jouw leiderschapsstijl omvat de volgende kernwoorden: motiveren, ondersteunen, doen toepassen van de methodieken, … dit alles vanuit helicopterview. - Je monitort het kwaliteitsbeleid (HACCP) en je implementeert efficiëntie- en kwaliteitsverbeteringen op de werkvloer. - Je detecteert opportuniteiten voor verbetering op vlak van proces, rendement, kwaliteit, veiligheid, …
Paal
Zin om te werken als productie manager in een bedrijf met zuiderse sferen ? Perfect ! Lees snel onderstaande omschrijving en solliciteer op deze functie ! -Als rechterhand van de plantmanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van het productieproces. -Op continue basis analyseer en beheers je met een kritische blik het productieproces om dit te optimaliseren. Je verzamelt, analyseert en interpreteert de productie-KPI’s. - Je stelt een efficiënte personeelsplanning op en stuurt je collega’s aan, rekening houdend met hun individuele capaciteiten. Je staat in voor de opvolging van de dagelijkse planning. - Je bent een rasechte leider. Dingen bekijken vanuit helicopterview? Geen probleem. Mensen ondersteunen, motiveren ... zijn jouw drijfveren - Je monitort het kwaliteitsbeleid (HACCP) en je zorgt voor een goede toepassing op de werkvloer - Je detecteert opportuniteiten voor verbetering op vlak van proces, rendement, kwaliteit, veiligheid, …
Tessenderlo
Deze afdeling werkt in een doorschuifsysteem. Concreet wil dit zeggen dat je de ene week het outboundpakket verzorgt: orderpicking, verzendingsadministratie, pallets met afgewerkt product controleren en stockeren, … De andere week beheer je de inbound: je lost binnenkomende goederen en voert een controle uit op de kwaliteit en correctheid van alles wat geleverd wordt. Tot slot boek je deze in in het systeem om de goederen vervolgens te voorzien van een palletsticker om later op de juiste locatie te zetten. Aan de hand van een klaarzetlijst, bevoorraad je de productiebufferzones. Je neemt op regelmatige basis deel aan stocktellingen en cycle counts. Gezien de versheid van onze producten, is het magazijn met de afgewerkte producten en de pickingzone gekoeld tot 3°C. Uiteraard krijg je van ons de juiste en aangepaste werkkledij waardoor het aangenaam werken is bij deze temperaturen.
Lummen
Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van kranen en mechanische onderdelen. Je voert werken uit aan hydraulische, pneumatische en mechanische installaties. Je zal kleine laswerken uitvoeren. Je zal werken in 2 ploegen (dagdienst en late ploeg 13u tot 20u)
Paal
Als klantendienstmedewerker sta je in voor het behandelen van binnenkomende telefoons. Je kan hier kiezen tussen zowel inbound als outbound werken en helpt onze klanten graag verder met hun vragen. Door middel van telefonische commerciële contacten ben je verantwoordelijk voor het boeken van afspraken in de agenda’s van onze accountmanagers die voornamelijk op de baan zijn. Je staat in voor het maken van de afspraak en het vervolledigen van de klant- of prospectgegevens in onze database. Nadien verwerk je het bezoekverslag van de accountmanager en geef je feedback over bijsturingen die in navolging van je calls kunnen gebeuren. Je helpt/denkt mee over het call-script om onze boodschap efficiënter en begrijpelijker te formuleren aan de prospect.
Tessenderlo
prio
Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van verschillende vestigingen. Je zal klusjes/ kleine reparatiewerken uitvoeren in de gebouwen en kantoren; installeren van dispensers (sanitair), kleine renovatiewerken en onderhoud van gebouwen en kantoren op diverse werven.
Tessenderlo
prio
Ben je op zoek naar een job in de productie ? Heb je een sterke affiniteit met cosmetica? Wil je snel aan de slag? Dan is deze jobaanbieding is voor jou! Wij zijn op zoek naar Inpakkers voor een bedrijf in Paal. - Je zal instaan voor manueel inpakwerk, dopjes op flessen plaatsen, dozen plooien, labels kleven, ..... - Je voert lichte arbeid uit waarbij je een volledige dag rechtstaat. Er dienen geen zware lasten getild te worden. - Je zal afgewerkte producten in dozen verpakken en stapelen op paletten. - Je bent ook verantwoordelijk op de controle van de producten en zorgen dat het product voldoet aan de kwaliteitseisen.
Beringen
Voor de functie van polyvalente voorbereider, zal je instaan voor volgende werkzaamheden; - Coördinatie van alle activiteiten: ontzouting - meng - tapenade- voorbereider- prémixen. Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning van de voorbereidingsactiviteiten volgens kwaliteits- en productie KPI's. - Verantwoordelijk voor de juistheid van de stock tussenvoorraden: stocktelling op basis van een voorraadlijst + indien nodig stockcorrecties doen. Tussenvoorraden: stock-ontzouting, meng, halffabricaten, pré-mixen, ontpakte grondstoffen. De Menger mengt de producten op basis van vastgelegde recepturen en m.b.v. de weegschaalkoppeling ( vloerweegschaal). Bedienen en spoelen van mengmachine, mengkuip, tranportbandje, normwagens verrijden. Je zorgt voor een correcte afweging en aanmelding van mengingen in mixit- tracit. Je volgt de productieplanning en werkt deze af in de aangegeven volgorde en batchgroottes. De tapenadenbereider bereidt tapenade ( halffabricaten) op basis van vastgelegde recepturen en richtlijnen. Je spoelt de schaalcutter bij referentiewissels. Je volgt de productieplanning en werkt deze af in de aangegeven volgorde en batchgroottes. De ontzouter ontzout de olijven m.b.v. ontzoutingslijn en continue ontzouttingsbaden. Je maakt ontzoutingsbrine aan en scant de olijven van de bufferzone naar de "in gebruik-stock". Je bepaalt de PH, verrijdt normwagens en volgt de productieplanning.
Tessenderlo
Voor één van onze klanten in de voedingssector, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde meewerkende teamleader voor het magazijn. - Je staat in voor de aansturing en coördinatie van enkele enthousiaste warehousemedewerkers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor een volledige en correcte verzending van goederen, je neemt actie waar nodig en doet voorstellen ter verbetering. - Je communiceert op dagdagelijkse basis met de (productie)planner en voorraadbeheerder. - Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het onthaal van nieuwe medewerkers en hun training en opleiding. - Je zal ook werken als magazijnier: laden en lossen van goederen, kwaliteitscontrole (THT, meting temperatuur, check op geleverde hoeveelheid, type, ... ), bijbehorende administratie, klaarmaken klantenorders, zones bevoorraden, ...
Lummen
Jouw functie is cruciaal binnen het bedrijf. Voor onze opbouw van kranen vervaardigen wij zelf heel wat onderdelen. De meeste van deze onderdelen betreft stukwerk en een aantal van deze onderdelen zullen in kleine series door jou vervaardigd worden. Vanuit onze onderhouds- en herstelactiviteiten zal jij tal van opdrachten vervullen. Dit betreft heel vaak maatwerk. Verder voeren wij (occasioneel) draai- en freeswerk uit voor derden. Ook deze werken zijn doorgaans maatwerk.
Sint-Truiden
- Je staat in voor het beoordelen van de effecten van diverse teelthandelingen - Je bent actief in diverse werkzaamheden in de fruitteelt: planten, snoeien, plukken, dunnen,...
