Vacatures in de houtsector

Ben je gebeten door houtsector? Stel je beslissing niet langer uit: ga meteen op zoek naar vacatures in houtsector in onze uitgebreide databank en je vindt gegarandeerd een job die helemaal bij je past!

Op zoek naar een vacature in houtsector?

Je bent flexibel en bereid om compromissen te sluiten, maar niét wat betreft de houtsector waarin je gaat werken. Jouw besluit staat vast: je wil aan de slag binnen houtsector. We kunnen je geen ongelijk geven: houtsector staat garant voor heel wat uitdagingen én heel wat afwisseling. Je bent ervan overtuigd dat je perfect zult gedijen in zo’n omgeving en dat je er bovendien heel wat voor te bieden hebt? Dan zit er maar één ding op: ga snuisteren tussen onze vacatures en blaas je professionele toekomst nieuw leven in!

Werken in houtsector? Bekijk onze vacatures!

Ons groot aanbod aan vacatures bevat zeker en vast een job in houtsector waarin je je helemaal kunt uitleven. Wedden dat je elke ochtend fluitend naar het werk vertrekt?

Halen
prio
Als schuurder ga je houten ramen en deuren voorschuren voordat ze gelakt worden door onze lakkerij. Je gaat dus instaan voor de voorbereidende werken. Je ziet er voortdurend op toe dat de kwaliteit van onze producten bewaard blijft, en je werkplaats er proper en net bij ligt. We zijn dus op zoek naar iemand die fijn en nauwkeurig kan werken, met oog voor detail.
Turnhout
Voor een verpakkingsspecialist in Turnhout zijn we op zoek naar een Operator Afwerking. Je takenpakket bestaat oa. uit : je bedient de machine voor het vouwen en plakken van de bedrukte dozen samen met de hulpoperatoren je stelt machines om en bewaakt kwaliteit en rendabiliteit je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne
Hasselt
- Je staat in voor het plaatsen van hoogstaande kwaliteit op verschillende werven - Je staat in voor het werken volgens plan - Je werkt op verplaatsing, zowel bij particulieren als winkels, horecazaken,.. - Geen atelierwerk