Jobs als magazijnier: vind ze via Job Talent!

Op zoek naar vacatures voor magazijnier? Dan ben je aan het goede adres, want Job Talent helpt je graag aan een passende nieuwe job. In onze uitgebreide vacaturedatabank vind je heel wat verschillende jobs voor magazijniers. Het maakt niet uit of je al veel ervaring hebt of niet: via Job Talent vind je sowieso een job op jouw maat.

Korte én lange opdrachten

We zijn een gespecialiseerd uitzendbureau dat de schakel vormt tussen werkzoekenden en bedrijven die op zoek zijn naar gemotiveerde medewerkers. Als magazijnier kun je via Job Talent ingeschakeld worden voor korte opdrachten en lange opdrachten. Welk soort opdracht je ook zoekt, we hebben ongetwijfeld een vacature die perfect is voor jou!

jobs magazijnierEen job als magazijnier in je eigen streek

Waar je ook woont, Job Talent heeft vacatures voor magazijniers in jouw buurt. Momenteel houden we kantoor in vijf steden: Leuven, Neerpelt, Hasselt, Zaventem, en Sint-Truiden. Maak dus gerust een afspraak om binnenkort eens langs te komen. Voor je het weet kun je aan de slag als magazijnier.

Vacatures op onze site

Het loont zeker ook de moeite om onze site eens te bekijken. Je zult heel wat vacatures voor magazijniers ontdekken. Een jobaanbod gevonden dat je aanspreekt? Neem dan meteen contact met ons op.

Maar het kan nog makkelijker: schrijf je online in bij Job Talent. Dan nemen we zelf contact met jou op, zodra we een vacature hebben die aansluit bij jouw profiel. Op die manier mis je nooit meer een interessante job als magazijnier.

Diest
prio
Voor een bedrijf gespecialiseerd in zonwering, garagepoorten, rolluiken en buitenleven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Magazijnier. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens, de ontvangst van inkomende goederen, kwaliteitscontrole en orderpicking.
Lokeren
prio
We zijn op zoek naar een magazijnier in de regio van Lokeren die op zoek is naar een afwisselende functie waarbij je handmatig werk zal combineren met heftruck werk. Als magazijnier/heftruckbestuurder sta je in voor het laden en lossen van de vrachtwagen. Daarnaast pick je de gevraagde artikelen voor onze klanten en vul je het magazijn aan waar nodig. Samen met je collega's heb jij de eindverantwoordelijkheid over de stock en help je de voorraad aan te vullen in de productie.
Sint-Kruis-Winkel
prio
Voor een bedrijf in de regio van Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een magazijnier - operator. Hij/zij zal onder andere instaan voor de pasteurisatie van etenswaren. Ben je zelf iemand die de kwaliteit van voeding hoog in achting neemt? Dan is deze job misschien wel iets voor jou. Jijzelf bent verantwoordelijk voor de pasteurisatie en koeling van de verpakte producten. Je zal onder andere instaan voor het vullen van de autoclaven. Je zal het pasteurisatieproces starten en volgen via het Autoclaaf Management System, dit in samenwerking met de kwaliteitsdienst. Je voert bepaalde temperatuurmetingen uit en noteert deze in de daarvoor voorziene documenten. Verder zorg je ook nog voor een snelle en efficiënte koeling van de warme afgevulde bereidingen. Verder voer je diverse logistieke taken uit met behulp van een transpalet en scanningssysteem. De frigo's dienen ordelijk te zijn. Je zorgt er ook voor dat de producten correct gestockeerd worden. Tot slot is één van jouw taken ook het orderpicken van producten om zo de verpakkingslijnen te bevoorraden. Dit gebeurt met een elektrische of manuele stapelaar, niet met een heftruck.