Wellen
- Je staat in voro de vlotte voortgang van het productieproces - Je bedient zelfstandig de spuitgietmachine - Je kan de machine omstellen en de nodige taken uitvoeren - In het kader van folieproductie sta je in voor de kwaliteits- en kwantiteitsnormen - Kwaliteitscontroles uitvoeren is voor jou geen probleem, je draagt immers kwaliteit hoog in het vaandel. - Je rapporteert over het verloop van de productie
Tessenderlo
Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Paal zijn wij op zoek naar een metaalarbeider. Je zal instaan voor het ophangen en afnemen van metalen onderdelen. Ook zal je metalen onderdelen schuren, polijsten, boren,... Verder zal je af en toe rijden met de heftruck, waarvoor een heftruckattest nodig is.
Lanaken
Je hebt ervaring met ICT Hardware, software (besturingssystemen, communicatieapparatuur) Je beschikt over een basiskennis van netwerken (VLAN) Je hebt kennis van server infrastructuur en functionaliteiten Je beschikt over kennis van Microsoft Windows Server, SQL Server & Exhange. Je kan security zoals firewall, virusscanner en WPA2 toepassen Je verzorgt de optimalisatie van de bedrijfsprocessen. Je werkt nauw samen met de IT manager.
Genk
PRIJSOFFERTES Het opstellen van prijsoffertes a.d.h.v. analyses van lastenboeken - Projecten uitwerken die voorgesteld zijn door de klant - Administratieve verwerking van de offertes (voor opvolging etc.) - Overboeken van gemaakte offertes - Informeren bij leveranciers naar prijzen en leveringstermijnen - Leveringen opvolgen om fouten en nalatigheden te vermijden INFORMATIEVERSTREKKING Tijdig en correct vragen behandelen - Klanten ontvangen in toonzaal & info over producten verschaffen - Interne en externe klant info verschaffen i.v.m. producten (technische info, prijzen etc.) - Wijzigingen aanbrengen aan bestellingen - Inkomende fax verdelen over de verschillende diensten KLACHTENBEHANDELING Administratie van klachten - Leveranciers contacteren - Aanmaak retourbonnen - Melding foutieve leveringen - Creditnota's opstellen bij foute prijzen NETWERKING Onderhoud van contacten met klanten. Deelnemen & bezoeken van beurzen; opleidingen, infovergaderingen.
Sint-Truiden
Voor een klant dat ramen en deuren maakt, zoeken wij nog een nieuwe collega. - Je werkt in dagdienst, maar je staat open om in 2 ploegen te werken - Je monteert de raamkaders die uit de machine komen
Beringen
prio
Voor onze klant in Beringen zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker voor in de diepvries. Je werkt in een omgeving van -20°C en krijgt speciale beschermingskledij. Je doet dit afwisselend met winkelwerk/ magazijnwerk. items op de juiste plaats stockeren/ toewijzen. items labelen
Sint-Truiden
Voor onze klant zoeken wij een ervaren bekister. Hoe ziet jouw takenpakket eruit? - Je werkt vanuit het atelier in Sint-Truiden - Samen met je collega's sta je in voor de bekistingen voor prefab betonelementen - Je stort beton in de bekistingen - Je voert kwaliteitscontroles uit - Betonelementen bijwerken is voor jou geen enkel probleem
Sint-Truiden
Wat zijn jouw taken? - Ontwerpen bespreken met je klanten (B2B, overheden) - Je stelt een calculatie op met bijhorende offerte - Je ontwerpt in AutoCad prefab betonelementen - Productietekeningen maken - In het atelier kan je samenwerken met de bekisters en betonarbeiders - Productieopvolging - Klanten op de hoogte houden van het proces is voor jou geen probleem
Tongeren
- Samen met een aantal collega's ga je op pad om aluminium raam- en deurprofielen te plaatsen op werven in Limburg, Vlaams-Brabant (max. Brussel) en Luik - Je plaats enkel de raam- en deurprofielen en niet het glas
Tongeren
- Analyseren van bouwdossiers en lastenboeken - Offertes opstellen - In de zaal verkopers ondersteunen - Voor woning- en projectbouw calculaties maken van raam- en deurprofielen en gevelpanelen in aluminium
Hasselt
Ben jij klantvriendelijk? Bestaat je passie uit het verder helpen van klanten? Dan ben jij de geschikte kandidaat Je staat in voor het verkopen en inrichten van sanitaire ruimtes aan consumenten. Je analyseert grondig de behoeften van de klant. Nadien interpreteer je de aangeleverde plannen en afmetingen. Op basis hiervan werk je een gedetailleerde offerte uit die aansluit bij de behoeften van de klant. Je staat in voor de opvolging van A tot Z. Je draagt zorg voor de nodige administratie en rapportering.
Diepenbeek
Voor onze klant in Diepenbeek zijn we op zoek naar een Quality Manager: * Je draagt zorg voor het actief houden van het kwaliteitsbeleid en -handboek * Je volgt de kwaliteit van het eindproduct op * Je behandelt alle klantenklachten, in overleg met sales en maakt opportuniteiten hieruit * Je (bege-) leidt alle audits, zowel die op vlak van certificaten BRC/IFS, als die van klanten, al dan niet gepland. * Je bent verantwoordelijk voor alle milieu-aspecten. * Je volgt de bestaande KPI's op vlak van QA op, en bouwt dit uit waar nodig, inclusief Visual management op de werkvloer. * Je organiseert regelmatige klantenenquetes, in overleg met sales, en leidt verbeteringstrajecten af uit de respons hierop. * Je bent verantwoordelijk voor de aanmaak/opvolging van stalen door klanten. * Je leidt de wekelijkse kwaliteitsvergadering, en neemt actief deel aan de wekelijkse productie- en maandelijkse managementvergaderingen. * Je maakt voorstellen voor investeringen, wel doordacht met alternatieven, ROI berekeningen enz.
Genk
Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar monteurs voor werven, als monteur sta je in voor: * Het monteren van industriële luchtkoelers, warmtewisselaars en drukapparaten * Het samenstellen van diverse apparaten en constructies aan de hand van detailtekeningen * Het respecteren van de opgedragen uitvoeringstermijnen.
Zonhoven
prio
* Je staat in voor het tijdig aanvoeren van leeggoed en verpakkingsmaterialen aan de productielijn en het wegplaatsen van afgewerkte producten op de juiste locatie in het magazijn. * Je werkt met scanning. * Je zorgt voor orde en netheid in het toegewezen gebied. * Je werkt volgens de geldende HACCP-, hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. * Je helpt mee in de productie waar nodig.
Tongeren
Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid - Dagdagelijkse organisatie, coördinatie, planning en opvolging van de taken - Aansturen van het team maintenance operators - Communiceren omtrent het onderhoudsplan en de geplande prioriteiten - Preventief als curatief oplossen van technische problemen - De efficiëntie, kwaliteit en budget binnen de afdeling bewaken
Hasselt
prio
Als monteur maak je deel uit van een klein team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant.
Nieuwerkerken (Limb.)
- Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van nauwe relaties met bestaande en potentiële klanten - Je bent verantwoordelijk voor je eigen agenda en doet zowel in België en omliggende landen bezoeken - Je volt het verkoopproces op - Je volgt de trends en ontwikkelingen in de markt op - Je bent steeds op de hoogte van het productenprogramma - Samen met het interne team bekijk je de beste technische oplossing voor je klant - Je staat in voor een goede klachtenafhandeling - Je rapporteert aan de CEO
Nieuwerkerken (Limb.)
- Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van nauwe relaties met bestaande en potentiële klanten - Je volgt het verkoopproces van A tot Z op - Je assisteert de klant bij opleidingen - Je volgt de trends en ontwikkelingen in de markt op en je tracht hierop in te spelen. - Stap voor stap begeleid je de potentiële klant - Je rapporteert aan de verantwoordelijke en werkt nauw samen met de aankoop-afdeling - Je hebt dagelijks telefonisch en schriftelijk contact met klanten
Sint-Truiden
- Ja maakt deel uit van het Europese klantenserviceteam. Je zal verantwoordelijk zijn voor Polen. - Je bent het aanspreekpunt voor externe klanten - Je zorgt voor een snelle en betrouwbare communicatie - Je adviseert klanten i.v.m. het assortiment via telefoon/ mail - Je zorgt voor de algemene administratieve taken - Je rapporteert aan de verantwoordelijke
Sint-Truiden
prio
- verantwoordelijk voor de toegewezen klantendossiers - aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot productinfo ,prijzen ,bestellingen ,leveringen ,klachten...etc. - ondersteuning buitendienst ,offertes,bestellingen....etc. - orderverwerking ,planningen - dossiers opvolgen van A-Z - je verzorgt de nodige commerciële correspondentie met interne en externe klanten - prijscalculaties maken
Borgloon
Als hef- en reachtruckchauffeur m/v ben jij verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens met de hef- en reachtruck en het stockeren van goederen op de juiste plaats in het magazijn.
Beringen
Voor een snelgroeiende onderneming in de cosmeticasector zijn wij op zoek naar 5 productiemedewerkers m/v. Als productiemedewerker m/v ben je verantwoordelijk voor: - het bevoorraden van de de productie- en inpaklijn: je plaatst flesjes op de band, je zet dopjes op flesjes, je vult etiketten bij, ... - het verpakken van afgewerkte producten: je verpakt producten in dozen en stapelt deze op paletten. - het controleren van de kwaliteit van de producten
Tessenderlo
prio
Voor één van onze klanten gelegen te Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnoperator. - Je bent verantwoordelijk voor 1 productielijn. Samen met 2 collega-productiemedewerkers houd je de lijn draaiende. Je stuurt deze 2 productiemedewerkers aan en verdeelt de taken. Je werkt zelf ook mee aan de lijn: opstarten van de afvullijn, het juiste afvulprogramma kiezen, instellingen op het scherm van de machine goed zetten, materiaal (etiketten, sealfolie en bakjes) bijvullen. - Bij productwissels zorg je ervoor dat de lijn volledig gespoeld wordt en dat de juiste materialen gebruikt worden.
Hasselt
prio
Voor onze klant, een ijsfabriek in Hasselt, zijn we op zoek naar een gemotiveerde machineoperator (2 ploegen) te Hasselt. Als operator sta je in voor de optimale werking van je machine: • Het instellen, afstellen en bedienen van de machines. • Hierbij vul je documenten in omtrent de traceerbaarheid van de producten. • Oplossen van kleine storingen en het reinigen van de installaties. • Je bent verantwoordelijk voor het afleveren van kwalitatieve producten.
Borgloon
- Je analyseert en lost technische storingen van mechanische of elektrische aard aan de productiemachines op - Je voert technische werkzaamheden uit - Je voert preventief onderhoud uit - Je leeft de veiligheids- en hygiënevoorschriften na
Overpelt
Voor een bedrijf te Overpelt zijn wij op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur die het zwaardere werk niet schuwt. Je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens. Daarnaast ga je ook gedeeltelijk moeten mee helpen in de productie. Je werkt in ploegen (6.00u-14.00u en 14.00u-22.00u).
Tongeren
Fysiek zwaar werk aankunnen Stenen laden / fundering aanmaken / stenen plaatsen (meermaals/dag) Soms contact met nabestaanden (kunnen communiceren en medeleven uiten)
Tongeren
Je staat in voor het invoeren, verwerken en goedkeuren van facturen en documenten van leveranciers. Volgende zaken behoren tot jouw takenpakket: - voorbereiden, controleren en uitvoeren van betalingen - disputen oplossen - interne data up-to-date houden - maandelijkse afsluiting voorbereiden en ondersteunen
Sint-Truiden
• Gemeentes bezoeken (grafkelders, stadmeubilair,...) • Contact met de stedenbouw ambtenaar om oplossingen voor hemelwater voor te stellen • Contact met de milieu ambtenaar om waterzuiveringsinstallaties voor te stellen. • 2-talig
Genk
Als logistiek medewerker van de afdeling goederenontvangst los je vrachtwagens met behulp van een transpallet, heftruck of rolbrug.
Tongeren
prio
Je staat in voor volgende taken: - opvolging en bevoorrading van één of meerdere productgroepen - onderhandelen met leveranciers - registratie, behandeling en opvolging van schadeclaims - toezicht op de facturatie - coördinatie van levertermijnen - je werkt nauw samen met de aankoopverantwoordelijke
Paal
prio
Voor onze klant te Paal-Beringen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Reachtruckchauffeur M/V. Jouw takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de goederen. - Je verplaatst de goederen in het magazijn. - Je bent verantwoordelijk voor het inscannen van producten. - Je ondersteunt de hoofdmagazijnier.
Tongeren
Onderstaande punten behoren tot jouw takenpakket: - Oplossen van complexe en dagelijkse problemen met betrekking tot PC, server, netwerkinfrastructuur, hard- en softwareproblemen - Samenwerken met IT-medewerkers - Informatie geven (telefonisch) over technische vragen - Voorbereiden, testen en installeren van nieuwe infrastructuur
Sint-Truiden
Ben jij een meester in het luisteren en kan je als de beste de behoeften van de klant bepalen om hier naderhand op in te spelen? Ben jij commercieel en mondig aangelegd? Heb jij de nodige verantwoordelijkheid en ben je gemotiveerd? Dan ben jij diegene die wij zoeken! Je staat in voor: - Afspraakname (B2B + B2C) - Cross-sell, upsell, prospectie - Enquêtes afnemen - Vanuit bevraging leer je de klant kennen en speel je in op zijn/haar wensen
Tessenderlo
prio
Voor een voedingsbedrijf in Tessenderlo zijn we op zoek naar een ervaren magazijnier Hef/reachtruck M/V Je hebt reeds ervaring met het rijden met een reachtruck. Je wil werken in 2 ploegen Werken in een koude werkomgeving ( gekoeld tot 3°C) schrikt jou niet af, dit afgewisseld met ongekoelde magazijnen. Hoofdrekenen vormt voor jou geen probleem ( orderpicking ) Je kan werken met een computer voor het inboeken van orders, zendnota's verwerken,.... Dan ben jij de geknipte collega !
Sint-Truiden
Volgende taken zal je moeten uitvoeren: - ontvangen en controleren van goederen - inventaris uitvoeren - stockeren van wisselstukken - opzoeken en uitgeven van wisselstukken - ontvangen van klanten, balieverkoop en informatie geven aan klanten - factureren van wisselstukken - bestekken opmaken
Sint-Truiden
Volgende elementen behoren tot jouw takenpakket: - klanten onthalen, informeren en doorverwijzen - toelichten van werkzaamheden aan de klanten - opmaken van planningen - communicatie met de werkplaats - administratieve opvolging -opvolgen van klanten
Wellen
- Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van specifieke documenten - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit- en voedselveiligheid - Je helpt bij interne en externe klachtenafhandeling - Je bent verantwoordelijk voor kalibraties van meetinstrumenten - Je werkt mee aan kwaliteitsaudits
Wellen
- Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten en behartigt de toegewezen klantendossiers. - Offertes en bestellingen opvolgen. - Je verzorgt de nodige commerciële correspondentie met interne en externe klanten.
