Over Job Talent

Job Talent is een Belgisch uitzendkantoor dat voor bedrijven op zoek gaat naar lokale arbeiders en bedienden tot en met bachelorniveau. Wij brengen uw bedrijf in contact met kandidaten met het geschikte profiel, zowel voor een kortetermijntewerkstelling als voor opdrachten van lange duur met mogelijkheid tot een vast contract. Ook voor technisch geschoold personeel in knelpuntberoepen beschikken we over een uitgebreid netwerk van kandidaten. Via onze gespecialiseerde afdeling Euroworkers rekruteren wij zelfs grensoverschrijdend uitzendkrachten voor knelpuntvacatures.

Wij willen onze klanten een service leveren die hun verwachtingen overtreft. Hoe we dat doen? Door met u mee te denken en op zoek te gaan naar efficiënte en duurzame oplossingen op maat.  Job Talent staat bedrijven doelgericht bij in hun zoektocht naar het juiste personeel.

Bedrijfswaarden

We hechten veel belang aan een snelle, correcte en professionele dienstverlening. Zowel onze gedreven en gepassioneerde medewerkers als onze uitzendkrachten dragen deze waarden uit:

  • grensverleggend
  • ondernemend
  • volhardend
  • energiek

Job Talent gaat resultaatgericht op zoek naar de best gekwalificeerde uitzendkrachten voor uw bedrijf. Van Job Talent kunt u kwaliteit en maatwerk verwachten. Dankzij onze doelgerichte strategie rekruteren wij voor u de geschikte kandidaat.

Missie

Als Belgische uitzendorganisatie kunnen wij voor lokale bedrijven altijd de beste werkkrachten rekruteren. Dat doen we bovendien telkens op een ethisch verantwoorde manier. Wij streven ernaar om onze klanten een service te leveren die hun verwachtingen overtreft. Daar zorgen onze gepassioneerde en competente medewerkers voor, die actief meedenken met de klant. Onze klanten en uitzendkrachten hebben nu eenmaal recht op de beste dienstverlening in de sector.

Visie

De arbeidsmarkt evolueert snel en continu. In deze complexe situatie is specialisatie een noodzaak geworden. Onze competente medewerkers, snelle dienstverlening en doelgericht maatwerk zorgen ervoor dat wij telkens de geknipte kandidaat vinden voor de gevraagde functie.