Haacht
prio
Functie: - Bedienen van klanten die met bon naar het magazijn komen. - Laden en lossen van camions. - Klaarmaken van bestellingen. - Hef- en reachtruck - Scannen, bonnen in het systeem zetten
Sint-Amands
prio
Als Magazijnier bestaan jouw taken uit: - Orderpicking met behulp van handscanner - Klaarzetten uitgaande goederen - Laden en lossen van vrachtwagens. - Wikkelen van afgewerkte pallets - Controle inkomende goederen
Lummen
Vrachtwagens laden en lossen met de heftruck/ De leveringen ordenen. Orders klaarzetten op volgorde. het magazijn poetsen en op orde brengen. De tegels klaarzetten om daarna tot plinten te zagen en daarna de plinten controleren. De standen op beurzen opbouwen en terug afbreken. De tegels onderhouden. de veiligheidsregels kennen en juist gebruiken. Documenten goed kunnen maken en opvolgen goederen en producten ontvangen De levering controleren De goederen in de opslag zetten De werkvloer op orde houden Beschadigde producten maken Producten verpakken en maken Logistieke activiteiten controleren Voorraden nakijken
Sint-Truiden
prio
Heb jij leidinggevende capaciteiten? Heb jij ervaring als magazijnier? Dan ben jij de geschikte kandidaat die wij zoeken! Je zal laden, lossen en picken; Je zal een team van magazijniers en chauffeurs aansturen; Je zal controles uitvoeren.
Hechtel-Eksel
prio
Voor een klant van ons te Hechtel zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde magazijnier / heftruckchauffeur. Je zal instaan om de collega's te bevoorraden van materialen. Alsook bijvullen van de machines en sorteren van goederen. 50% is het rijden met de heftruck, 50% voer je mantueel werkzaamheden uit. Soms is dit fysiek wat zwaarder werk. Klanten dien je ook verder te helpen met het laden en lossen van materialen.
Opglabbeek
prio
Voor onze klant gelegen te Oudsbergen, zijn wij op zoek naar een arbeider voor in het verenmagazijn. Je zal meedraaien in de productie van veren, daarnaast zal je ook sporadisch een machine bedienen en ondersteuning bieden aan je collega's.
Arendonk
prio
Voor een automobielbedrijf te Arendonk zijn we op zoek naar een enthousiaste magazijnbediende/receptionist(e). jouw taken: - opzoeken onderdelen voor interne en externe verkoop via elektronische onderdelencatalogus - beheer verhouden stock/direct bestellingen - kwalitatieve en kwantitatieve ingangscontrole van onderdelen - voorbereiden van de bestelde onderdelen voor eigen werkplaats - balie: klanten onthaal, bestellingen, facturatie, CSI - beheer van garantieonderdelen - periodieke en permanente stockcontrole
Ham
Algemeen magazijnier, inpakken en stapelen van goederen en bestellingen klaarmaken voor verzending
Beringen
prio
Een verleden als technieker achter de rug, maar ligt je hart in het magazijn? Of heb je een neus voor techniek? Perfect ! Want voor een klant in Beringen zijn wij nog op zoek naar een magazijnier. Wat zijn je taken? - Voor de techniekers maak je de materiaalbonnen klaar - Je staat in voor het onderhoud en indeling van het magazijn - Op termijn leer je hoe je zelf materiaal kan bestellen - Je hebt kennis van groot huishoudelektro - Je kan werken met een hoogtewerker
Tessenderlo
Onder deze functie ben je de schakel zowel binnen het productie- als het supplychainproces. Je staat in voor een efficiënte, optimale werking en begeleiding van het logistieke team met een 5-tal magazijnmedewerkers. Als teamleader geef je het team duidelijk aan wat de prioriteiten zijn en stuur je hen bij waar nodig. Op regelmatige basis organiseer je stocktellingen en cycle counts. Je zorgt voor een vlot en correct verloop van het hele logistieke gebeuren.
Tienen
Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Heb je ervaring met heftruck en transpallet? Dan ben jij degene die we zoeken! Je zal vrachtwagens met inkomende goederen lossen; Je zal de inkomende goederen op de juiste plaats in het magazijn stockeren; Je zal de productie bevoorraden; Je zal met zowel de heftruck als transpalet werken.
Boortmeerbeek
prio
Voor een voedingsbedrijf in Boortmeerbeek zoeken wij een gemotiveerde magazijnier die kan meedraaien in de magazijnafdeling. Je staat in voor het klaarmaken en verpakken van goederen en om deze vervolgens weg te rijden en stabiel te stapelen. Hiervoor heb je de nodige ervaring als orderpicker en beschik je over een goede portie inzicht.
