Jobs zonder diploma? Vind ze via Job Talent!

jobs zonder diplomaBen je op zoek naar werk, maar heb je geen diploma? Job Talent kan je helpen om voor jou de geknipte job te vinden! We hebben een uitgebreide vacaturedatabank met jobs waar je ook zonder diploma voor in aanmerking komt. Ontdek snel wat we voor jou precies kunnen betekenen!

Jobs vinden, ook zonder diploma

Job Talent wil arbeiders en bedienden die werk zoeken in contact brengen met een passende werkgever. Ben je gepassioneerd en heb je een positieve ingesteldheid? Sta je te popelen om aan de slag te gaan? Prima, dan kunnen we voor jou zeker een werkgever vinden die jou een job wil aanbieden, ook al heb je geen diploma.

Werken in je eigen streek

In welke regio je ook werk zoekt, we helpen je graag aan een passende job bij jou in de buurt, als arbeider of bediende. Momenteel hebben we al kantoren in Leuven, Zaventem, Hasselt, Neerpelt en Sint-Truiden. Maak dus gerust een afspraak om eens langs te komen. Misschien wandel je wel buiten met een contract op zak.

Vind een job op onze site

Natuurlijk kun je ook onze site raadplegen en kijken welke vacatures je aanspreken. Ben je op zoek naar een korte opdracht, een langere opdracht of een vast contract? We bieden je een brede waaier aan mogelijkheden!

Zoek jobs zonder diploma in:

Schrijf je in

Ben je benieuwd welke jobs zonder diploma we voor jou in petto hebben? Schrijf je dan in bij Job Talent. Eens je ingeschreven bent, nemen we zelf contact met jou op zodra we een vacature hebben die aansluit bij jouw profiel. Zo ben je altijd op de hoogte van alle interessante vacatures.