Job Talent: jouw interimkantoor in de buurt

Ben je op zoek naar een boeiende job als arbeider of bediende? Of heeft jouw organisatie behoefte aan nieuw talent? Dan ben je bij interimkantoor Job Talent aan het juiste adres. Wij bouwen de brug tussen laaggeschoolden, bachelors en technische specialisten en bedrijven die op zoek zijn naar gekwalificeerde uitzendkrachten.

Wat zijn de waarden van ons interimkantoor?

Wij zijn een interimkantoor met een duidelijke visie en een gepassioneerd team. Al onze medewerkers beschikken over vier onmisbare waarden:

  • Ondernemend
  • Integer
  • Authentiek
  • Deskundig

Samen gaan we steevast voor een snelle, correcte en professionele dienstverlening op maat van de klant!

interimkantoor

Vind werk bij jou in de buurt

Op zoek naar een interessante job als productiemedewerker, operator, werfleider of administratief bediende? Interimkantoor Job Talent heeft vacatures in uiteenlopende sectoren – van kortetermijnprojecten tot opdrachten van lange duur met de mogelijkheid tot een vast contract. En het beste van al: je vindt ongetwijfeld een job bij jou in de buurt. Zoek in onze uitgebreide vacaturedatabank vacatures in jouw regio door te filteren op je postcode of gemeente. Wil je geen enkele vacature aan je laten voorbijgaan? Schrijf je dan in bij Job Talent!

Uiteraard ontvangen we je ook graag op het dichtstbijzijnde interimkantoor in jouw buurt. Zo kunnen we samen kijken wat de beste oplossing is voor jouw situatie. Maak gerust een afspraak met een van onze medewerkers voor een persoonlijk gesprek!