Geel
prio
Wij zijn op zoek naar een hoofdmagazijnier te Geel: Je managet de dagdagelijkse werking van het magazijn en stuurt een team van 3 magazijnmedewerkers aan Je staat in voor het fysiek, elektronisch en telefonisch contact met klanten Je onderhoudt het contact met de leveranciers Je staat in voor de administratieve opvolging van het magazijn. (Bestellingen plaatsen en opvolgen, facturen controleren,…) Je zorgt voor de receptie van inkomende goederen Je beheert de voorraadrotatie en bewegingen en controleert de begin- en eindvoorraad Je verwerkt aanvragen van de technische dienst Je vergelijkt prijzen van leveranciers en zorgt voor een goed aankoopbeleid van motorhome accessoires Je rapporteert aan de aftersales manager
Heusden-Zolder
Als magazijnier heftruckchauffeur zorg je ervoor dat het magazijn optimaal functioneert. Volgende zaken horen daarbij tot jouw verantwoordelijkheid: Het klaarmaken van bestellingen volgens bestelbon (verzamelen + intapen) Het lossen & laden van goederen Kennis van metaal is een pluspunt Het beheer van de goederen in het magazijn Administratieve bonnen invullen Actief meewerken aan verbeteringsprocessen
Tessenderlo
- Je staat in voor het ontvangst nemen van goederen, geleverd door externe leveranciers - Tijdelijke stockering van goederen in het magazijn. - Laden van vrachtwagens met zeer strikte en korte deadlines - Je waakt over de algemene netheid van het magazijn, de inzet van het materiaal alsook de orde en netheid Je bent in het bezit van een heftruckattest en hebt al een eerste ervaring as magazijnier achter de rug. Om de vrachtwagens te laden op een veilige manier heb je reeds ervaring met het werken met heftrucks van verschillende groottes.
Willebroek
prio
Voor onze klant in Willebroek, een marktleider in audiovisueel materiaal, zoeken we magazijniers in de dagdienst. Onze klant verhuurt en verkoopt luidsprekers, verlichting, mengpanelen en allerlei materiaal dat elke feestje, groot of klein, tot een goed einde brengt. Vanuit heel België en Europa bestellen klanten, zoals onder meer Tomorrowland, bij onze klant materiaal om de evenement- en feestgangers een avond om nooit meer te vergeten te laten beleven. Voor al het materiaal goed tot bij de klanten te brengen zijn er natuurlijk gemotiveerde medewerkers nodig. Daarom zoeken wij nu magazijniers die in het nieuwe en moderne magazijn materiaal willen picken, laden en lossen en die de stock wilt beheren. Indien een magazijniersfunctie jou niet zou aanspreken, wordt er binnen de firma gekeken naar andere oplossingen. Voor mensen met een passie voor audiovisueel materiaal (vanuit eerdere werkervaringen of vanuit hobby’s), is er binnen de onderneming altijd plaats! Zie je jezelf in deze functie? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en wij beantwoorden jouw sollicitatie de dag zelf nog!
Paal
prio
Voor een klant in Paal zijn we op zoek naar een ervaren hoofdmagazijnier in de automobiel sector - Je staat in voor de aankoop en verkoop van wisselstukken - Je volgt de maandomzet op en de KPI's - Je maakt de leveringsbonnen aan - Je bereidt de verkoopfacturen voor - Je staat in voor de klachtenbehandeling - Je stuurt de magazijniers aan - Je staat in voor het stockbeheer - Je draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel - Je staat in voor de orde en netheid in het magazijn - Je organiseert stockcontroles - Je draagt de veiligheidsregels voor het stockeren van onderdelen hoog in het vaandel
Herentals
prio
Als magazijnier Technische dienst ben je verantwoordelijk U staat in voor het beheer van de wisselstukken van onze garage. U bent verantwoordelijk voor de ontvangst, controle en de ingave van de onderdelen van de vrachtwagens. U staat onze mechaniciens bij in hun zoektocht naar de juiste vrachtwagenonderdelen. U neemt contact op met leveranciers van onderdelen.