Lanaken
prio
Je bent verantwoordelijk voor de toevoer van grondstoffen. Je staat in voor het bedienen van de pers. Je houdt de installatie nauwkeurig in de gaten. Je staat in voor de kwaliteitscontrole. Intensieve opleiding.
Sint-Truiden
- Inboeken facturen - Voorbereidingen betalingen en opvolgen ervan - BTW aangiftes - Afsluitingen - Contacten met externe partijen - Loonadministratie
Sint-Truiden
- Allround medewerker met een passie voor wagens - Wagens wassen en klaarmaken om af te leveren - Wagens Leveren - Administratie ,afspraken & planningen
Hasselt
prio
Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de dozen. Je vult de deksels en potjes aan. Je zorgt voor de algemene orde van de werkplaats. Je meldt storingen bij de technische dienst.
Opglabbeek
Voor onze klant gelegen te Oudsbergen, zijn wij op zoek naar een schrijnwerker m/v. Je takenpakket zal bestaan uit: het instellen van machines, het correct gebruiken van machines, meebouwen aan prototypes, plannen lezen,...
Sint-Truiden
Als monteur sta je dagelijks in voor de installatie van verwarming, sanitair, leidingen, airco's en / of verluchtingssystemen. Je staat daarnaast ook in voor het onderhoud van deze installaties.
Paal
prio
Voor één van onze klanten gelegen te Paal, zijn wij op zoek naar afvullers / inpakkers. - Je zal instaan voor manueel inpakwerk, dopjes op flessen plaatsen, dozen plooien, labels kleven, maar ook dozen dichtkleven en stapelen op paletten. Je voert verschillende werkzaamheden uit doorheen de dag waardoor je een afwisselende job hebt. - Je voert lichte arbeid uit, er dienen absoluut geen zware lasten getild te worden.
Maasmechelen
prio
Onze klant is een onafhankelijk jong en dynamisch productiebedrijf in de metaalsector. Hun core business bestaat uit de aanmaak van gelaste en gelakte profielen uit staal. De klant beschikt momenteel over 2 buizenlijnen voor de aanmaak van deze profielen. -Als operator van onze TM ben je verantwoordelijke voor een team van 4 à 5 mensen. -Je stelt de machine af en doet de nodige controles alvorens over te gaan op productie modus. -Vanaf dan stuur je het team om de maximale kwaliteit en kwantiteit te behalen en ben je de drijvende kracht van je team. -Je doet de nodige kwaliteitscontroles en rapporteert de productieresultaten aan de productieverantwoordelijke. -Je bent creatief en vaardig genoeg om kleine storingen en problemen zelfstandig op te lossen en brengt de nodige verbeteringen toe om deze machines op een hoger niveau te krijgen. -Je zorgt er voor dat je werkomgeving net en op orde blijft zodat de overgang bij ploegwissel vlot kan verlopen. -Na een intensieve opleidingsperiode van enkele maanden kan je volledig zelfstandig werken.
Tessenderlo
prio
Ben je op zoek naar een job waarbij je lichte arbeid uitvoert ? En kan je jezelf verplaatsen? Spreekt het je aan om... - manueel in te pakken, dopjes op flessen te plaatsen, dozen te plooien, labels te kleven, ..... - lichte arbeid uit te voeren waarbij je een volledige dag rechtstaat - afgewerkte producten in dozen te verpakken en te stapelen op paletten - producten te controleren en te zorgen dat het product voldoet aan de kwaliteitseisen? Zo ja, dan hebben wij de perfecte job voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar inpakkers/afvullers met een affiniteit voor cosmetica.
Genk
Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de bandschuurmachine (type Hevami) Je voert de voorgeschreven kwaliteitscontrole correct uit Je staat in voor het onderhoud van de machine Profiel: Je hebt min. 5 jaar een stabiele werkervaring als metaalbewerker Je kan zelfstandig werken Je hebt een perfecte kennis van de Nederlandse taal
Genk
Taken: Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de lasrobot (Panasonic) Correct uitvoeren van de voorgeschreven kwaliteitscotnroles Bewerken van lasdelen, halfautomaat lassen Profiel: Je hebt reeds enige ervaring als bediener van een lasrobot of hebt interesse om het te leren Je hebt een perfecte kennis van de Nederlandse taal Je hebt ervaring in halfautomaat lassen Zelfstandig kunnen werken
Wellen
Als Operator Sleever ben je verantwoordelijk voor de laatste stap binnen de productie van de shrink sleeves. Jij draagt zorg voor het op correcte wijze verlijmen van de shrink sleeves en het afwerken van de eindproducten volgens de klantwensen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het gehele proces: instellen/ombouwen van de machine, zorgen voor de juiste instellingen aan de hand van de klantwensen, samenstelling lijm, correcte verpakking en het schoonmaken van de machine. Hierbij behoren ook het bewaken van de normen en de kwaliteit van de producten.
Wellen
Als operator afwerking digitaal ben je verantwoordelijk voor het afwerken van geproduceerde etiketten. Je stelt/bedient de machine om etiketten te voorzien van vernis, te snijden in banen, te stansen en correct op (kleinere) rollen te zetten. Daarnaast verpak je alles naar wens van de klant en voorziet alles van de benodigde informatie voor zowel het magazijn als de klant. In deze technische functie zorg je ook voor het schoonhouden en onderhoud van je machine.
Tongeren
* Door middel van orderpicklijsten ga je de goederen met een elektrische sleper rond halen en stapel je deze op de juiste manier op de rolcontainers. * Klaarmaken van de bestellingen. * Leeggoed uitsorteren * Controle binnenkomende goederen * Orde en netheid magazijn
Zonhoven
prio
Functie: Samen met jouw team bent je verantwoordelijk voor het adviseren van klanten in het filiaal te Hasselt. Je geeft technisch advies omtrent de producten. Je bent sociaal, klant- en resultaatgericht en je kan nauwkeurig en zelfstandig werken. Je bedient onze klanten op een snelle en vriendelijke wijze. Je zorgt het correct aanvullen van de rekken en het magazijn. Je bent medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Je helpt bij het lossen van goederen en de aanvulling van de stock.
Lummen
prio
In de eerste fase van jouw tewerkstelling werk je nauw samen met de collega's van nesting om de continuïteit van de laser en plasmabrander gegarandeerd kan worden. Je zal gebruikmaken van het Lantek-software pakket. Hiervoor voorziet onze klant een opleidingstraject. Na een inwerkingstijd en interne opleiding zal je breed ingezet met o.a. programmering van lasrobots, Cadman B-aansturing LVD Plooibank, aansturing van buizenplooimachine en ontwerpen van projecten en onderdelen.
Overpelt
Voor één van onze klanten, zijn wij momenteel op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers voor de regio Overpelt. - Je zal worden ingezet in een mobiele ploegen voor de schoonmaak van bedrijven, scholen, trappenhallen van appartementen - Je zal werken van maandag t.e.m. vrijdag en soms ook op zaterdag en/of zondag in de ochtend. Het werken in het weekend wordt zoveel mogelijk beperkt. - Je aantal werkuren varieert in functie van de mobiele ploeg waarin je zal werken.
