Bedrijven

Bent u op zoek naar uitzendkrachten? Dan bent u bij Job Talent aan het juiste adres. Wij rekruteren voor uw bedrijf arbeiders, bedienden en technische specialisten tot bachelorniveau. Of het nu gaat om een korte termijn opdracht of een opdracht van langere duur, wij gaan voor u op zoek naar een kandidaat met het juiste profiel, zodat u geen kostbare tijd verliest.

Dat Job Talent goed werk levert, blijkt uit de aanwervingsgraad van onze uitzendkrachten. Een groot deel van de door ons geselecteerde uitzendkrachten wordt na verloop van tijd namelijk vast aangeworven.

Een belangrijk aantal van onze tewerkgestelde uitzendkrachten zijn bedienden. Zij worden door ons grondig getest op talenkennis, computervaardigheden, persoonlijkheid en groepsgeest, zodat we altijd de geknipte kandidaat kunnen voorstellen. Nood aan geschoolde of lagergeschoolde werkkrachten? Job Talent gaat voor u op zoek.

Ook voor knelpuntprofielen zit u bij Job Talent helemaal goed. Wij zijn een toegewijde partner in uw zoektocht naar technisch geschoold personeel. Al lang op zoek naar een schrijnwerker, heftruckchauffeur of technisch tekenaar in de buurt van uw bedrijf? Onze jarenlange ervaring laat toe om uw vacante functies snel én structureel in te vullen met technische specialisten.