Herentals
Ons HD team zoekt versterking! Binnen Group Peeters wordt gewerkt met een veelvoud aan high-tech reinigingsequipment, dat ten allen tijden in perfecte staat moet verkeren om het werk veilig uit te kunnen voeren. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons hierbij te ondersteunen. Als technieker hogedruk maak je deel uit van de technische dienst en kom je in teamverband te werken in ons hogedrukmagazijn. Een greep uit je dagelijkse werkzaamheden: Je voert het preventief en curatief onderhoud uit van hogedruk materiaal. (hogedruk slangen, spuitkoppen, specifieke machines en accessoires. Hiervoor wordt je intern opgeleid en worden aanvullende, specifieke trainingen aangeboden Je zorgt voor het voorbereiden van de nodige accessoires en zet deze klaar voor de uitvoerende medewerkers Je geeft (wanneer nodig) ondersteuning on-site bij onze opdrachtgevers; dit kan bijvoorbeeld het opstellen van machines en materialen zijn, het geven van opleiding en werkinstructies aan de werfuitvoerders Je test de materialen ten behoeven van (her)keuringen
Pulle
Als logistiek medewerker voor magazijn & stockbeheer werk je in ons overkoepelend magazijn Het magazijn stockeert en beheert al het materiaal dat de bedrijven binnen onze groep nodig hebben om hun werkzaamheden uit te voeren. Om onze werknemers en leveranciers maximaal van dienst te kunnen zijn is het magazijn geopend van 5u ’s morgens tot 19u ’s avonds. Maes Logistics is verantwoordelijk voor het magazijn maar daarbuiten ook voor het volledige bedrijventerrein. Je werkt in shiften: de ene week werk van je van 5u00 tot 13u00 (maandag tot 13u30), de andere week van 11u (maandag van 10u30) tot 19u met telkens 0,5u middagpauze. Je wisselt af met je rechtstreekse collega-magazijnier. Je beheert de voorraad inclusief inventarisatie Je ontvangt de leveranciers en helpt mee om de vrachtwagens die komen leveren te laden en lossen. Je bewaakt de orde en netheid in het magazijn en op het ganse bedrijventerrein. Je helpt al onze medewerkers verder zodat ze over alle materialen beschikken om hun job te kunnen uitoefenen (persoonlijke beschermingsmiddelen, aanslagmateriaal, apparatuur, …). Je werkt nauw samen met aankoop en garage. Daarnaast regel je keuringen in samenspraak met de verschillende diensten. Ten slotte voer je de administratie uit die bij de job van magazijnier hoort (dit is meer dan vrachtbrieven alleen).
Herk-de-Stad
Wij zijn op zoek naar een magazijnier/ reachtruckchauffeur voor onze klant te Herk-de-stad. Je zal instaan voor het klaarzetten van pallets voor het laden van vrachtwagens. Je werkt in een gekoelde omgeving maar je zal hiervoor een verwarmde reachtruck gebruiken. Samen met je team van collega's draag je zorg voor het groeien van de onderneming. Je bent verantwoordelijk voor het laden/ lossen, orderpicken en magazijnbeheer. Je zal lichte administratieve taken moeten uitvoeren. Voor de functie van magazijnier zoeken we personen die als reachtruckchauffeur (reachtruckervaring, attest niet nodig) willen werken. Indien je graag in aanmerking wilt komen zonder reachtruckervaring kan dit ook, dan zal je starten als orderpicker en ga je vooral de producten op paletten stapelen/ inpakken. Je zal ongeveer 50% van de dag werken in een gekoelde omgeving (- 23 graden)
Diest
prio
Je voert algemene magazijniers gerelateerde taken uit zoals: - Correct laden en lossen van vrachtwagens - Plaatsen en verplaatsen van producten in het magazijn - Bestellingen klaarmaken en klaarzetten aan de juiste kaai - Aan de hand van aankoopbonnen zoek je met een heftruck de juiste goederen in het magazijn, en zet je deze klaar voor het laden van de vrachtwagens.