Neerpelt
Voor één van onze klanten, zijn wij momenteel op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers voor de regio Neerpelt. - Je zal worden ingezet in een mobiele ploegen voor de schoonmaak van bedrijven, scholen, trappenhallen van appartementen - Je zal werken van maandag t.e.m. vrijdag en soms ook op zaterdag en/of zondag in de ochtend. Het werken in het weekend wordt zoveel mogelijk beperkt. - Je aantal werkuren varieert in functie van de mobiele ploeg waarin je zal werken.
Lommel
Voor één van onze klanten, zijn wij momenteel op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers voor de regio Lommel. - Je zal worden ingezet in een mobiele ploegen voor de schoonmaak van bedrijven, scholen, trappenhallen van appartementen - Je zal werken van maandag t.e.m. vrijdag en soms ook op zaterdag en/of zondag in de ochtend. Het werken in het weekend wordt zoveel mogelijk beperkt. - Je aantal werkuren varieert in functie van de mobiele ploeg waarin je zal werken.
Bocholt
In deze functie werk je in een team dat verantwoordelijk is voor de opbouw van de vrachtwagens (haaksystemen en/of kippers). De ploegbaas start samen met jou de productie op, ondersteunt je en stuurt bij waar nodig. Je werkt op een zelfstandige manier maar werken in teamverband is nooit veraf. Je werkt op een vaste locatie in het atelier. De opbouw van de vrachtwagen wordt gemaakt in het eigen atelier, volledig volgens de wensen van onze klant.
Lummen
prio
Voor een bedrijf in Lummen zijn wij op zoek naar een lasser-samensteller (m/v) in dagdienst. Je zal instaan voor het lassen en samenstellen van staal & aluminium volgens tekening. We zoeken hiervoor iemand die een eerste ervaring heeft in halfautomaat-, TIG-lassen en samenstellen
Lummen
Voor een dynamische groep van transportbedrijven in de sector van transport, distributie en logistiek, dat de afgelopen jaren een stevige marktpositie verworven heeft, wordt een ervaren Heftruckchauffeur met attest gezocht voor de vestiging in Lummen. Als heftruckchauffeur sta je samen met je collega’s in voor een snelle en nauwkeurige verwerking van de dagelijkse orders in het gekoelde magazijn en de diepvries. De veiligheid van je collega’s alsook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. Je werkt in een 3-ploegenstelsel.
Wellen
- Je zal extruders bedienen, omstellen - Je bent verantwoordelijk voor een optimale productie die voldoet aan alle kwaliteitsnormen - Je controlefunctie speelt een zeer belangrijke rol
Wellen
Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: - laden en lossen van vrachtwagens - stockage van afgewerkte producten - intern containerpark - stockage en voorziening grondstoffen
Tessenderlo
Voor één van onze klanten gelegen te Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een polyvalent magazijnier. Je zal instaan voor het lossen van binnenkomende goederen en de bijbehorende kwaliteitscontrole. Daarna zal je alle goederen inboeken in het systeem en voorzien van de juiste palletsticker om vervolgens op correcte locatie te scannen. Je zal ook instaan voor het correct afwerken van klantenorders, bv. verzendklaar maken, leverbonnen verzorgen en verzendnota en CMR's voorzien. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bevoorraden van verschillende bufferzones aan de hand van lijsten.
Sint-Truiden
Taken : - Na een intensieve opleidingsperiode bent u in staat om de centrale zelfstandig te bedienen. - De dagelijkse reiniging van de mixerinstallatie is van primordiaal belang voor de werking van de installatie. De goede uitvoering ervan neem je ter harte en is een belangrijk deel van uw takenaspect. - Bijzondere aandacht voor het onderhoud en de bediening van de mixerinstallaties, de toevoerbanden en de kubels. - U levert assistentie bij het onderhoud van de betoncentrale - U wisselt deze werkzaamheden af met montagewerkzaamheden in de fabriek Profiel : - Je kan zowel zelfstandig als in groepsverband je taken uitvoeren. - Je werkt in dagpost, die afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden start om 8 uur of om 9 uur - Je werkt nauwkeurig, veilig en ordelijk. - Je bent stressbestendig - Kennis van bediening van een rolbrug is een troef.
Sint-Truiden
Taken : - Je zorgt voor de dagelijkse afwerking van dekplaten op betonnen kuipen. - Je staat in voor het aanmaken van mortel. - Je wisselt je werkzaamheden af met montage van waterzuiveringen. - Je werkt veilig. Profiel : - Je kan zowel zelfstandig als in groepsverband je taken uitvoeren. - Je werkt in dagpost (7u tot 15u40) - Je werkt nauwkeurig, veilig en ordelijk. - Ervaring met beton is een plus. - Kennis van bediening van een rolbrug is een troef.
Bree
Job Talent pilnie poszukuje pracownic i pracowników do zbioru pieczarek. Nasz klient to miedzynarodowa firma, zajmujaca sie caloroczna produkcja pieczarek dla duzych belgijskich i holenderskich supermarketów. Opis stanowiska: - Zbieranie pieczarek i odcinanie koncówek nozykiem - Sortowanie pieczarek w pudeleczkach wedlug rozmiaru - Praca na stojaco na platformach zabezpieczonych barierkami - Przyjemne warunki do pracy: stala temperatura otoczenia okolo 17°-18°C
Hamont-Achel
Voor onze klant in Hamont-Achel gelegen zijn wij op zoek naar een Machineoperator M/V. Je zal meewerken op de afdeling voorbereiding van het bedrijf, waar ruw staal verwerkt zal worden tot staalconstructies. Je gaat daarbij verschillende bewerkingen uitvoeren aan de hand van de vooropgestelde productielijsten en tekeningen. Hierbij sta je voornamelijk in voor de bediening van de machines, laden/lossen van de materialen en manuele bewerkingen uitvoeren, zoals slijpen, schuren, branden, ... Tot slot maak je de onderdelen klaar om naar de lasafdeling te gaan. Je werkt in twee ploegen (vroege/late).
Tongeren
Gaat een team van 16 onderhoudstechniekers aansturen. (De onderhoudstechniekers doen preventief en curatief onderhoud van de productiemachines. (matrijzen, decoilers,…)) 50% Op de werkvloer, 50% bureauwerk. Taken ¢ Personeelsplanning opmaken + bespreken met de techniekers ¢ Projecten uitwerken ¢ Cijfers rapporteren aan de plantmanager ¢ Voorstellen van verbeteringen ¢ Meedenken met het bedrijf
Sint-Truiden
prio
- Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijzen - Je assembleert voortdurend verschillende types - Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal. Je registreert ontbrekende onderdelen - Je controleert goederen op zichtbare afwijkingen. Je registreert deze afwijkingen. - Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in - Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar
Hasselt
- Je staat in voor het plaatsen van hoogstaande kwaliteit op verschillende werven - Je staat in voor het werken volgens plan - Je werkt op verplaatsing, zowel bij particulieren als winkels, horecazaken,.. - Geen atelierwerk
Bilzen
prio
Takenpakket: - Verantwoordelijkheid: De verantwoordelijke stuurt de organisatie. Hij vervult een voorbeeldfunctie en staat in voor de goede werking van de organisatie. Hij is het aanspreekpunt voor de klanten en heeft een nauwe samenwerking met de directie. - Communicatie met de klanten optimaal beheren - Wassen van voertuigen; deuren uitvegen, velgen reinigen, beoordelen van spiegels en antennes - Werkverdeling: agenda bespreken met de werkplaats - Aansturen van medewerkers - Installatie onderhouden en nakijken en registreren van onderhoud. - Administratie: Toezien op correctheid en volledigheid van wasbonnen en systeem - Werkuren personeel dagelijks controleren - Opmaken van facturen einde maand of vraag van de klant . - Abonnementen bij houden van klanten - Orde en netheid: toezien op het naleven van regels i.v.m. orde en netheid, toezicht op zuiver houden van werkomgeving en eetruimte - Veiligheid: toezien op het correct opvolgen van veiligheidsregels, omgaan met onveilige situaties - Communicatie: klantvriendelijk en doordacht communiceren met klanten, vlot en correct communiceren met techniekers, magazijniers.
