Een nieuwe job vind je via Job Talent!

nieuwe jobOp zoek naar een nieuwe job? Of je nu pas afgestudeerd bent of al enkele jaren ervaring op de teller hebt staan, Job Talent kan je helpen om voor jou passend werk te vinden! We hebben een uitgebreide vacaturedatabank met nieuwe jobs voor arbeiders en bedienden. Ontdek snel wat we voor jou kunnen betekenen!

Vast contract binnen bereik

JobTalent vormt een brug tussen mensen die een nieuwe job zoeken en bedrijven die nood hebben aan gekwalificeerde uitzendkrachten. Je kunt bij ons terecht voor korte en langere opdrachten, maar ook voor een vast contract. Een nieuwe job in de wacht slepen via een uitzendbureau is dus helemaal geen utopie!

Voor arbeiders en bedienden

Ben je een technische specialist? Dan kunnen we voor jou een passende job vinden! We hebben ook heel wat vacatures voor knelpuntberoepen. Ongeschoolde arbeider of bediende? Ook jou helpen we met plezier aan een nieuwe job.

Een nieuwe job in je eigen streek

In welke regio je ook woont, we gaan voor jou op zoek naar een nieuwe baan bij jou in de buurt. Job Talent heeft kantoren in Leuven, Zaventem, Hasselt, Neerpelt en Sint-Truiden. Kom je graag eens langs? Maak dan gerust een afspraak. De kans is reëel dat je buitenwandelt met een nieuwe job op zak.

Vind een nieuwe baan op onze site

Zoek je liever online naar een nieuwe job? Snuister dan gerust in ons ruim aanbod aan vacatures.

We hebben voor jou nieuwe jobs in:

Schrijf je in

Ben je benieuwd naar alle nieuwe jobs die passen bij jouw profiel? Schrijf je dan in via onze site. Eens je ingeschreven bent, nemen we zelf contact met jou op als we nieuwe vacatures hebben die jou kunnen interesseren. Een nieuwe job komt dan wel heel dichtbij!