Humbeek
Voor een grote elektrozaak zoeken wij een ploegbaas voor het magazijn. je gaat een team van +-15 medewerkers sturen zodat de productiviteit van het team gegarandeerd wordt. Je legt de richtlijnen uit aan de medewerkers en zorgt er ook voor dat deze nageleefd worden. Alsook sta je in dat het magazijn proper blijft en ben je inventief zodat de processen geoptimaliseerd kunnen worden.
Tongeren
Je staat aan een inpaktafel en pakt orders die door de orderpickers klaargezet zijn in in dozen; Je kleeft deze dozen dicht; Je hangt een verzendetiket op de doos; Je plaatst de afwerkte doos (tussen 10 en 20 kg) op een pallet.
Tongeren
- Lossen van vrachtwagens en stockeren van goederen - Picken van goederen - Verpakken van de goederen aan de paktafels - Verzendklaar maken van orders en het laden van de vrachtwagens, rekening houdend met volumes, gewicht en kwetsbaarheid van de goederen - Controleren van de goederen op aantal, gebreken en/of beschadiging - Meewerken aan orde en netheid in het magazijn
Tienen
prio
Je takenpakket bestaat uit een waaier van verschillende zaken. Veel afwisseling dus! - Je zorgt voor just-in-time bevoorrading van de productie- en verpakkingsafdeling - Je past hierbij de FIFO regel correct toe - Je staat in voor het picken en packen en op locatie plaatsen van geleverde goederen in het magazijn - Je maakt de orders verzendklaar - Je zorgt ook voor het laden en lossen van vrachtwagens en containers - Het afvoeren van afval uit de andere afdelingen behoort mee tot het takenpakket - Je werkt mee aan de inventarisatie van de goederen - Je doet controle van de klaargezette goederen - Je controleert de houdbaarheid - Je doet de staalzendingen - Je doet de ontvangst goederen, je controleert en registreert de ontvangen goederen - Je werkt hierbij onder toezicht van de verantwoordelijke logistiek
Tessenderlo
Voor een klant in Tessenderlo zijn we op zoek naar een magazijnier in dagdienst. 1. Je gaat binnenkomende goederen ontvangen en deze juist stockeren; - je gaat vrachtwagens laden en lossen dmv heftruck of manueel - Je staat in voor het orderpicken van de goederen, dit dmv een transpallet - Je werkt met een WMS systeem voor het inscannen van de goederen 2. Je gaat bestellingen klaarzetten en orderpicken a.d.h.v. bestelbons; - Je komt regelmatig in contact met particulieren die hun pakjes komen afhalen - je gaat vrachtwagens helpen laden en lossen 3. Je werkt samen in een team van 2 andere magazijniers en 1 planner
Herk-de-Stad
Je bent verantwoordelijk voor het laden/ lossen, orderpicken en magazijnbeheer. Je zal lichte administratieve taken moeten uitvoeren. Je zal werken met een heftruck en reachtruck. Attest is een plus. Je zal werken in een gekoelde omgeving (- 23 graden)
Tessenderlo
prio
Voor een klant in Mol zijn we op zoek naar een gedreven magazijnbeheerder Je staat in voor de verdeling van de goederenstroom in het magazijn Je staat in voor het verdelen van onderdelen, wisselstukken en dergelijke aan de werkplaatsmedewerkers, chauffeurs en derden Je staat in voor het beheer en opvolging van de stock Je zorgt dat de bestellingen tijdig geplaatst worden Je controleert de leveringen en staat in voor de ontvangst Je zet de leveringen op locatie, zorgt voor de registratie en administratie Je let er op dat de regels en voorschriften worden nageleefd Je staat in voor orde en netheid in het magazijn
Beringen
prio
Voor onze klant in Beringen zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker voor in de diepvries. Je werkt in een omgeving van -20°C en krijgt speciale beschermingskledij. Je doet dit afwisselend met winkelwerk/ magazijnwerk. items op de juiste plaats stockeren/ toewijzen. items labelen
Tessenderlo
prio
Voor een voedingsbedrijf in Tessenderlo zijn we op zoek naar een ervaren magazijnier Hef/reachtruck M/V Je hebt reeds ervaring met het rijden met een reachtruck. Je wil werken in 2 ploegen Werken in een koude werkomgeving ( gekoeld tot 3°C) schrikt jou niet af, dit afgewisseld met ongekoelde magazijnen. Hoofdrekenen vormt voor jou geen probleem ( orderpicking ) Je kan werken met een computer voor het inboeken van orders, zendnota's verwerken,.... Dan ben jij de geknipte collega !