Sint-Truiden
prio
- Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van de productiemachines en voor het handmatig assembleren van palletten, houten verpakkingen met behulp van nagelpistolen en nietpistolen - Je waakt over de kwaliteit van de gemaakte producten - Je stuurt je machine bij indien nodig - Je reinigt de machine en je zorgt voor orde en netheid van je werkpost - Je rapporteert aan de productieleider en je werkt nauw samen met de collega's
Hasselt
prio
Je bent verantwoordelijk voor het behandelen van de inkomende telefoons. Je staat in voor het inplannen van de afspraken van de werkplaats. Je zal klanten adviseren met een commerciële toets. Je zorgt voor de administratieve opvolging van dossiers.
Zonhoven
prio
Je zal dagelijks 25 à 30 klanten per dag beleveren volgens een vaste route. Je begint met werken om 07u00 'sochtends tot 15u00. In de zomer kan dit iets later zijn, nml tot 16u30. De camion zal geladen worden met de heftruck, ervaring hierin is een pluspunt. Je zal de camion laden met waterflessen die 20 kg wegen.
Tongeren
- Je staat in voor het first line contact met onze B2B- klanten, voornamelijk via telefoon - Je belt slapende klanten om te informeren over de nieuwigheden - Je adviseert onze klanten over onze producten en diensten - Je zoekt samen met de klant naar de juiste oplossingen voor hun verpakkingsproces of magazijnuitrusting - Je noteert de bestellingen in het ordersysteem - Dankzij je commerciële ingesteldheid herken je onmiddellijk reële behoeften tijdens het gesprek waarop je efficiënt anticipeert
Hasselt
· Plaatsen van beugels · Plaatsen van leidingen · Lassen · Testen · Etc.
Alken
Je staat in voor het aansturen, motiveren en coördineren van jouw team en de diverse projecten die zij behartigen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nieuwe product-aanvragen, alsook voor alle vragen en problemen die betrekking hebben op jouw afdeling. Je beheert projecten in het kader van nieuwe productaanvragen. Je onderhoudt goede contacten met de betrokken partijen en volgt de uiteindelijke uitwerking nauw mee op, zodat vooropgestelde deadlines worden behaald en het project succesvol kan worden afgerond. Je staat in nauw contact met de klant, sales, productie, interne en externe diensten/leveranciers. Je zorgt voor een efficiënte taakverdeling binnen jouw team en begeleidt hen in projecten. Je identificeert mogelijke verbeteringstrajecten binnen jouw eigen departement en onderneemt de nodige acties om deze in de praktijk om te zetten.
Sint-Truiden
Als chauffeur CE en magazijnier oefen je een dubbele functie namelijk: - Als magazijnier sta je in voor laden en lossen van goederen en het opslaan van de inkomende goederen in het magazijn. - Als chauffeur CE zorg je ervoor dat de bestellingen op tijd afgeleverd worden bij de nationale als internationale klanten.
Lommel
Voor een van onze klanten in de voedingssector zoeken wij een productieoperator M/V met ervaring in het bedienen van machines. Je bedient de afvul- en verpakkingsmachines en lost kleine storingen op. Je stuurt een team van een viertal productiemedewerkers aan die aan jouw lijn werken. Je werkt in twee ploegen (6-14u en 14-22u) en indien je dit wenst, kan je ook op zaterdag werken. Je werkt in een gekoelde ruimte van +/- 14°C.
Tongeren
- Je staat in voor het plannen, opstarten en opvolgen van de montages van industriële poorten, snellooppoorten en andere oplossingen - Je werkt in een team met andere collega's - Je zorgt voor de administratieve afwikkeling van montagedossiers - Je hebt regelmatig contact met projectleiders, klanten en buitendienstmedewerkers
Sint-Truiden
- Je volgt de productieaantallen en kwaliteitsresultaten op - Je ondersteunt de Team supervisors in het vertalen van het beleid naar de werkvloer - Je neemt een actieve, trekkende rol op voor onderlinge communicatie en samenwerking - Je stimuleert, motiveert medewerkers en geeft feedback - Je waakt erover dat de taken en opdrachten in concrete taakverdeling wordt omgezet - Je volgt deze op en signaleert knelpunten - Je plant de ombouw van machines en volgt deze op - Je doet samen met het team verbetervoorstellen en waakt na goedkeuring over de implementatie - Je definieert acties bij kwaliteitsproblemen in samenspraak met het team
Hamont-Achel
Voor een klant van ons regio Hamont-Achel zijn we nog op zoek naar een Chauffeur C. Jouw takenpakket: - Distributie van horecaproducten bij horecazaken in de provincies Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen (maximum tot Brussel en Antwerpen). - Je krijgt een vaste route met steeds dezelfde terugkerende klanten. - Alle goederen staan op rolkarren. Je lost de goederen bij de klant met behulp van de laadklep van de vrachtwagen. - Je bent flexibel naar uren toe en bent bereid om overuren te doen indien nodig. Je bent bereid om sporadisch ook op maandag te werken.
Alken
Als servicetechnieker: - Zorg je voor de opstart van nieuwe installaties. o.a.: airco, vrv/vrf, lucht-lucht warmtepompen, industriële of commerciële koeling, ISO-constructie bouw. - Uitvoeren van de nodige testen. - Oplossen van herstellingen en storingen. - Zorgen voor het onderhoud aan de airco's, ventilatiesystemen en koel- & diepvriescellen. - Steek je een handje bij de montageploegen voor kleine installaties. - Werking van de installaties uitleggen aan de klanten zodat zij op eenvoudige manier mee aan de slag kunnen. - Verantwoordelijk voor de administratie die hieraan verbonden is. - 1 keer per maand neem je de permanentie voor zich, zodat in geval van pannes de klanten verder geholpen kunnen worden.
Tessenderlo
Voor een voedingsbedrijf in de regio Tessenderlo zijn wij op zoek naar een ervaren kwaliteitscontroleur M/V: - Verzamelen en controleren van referentiestalen, productiedocumenten, opstartcontroles en storingsformulieren. Je controleert de aanmeldingen versus geproduceerde producten (THT, aantal, Lot, …). Je boekt stalen in MicroSmedt in Limits en maakt ze klaar voor verzending. - Organoleptische beoordeling na 3 dagen + restzuurstofmetingen (beoordeling en registratie, metingen van referentiestalen). - Periodieke controles en rondgangen: wekelijkse ATP swabs na reiniging, swabs listeria/salmonella inboeken en klaarmaken voor verzending naar labo. checken van thermometers, weegschalen, glasinventaris, validatie allergenenreiniging. Je bent het eerste aanspreekpunt voor (kwaliteits-)problemen in productie. - Analyses en resultateninput: controle grondstoffen: grondstofanalyse volgens staalnameplan (kalibraties toestellen, staalnames, inboeken van stalen + klaarmaken voor verzending) + bespreking met QA Coördinator. - Controle verpakking: gewichtscontrole en diktemeting.
Sint-Truiden
Je staat in voor de herstellingen specifiek aan vorkheftrucks bij de klant of in het atelier.
Overpelt
Voor een klant van ons regio Overpelt zoeken wij een chauffeur CE. Jouw takenpakket bestaat er uit om containers met oude autobanden te wisselen. Je weegt deze container en levert ze af op de vestiging. Je haalt de banden op met een vrachtwagen volgens de reglementering van het wegtransport en de eisen van de klant. Je controleert de rijwaardigheid van de vrachtwagen en neemt de nodige maatregelen in geval van een ongeval of panne.
Sint-Truiden
prio
- De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst; - Je verleent technische ondersteuning aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud,.. - Je voert het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uit (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien,..); - Je staat in voor de vervanging of herstelling van defecte mechanische stukken en onderdelen en gaat deze afregelen en testen; - Je gaat mechanische stukken, onderdelen en systemen op maat brengen, vormgeven en aanpassen aan de installatie; - Je controleert de werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur,..) en gaat de kritieke punten (slijtage, smering,..) controleren.; - Je zorgt voor een conforme werking van de installaties;
Sint-Truiden
- Je bedient de machines om gaten in betonnen kuipen te boren - Je verdeelt het werk onder je team en coacht waar nodig - Je zal rekening houden met prioriteiten en leveringstermijnen bij het plannen van werkzaamheden - Je hebt er geen probleem me om zelf mee te werken - Je geeft het voorbeeld inzake algemene geldende regels in het bedrijf - Je kan een plan lezen, interpreteren en omzetten naar producten - Je bent administratief georganiseerd - Je rapporteert aan de productieverantwoordelijke
Sint-Truiden
* Opvolgen en corrigeren van chemische processen. * Superviseren van onderhoudswerken aan diverse installatie. * Uitvoeren van dagelijkse analyses en rapporteren dmv PC en netwerk. * Uitvoeren van kleinere onderhoudstaken aan eigen installaties * Controleren en besturen van de waterzuivering * Assisteren bij diverse projecten en het oplossen van productieproblemen
Alken
- Je plant klantbezoeken in en doet aan prospectie - Je volgt de klantwerving administratief op - Je zorgt voor het aanbrengen en opvolgen van nieuwe en bestaande klanten in Vlaanderen - Je staat in voor de verkoop van bevestigingsmaterialen voor zonnepanelen en andere groene energie-producten
Hasselt
- Opmetingen doen bij de klant en bekijken met de klant wat hij net wil en of dit haalbaar is. - Bestellingen plaatsen met leveranciers. - Planning opmaken samen met planner. - Levertijden + leveringen opvolgen. - Werfopvolging: arbeiders op de werf raad geven en aansturen, delegeren. - 50% intern, 50% op de werf. - Werf voorbereiden: zorgen dat alles aanwezig is zodat de arbeiders eenvoudig en efficiënt hun werk kunnen doen. - De meeste werven bevinden zich in de provincies Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.
Sint-Truiden
Ben jij een meester in het luisteren en kan je als de beste de behoeften van de klant bepalen om hier naderhand op in te spelen? Ben jij commercieel en mondig aangelegd? Heb jij de nodige verantwoordelijkheid en ben je gemotiveerd? Dan ben jij diegene die wij zoeken! Als Inbound service advisor m/v sta je in voor: - het helpen van klanten bij vragen - het beantwoorden en opvolgen van klachten - het verstrekken van informatie over diensten en producten om een verkoop te bekomen - het registreren van nieuwe klanten.
Alken
- Je staat in voor het tekenen van de uitvoeringsplannen en de gedetailleerde productietekeningen voor onze koeltechnische projecten - Je maakt samen met de projectleider de materiaalkeuzes - Je stelt het technisch to-built en as-built dossiers op (technische fiches,..) - Je zorgt voor efficiëntieverbetering in het tekenwerk en in de projectvoorbereiding door standaardisering, componentenbibliotheken,.. - Je zoekt de link tussen tekenwerk en offertecalculatie om een hogere efficiëntie te bekomen - Je zorgt voor correcte plannen en detail productietekeningen tegen de gevraagde deadline - Je kan werken met Revit, Autocad, Stabicad en BIM
Sint-Truiden
- Je bent verantwoordelijk voor de logistieke dienstverlening aan interne en externe klanten - Je verzorgt administratief de bestellingen bij leveranciers - Je verzorgt administratief de leveringen - Je onderhoud het contact met interne medewerkers, leverandciers, transporteurs en klanten - Je bent technisch aangelegd en denkt mee aan de optimalisatie van het magazijn - Je denkt mee aan de optimalisatie van logistieke processen en de implementatie ervan in een EPR-systeem
Halen
Je hebt reeds eerdere ervaring in de extrusie opgedaan Je wil werken in een 2-ploegensysteem Je hebt een stabiel werkverleden Je hebt oog voor kwaliteit en nauwkeurigheid Je hebt een technische achtergrond ( mechanische vormgeving, electromechanica, ….)
Zonhoven
prio
Voor onze klant in de voedingssector zoeken wij een operator. Je moet zelfstandig machines bedienen en 1e Lijnstoringen oplossen, moeilijkere storingen worden opgelost door de onderhoudstechnieker. Je werkt met de in- en uitpakmachines, spoel- en afvulmachines moet je ombouwen + afstellen. Soms werk je ook mee in de productie. Je zorgt voor het opstarten, bedienen en ombouwen van productiemachines Je bewaakt de continuïteit en de kwaliteit van het productieproces Je lost kleine storingen op
Borgloon
prio
* Je staat in voor het tijdig aanvoeren van leeggoed en verpakkingsmaterialen aan de productielijn en het wegplaatsen van afgewerkte producten op de juiste locatie in het magazijn. * Je werkt met scanning. * Je zorgt voor orde en netheid in het toegewezen gebied. * Je werkt volgens de geldende HACCP-, hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. * Je helpt mee in de productie waar nodig.
Tongeren
- Lossen van vrachtwagens en stockeren van goederen - Picken van goederen - Verpakken van de goederen aan de paktafels - Verzendklaar maken van orders en het laden van de vrachtwagens, rekening houdend met volumes, gewicht en kwetsbaarheid van de goederen - Controleren van de goederen op aantal, gebreken en/of beschadiging " Meewerken aan orde en netheid in het magazijn
Tessenderlo
prio
Voor één van onze klanten gelegen te Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnoperatoren. Je zal verantwoordelijk zijn voor 1 productielijn. Samen met 2 collega-productiemedewerkers houd je de lijn draaiende. Je stuurt deze 2 productiemedewerkers aan en verdeelt de taken. Je werkt zelf ook mee aan de lijn: opstarten van de afvullijn, het juiste afvulprogramma kiezen, instellingen op het scherm van de machine goed zetten, materiaal (etiketten, sealfolie en bakjes) bijvullen. Bij productwissels zorg je ervoor dat de lijn volledig gespoeld wordt en dat de juiste materialen gebruikt worden.