Turnhout
prio
Voor een verpakkingsspecialist in de regio van Turnhout zijn we op zoek naar een all round Magazijnier Je takenpakket bestaat oa uit: laden en lossen aanmaken CRM bons Orderpicken Je bent een ervaren hef- en rechtruck chauffeur !!
Kieldrecht (Beveren)
Als magazijnier krijg je een gevarieerd takenpakket toegewezen. Hieronder een greep: - Je zal verantwoordelijk zijn voor het klaarzetten van bestellen en deze zal je ook controleren; - Daarbij zal je ook het aantal zakken/dozen tellen, deze inwikkelen en klaarzetten met de transpalet; - Alsook zal je na voorbereiding de vrachtwagens in laden; - Je staat ook in voor een aantal administratieve taken (THT, traceerbaarheid,...); - Tenslotte bewaak je ook altijd de sfeer in het magazijn en zorg je voor een vlotte (samen)werking.
Grobbendonk
prio
Als magazijnier sta je in voor onder andere de volgende taken: - Picken van goederen met de hand - Picken van goederen met de heftruck - Bestellingen klaar maken voor verzending - Controleren van bestellingen - Stock aanvullen - etc.
Tessenderlo
Voor één van onze klanten gelegen te Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een polyvalent magazijnier. Je zal instaan voor het lossen van binnenkomende goederen en de bijbehorende kwaliteitscontrole. Daarna zal je alle goederen inboeken in het systeem en voorzien van de juiste palletsticker om vervolgens op correcte locatie te scannen. Je zal ook instaan voor het correct afwerken van klantenorders, bv. verzendklaar maken, leverbonnen verzorgen en verzendnota en CMR's voorzien. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bevoorraden van verschillende bufferzones aan de hand van lijsten.
Tienen
prio
Voor een bedrijf in Tienen zijn we op zoek naar studenten die elke avond of enkele avonden per week beschikbaar zijn om te werken van 18h-21h. Je zal instaan voor het scannen van de uitgaande goederen van de nachtchauffeurs. Je controleert de uitgaande goederen op de juiste codes en geeft aan wanneer er fouten zijn.
Sint-Truiden
Als chauffeur CE en magazijnier oefen je een dubbele functie namelijk: - Als magazijnier sta je in voor laden en lossen van goederen en het opslaan van de inkomende goederen in het magazijn. - Als chauffeur CE zorg je ervoor dat de bestellingen op tijd afgeleverd worden bij de nationale als internationale klanten.
Westerlo
Beheren van het verpakkingsmagazijn: - Ontvangen en wegzetten goederen - Met handscanner werken - Pickinglijsten kunnen printen en zo de materialen uit het magazijn halen - Met heftruck rijden - Stocktellingen - Computerwerk + kleine berekeningen - Klaarzetten producten/materialen voor verzending
Tongeren
- Lossen van vrachtwagens en stockeren van goederen - Picken van goederen - Verpakken van de goederen aan de paktafels - Verzendklaar maken van orders en het laden van de vrachtwagens, rekening houdend met volumes, gewicht en kwetsbaarheid van de goederen - Controleren van de goederen op aantal, gebreken en/of beschadiging " Meewerken aan orde en netheid in het magazijn
Hasselt
prio
U verzorgt zowel zelfstandig als in teamverband de orderverwerking (inkomend en uitgaand). Hierbij heb je contact met leveranciers, klanten, transportfirma's en andere dienstverlenende instanties. U werkt in een commercieel gericht team en bent een belangrijke spil bij efficiënte, service- en kwaliteitsgerichte orderverwerking. U bent als logistiek medewerker verantwoordelijk voor de volledige coördinatie en organisatie van bestelling tot levering bij de eindklant. Voorbeelden van veel voorkomende taken zijn dus het verwerken van orders, opmaken van verzendnota's en facturen, boeken van stock, opmaken van pickbonnen, etc…