Alken
- Technische storingen oplossen aan het machinepark - Onderhoud op verschillende afdelingen - Pannes oplossen - Verbeteringen aan de machines rapporteren - Afboeken van benodigde wisselstukken
Tessenderlo
prio
Altijd al willen weten wat er zich afspeelt achter de schermen van een groot mediterraans productiebedrijf? Grijp dan nu je kans, wordt menger en bezorg mensen een explosie aan smaken in hun mond! Voor één van onze klanten in Tessenderlo zijn wij op zoek naar medewerkers voor in de voorbereidingsafdeling. Je bent verantwoordelijk voor: - Het afwegen en mengen van ingrediënten - Het maken van tapenades - Het vullen van zoete pepers
Tessenderlo
- Het draaiende houden van een productielijn: opstarten van de machines, instellen van de machines, omstellen van de machines bij productwissels, technische storingen oplossen, grondstoffen en verpakkingsmaterialen bijvullen, … - Je voert kwaliteitscontroles en metingen uit. - Reinigen en onderhouden van de machine en machineonderdelen.
Hamont-Achel
Voor een van onze klanten in de metaalsector zijn we op zoek naar monteurs M/V: - Montage van grote stalen constructies (industriebouw, bruggen, …) , vaak op hoogte in een hoogtewerker. - Je werkt in een team van 3 à 4 monteurs.
Tessenderlo
Door het periodiek en preventief onderhouden van het machinepark de beschikbaarheid van de totale productiecapaciteit maximaliseren. Technische projecten ondersteunen en uitvoeren. Je rapporteert aan de Production & Equipment Manager. - Je doet voorstellen ter verbetering van het technische machinepark. Je anticipeert op mogelijke problemen en lost technische storingen op. - Het onderhouden van industriële installaties met kennis van zaken zowel elektrisch als mechanisch. Je schat de werkzaamheden in, plant en coördineert deze, indien nodig besteed je deze werken uit. - Ervoor zorgen dat steeds de meest moderne en efficiënte technieken gebruikt worden bij het uitvoeren van de onderhouds- en afstelactiviteiten. Bijsturen waar nodig. - Opmaken van de verschillende onderhoudsplannen en toezien op de uitvoering hiervan. - Zorg dragen voor de conceptveiligheid van de machines. - Voorstellen doen ter verbetering van de productkwaliteit via technische verbeteringen. - Bepalen welke onderhoudswerkzaamheden behoren tot het eerstelijnsonderhoud. - Opleiding van operatoren naar eerstelijnsonderhoud. Bijstand aan operator verlenen bij het detecteren en oplossen van grotere technische storingen aan de productielijnen. Sporadisch lijnen ombouwen en start-klaarmaken voor productie. - Nieuwe technische investeringen/projecten opstarten en implementeren. - Het verwerken, afmelden en documenteren van werkbonnen.
Hasselt
prio
U verzorgt zowel zelfstandig als in teamverband de orderverwerking (inkomend en uitgaand). Hierbij heb je contact met leveranciers, klanten, transportfirma's en andere dienstverlenende instanties. U werkt in een commercieel gericht team en bent een belangrijke spil bij efficiënte, service- en kwaliteitsgerichte orderverwerking. U bent als logistiek medewerker verantwoordelijk voor de volledige coördinatie en organisatie van bestelling tot levering bij de eindklant. Voorbeelden van veel voorkomende taken zijn dus het verwerken van orders, opmaken van verzendnota's en facturen, boeken van stock, opmaken van pickbonnen, etc…
Lommel
Voor onze klant te Lommel zijn we op zoek naar een technieker voor spouwmuurisolatie te gaan plaatsen bij particulieren en handelaars. Je staat ook in voor het proper maken van de vrachten en er wordt verwacht dat je de werkplaats netjes achterlaat. Je werkt steeds samen met een collega.
Lommel
Voor onze klant gelegen te Lommel zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien (m/v) - Preventief en curatief onderhoud van inpak- en snijmachines - Storingen oplossen - Nauwgezet volgen van het onderhoudsplan en interne voorschriften - Bijhouden en invullen van onderhoudslogboeken - Uitvoeren van technische controles - Uitvoeren van onderhouds- en herstellingswerken
Overpelt
prio
Voor een bedrijf in Overpelt zoeken wij een handlanger/productiemedewerker. Je staat in voor het uitsorteren van banden: banden in de juiste container werpen, banden verplaatsen, ... Daarnaast ga je bandenafval / stukken band in de versnippermachine / shredder machine gooien Je houdt machines in het oog: er dienen weinig instellingen te gebeuren. Voornamelijk bevoorraden van de machine, ingrijpen bij storingen. Tot slot houd je de werkplek proper: meermaals per dag moet er onder de machine geborsteld worden.
Neerpelt
prio
Voor een gekend tuinaanlegbedrijf in de regio Overpelt zijn wij op zoek naar een tuinarbeider m/v. Samen met enkele collega's zal je instaan voor het onderhoud van tuinen van zowel particulieren als bedrijven. Je werkt in teamverband, voornamelijk in de regio Noord-Limburg. Je werkzaamheden op de werven zijn variërend: terreinen onkruidvrij maken, grasmaaien, verhardingen reinigen, snoeien, onkruid bestrijden,...
Bocholt
Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een lasser-samensteller voor de productie van kipcontainers, voor de productie van zelfpersers en één voor de productie van aanhangwagens. - Op basis van een plan zal je aparte onderdelen samenstellen tot een eindproduct. - Je werkt als halfautomaat lasser / samensteller
Lommel
Voor onze klant gelegen te Lommel zijn we op zoek naar dakwerkers. Je zal 's morgens vertrekken vanuit het bedrijf en werkt op verschillende werven in de buurt.
Opglabbeek
Voor onze klant gelegen te Oudsbergen, zijn wij op zoek naar een stikker/stikster. Je zal instaan voor het stikken van hoezen voor matrassen en diverse onderdelen voor boxsprings. Je voert dit uit aan de hand van een stikmachine.
Opglabbeek
prio
Voor onze klant gelegen te Oudsbergen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator. Je takenpakket: voorzien van de juiste materialen en selecteren van de juiste programma's, machine's optimaal laten draaien, kleine storingen oplossen,...
Hamont-Achel
Voor één van onze klanten in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een samensteller. - Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen en afpunten (niet lassen) van grote stalen constructies voor industriebouw, pretparkattracties, bruggen, ... Je werkt in het atelier van de firma.
Overpelt
Voor een van onze klanten in Pelt gelegen zoeken wij nog gemotiveerde metaalarbeiders M/V. Je staat in voor het opruimen van metaal, het ophangen en afpakken van metalen profielen en het knippen van metaal. Dit is fysiek zwaarder werk. Je werkt in twee ploegen (6:00-14:00 en 14:00-22:00).
Overpelt
prio
Voor een klant regio Overpelt zijn wij op zoek naar een poederlakker M/V. Je staat in voor het poederlakken van aluminium profielen, zowel met een volledig computergestuurde robot als met de hand. Je doet de juiste poederlak in de robot. Wanneer de gelakte stukken uit de robot komen, controleer je hen op kwaliteit. Je hangt de gelakte stukken te drogen op aan haken. Af en toe lak je onderdelen handmatig met een pistool. Je pakt de afgewerkte producten in voor verzending naar de klant. Je werkt in twee ploegen 6.00-14.00 uur of 14.00-22.00 uur van maandag tot en met vrijdag.